• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Oordopjes voor tijdens het vliegen

Tijdens het vliegen kunnen de oren erg pijnlijk aanvoelen. Door het drukverschil ontstaat er irritatie of zelfs hevige pijn in de oren. Dit gevoel is te voorkomen door het dragen van de juiste gehoorbescherming. Er bestaan oordoppen met drukfilter om de pijn tijdens het stijgen en landen te voorkomen. Ook bestaan er 'dichte' oordoppen welke de nare geluiden in het vliegtuig dempen. Wij verkopen oordoppen van merken als Sanohra, Alpine Hearing Protection, Pluggerz, Noizezz, NoNoise en Mack's.

Ontvang 5% korting in je mailbox op je volgende bestelling

 Crescendo Fly 
26,95
Op voorraad
Gratis verzending
Artikel 1 tot en met 14 (van 14 artikel)

Wat zijn de beste oordopjes voor vliegen?

Oordopjes in het vliegtuig zijn vaak geen overbodige luxe. Vooral het lage, brommende geluid zorgt dat je vermoeid op je plaats van bestemming aankomt. Daarnaast zorgen de verschillen in luchtdruk tijdens het opstijgen en landen voor een vervelend gevoel, zeker bij kinderen.

 

Zijn de vliegoordopjes bij Etos/Kruidvat goed?

Over het algemeen geldt bij deze ketens dat je oordopjes voor in het vliegtuig kunt kopen voor een aardige kwaliteit tegen een relatief hoge prijs. Logisch ook: de winkel zelf kost ook veel geld. Bij vele webshops koop je hogere kwaliteit (meestal comfortabelere) vliegoordopjes. De merken Alpine en Pluggerz zijn toch wel marktleider op dit moment.