• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Verzending & Retouren

Verzendwijze en kosten

Orders per envelop worden verzonden met PostNL en pakketjes met de GLS. Deze levert in de meeste gevallen binnen één à twee werkdagen. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.

Een groot gedeelte van onze (kleinere) zendingen gaat simpelweg per envelop en past in uw brievenbus. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn.

Sommige zendingen dienen echter als pakket bezorgd te worden. Mocht de bezorger jou niet thuis treffen dan zal deze een bericht bij je achterlaten. Het pakket wordt 3 keer bij je aangeboden voordat het retour naar ons wordt verzonden. Mochten wij in dergelijke situatie nog een keer het pakket aan je moeten sturen dan brengen wij opnieuw de verzend- en verpakkingskosten in rekening.

Wij bieden ook de mogelijkheid jouw bestelling af te leveren op een ander adres. Je kunt dat aangeven bij het invullen van je adresgegevens.

Ruilen/retourneren van een artikel

Onze klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 30 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending, tenzij wij ons werk niet goed hebben gedaan.

Let op dat wij oordoppen welke IN HET OOR uitgeprobeerd zijn NIET kunnen terugnemen vanwege hygiënische redenen. De verpakking dient dan ook NIET geopend te zijn voor een retour.

 Aanmelden retour

De goederen kunnen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en dienen, indien mogelijk, in de originele verpakking zitten. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als bij ontvangst en mogen niet gebruikt of gedragen zijn.

Verzend- en verpakkingskosten:

De kosten voor het verzenden van onze artikelen die per envelop kunnen zijn € 2.95. Verzendingen die niet door de brievenbus passen kosten € 4.95, maar we verzenden weer gratis boven de € 30! Er vinden regelmatig aanbiedingen plaats op verzendkosten. Dit zal dan elders gecommuniceerd worden. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend en wij behouden ons het recht dit bedrag aan te passen. Bestellingen boven de 30 euro worden dus gratis verzonden!

Levertijd

Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 1 a 2 werkdagen aan je te leveren na betaling van de bestelling. In de meeste gevallen geldt echter: “op werkdagen voor 16:00 besteld (naar Belgie en Nederland), de volgende werkdag geleverd. Binnen Nederland leveren we 90% van de bestellingen geplaatst tot 19.00 de volgende dag”.

De levertijd is soms afhankelijk van het soort artikel. Ook wij ontkomen niet aan onverwacht grote bestellingen waardoor een product soms in backorder geplaatst moet worden waardoor de bestelling vertraagt.

Wilt je van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, bel dan even met ons op nummer 033 - 3030814. Als een artikel meer dan 7 dagen niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij even contact met je op. Zorg dus altijd dat uw emailadres juist is ingevuld en je deze regelmatig bekijkt.

Algemene voorwaarden

Bij het ruilen/retourneren van een artikel: correspondentie verloopt per email, het is je eigen verantwoordelijkheid dat wij je juiste emailadres hebben. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 dagen na verzending bij ons binnen zijn. De 30 dagen gaan in op de eerste werkdag dat je de goederen ontvangt. Binnen 21 werkdagen dient het retourartikel bij ons binnen te zijn. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild zoals sommige aanbiedingen.

Ruilen van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order. Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening.

Verzend- en Rembourskosten worden niet vergoed.

Wij zullen binnen 30 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren.

 

 

Hieronder vindt u een aantal Veelgestelde Vragen m.b.t. verzending en retouren:

Hoe kan ik mijn oordoppen thuis verwachten?
  Wij versturen uw pakketje gewoon in een envelop indien het formaat van de oordopjes dit toelaat. Past uw bestelling niet door de brievenbus dan wordt deze verzonden per GLS Pakketdienst. 

Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?
  In principe bezorgen wij 1 à 2 werkdagen na ontvangst betaling. De pakketjes zijn klein, en het is voor ons eenvoudig onze producten op voorraad te hebben, dus het zal niet vaak voorkomen dat u moet wachten op onze bestelling. Let op: wij kunnen niet garanderen dat bezorging in Belgie ook binnen 1 a 3 werkdagen zal zijn.

 
   

Hoeveel kost verzenden naar Belgie?
  De verzendkosten naar Belgie zijn gelijk aan de verzendkosten binnen Nederland: 3 Euro voor enveloppost en 5 euro voor pakketten. Dit is inclusief administratiekosten. Verzendingen boven de 35 euro worden gratis verstuurd!

 


Volgende