• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Geen artikel gevonden!

Volgende
Pluggerz Oordoppen Sleep
Pluggerz Oordoppen Sleep
✓ Filter zorgt ervoor dat hinderlijke geluiden gedempt worden ✓ 2 maten oordoppen per verpakking ✓ Een set filters ✓ Gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal ✓ Met handig opbergkokertje.

Onze prijs: 13,61
Noizezz slaap oordoppen
Noizezz slaap oordoppen
✓ Dempt omgevingslawaai en snurkgeluiden ✓ Zit zeer comfortabel in je oor door het unieke knikje in het ontwerp ✓ Wekker blijft hoorbaar ✓ Ook comfortabel voor zijslapers doordat ze niet uitsteken

Onze prijs: 6,95
Medische Mondmaskers - 10 Stuks - TYPE II
Medische Mondmaskers - 10 Stuks - TYPE II
We zien overal veel te dure mondmaskers online en in de winkels komen. Dat kunnen wij natuurlijk veel beter! En bij ons hoef je er ook geen 50 af te nemen, wij verpakken ze gewoon in handige zakjes van 10 stuks.

Onze prijs: 2,95


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 24.99 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Gemiddelde levertijd helaas niet bekend Gemiddelde levertijd helaas niet bekend
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij . Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Medische Mondmaskers - 10 Stuks - TYPE II

Handig! Direct meepakken die maskers! #StayHealthy

9,95 2,95

40 Mile etui gehoorbescherming
Medisch mondmasker TYPE II- 50 stuks

39,95 5,95