• Snelle levering
 • Boven de 30 euro gratis verzending
 • 30 dagen retour
 • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Silenta MilCom Natural

Silenta MilCom Natural

De Silenta MilCom Natural is geschikt voor jacht- en sportschutters. Deze headset geeft u optimale bescherming tegen die schadelijke decibellen. Daarnaast kunt u het volume van de te horen geluiden versterken of verzwakken.

De Silenta MilCom Naturtal is een headset met optimale gehoorbescherming. De gehoorbeschermer is van Scandinavisch topkwaliteit en beschermt tegen schadelijke geluiden. De Silenta MilCom Natural is comfortabel en heeft een prettige hoofdband. De gewichtsverdeling is gelijk waardoor het dragen natuurgetrouw aanvoelt.

Met een volume regelaar bepaalt u zelf wat u wel of niet wilt horen. Schadelijke impulsgeluiden worden gedempt tot 27 dB. Zodra u een schot lost treedt de bescherming op. In passieve stand zal de gehoorbeschermer actieve geluiden helder weergeven. Hiermee kunt u de kleinste en meest zwakke geluiden in uw omgeving het snelst opvangen. Door middel van de Silenta MilCom Natural hoort u uw omgevingsgeluiden beter dan met het blote oor.

Eigenschappen:

 • comfortabel en compact
 • actieve bescherming tegen impulsgeluiden
 • progressieve actieve volume functie
 • omgevingsgeluid wordt versterkt door gelaten
 • ideaal voor jagers en schutters, of waar compacte kap gewenst is
 • water resistent
 • snr 27 db

 

Onze prijs: 197,93   188,65
Over ongeveer 18 tot 20 dagen weer leverbaar
Lees 3 recensies
Recensie van: Olaf Jak:
"Super snel geleverd, produkt moet nog getest worden op de club maar lijkt me geen probleem. comfortabel en met mijn grote hoofd ook nog goed te dragen."
 • Over ongeveer 18 tot 20 dagen weer leverbaar
  Gratis verzending
Specificaties
Demping: 27 dB
Inhoud: Actieve oorkap
Leeftijd: v.a. 12 jaar

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
15 á 20 dagen levertijd 15 á 20 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Silenta MilCom Natural scoort 4.3 van de 5 sterren op basis van 3 beoordelingen.

Klant   van Olaf Jak
Datum:   dinsdag 21 augustus 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Super snel geleverd, produkt moet nog getest worden op de club maar lijkt me geen probleem. comfortabel en met mijn grote hoofd ook nog goed te dragen.

Klant   van Henk Bakker
Datum:   maandag 05 oktober 2015
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   "Door middel van de Silenta MilCom Natural hoort u uw omgevingsgeluiden beter als met het blote oor." Beter DAN

Klant   van Steven Larondine
Datum:   woensdag 09 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb eerder een oorkap van Peltor gebruikt, de SportTac. Ik wilde eens wat anders proberen en deze lijkt nog meer wat te dempen. Fijn, simpel en gebruiksvriendelijk artikel.