Scholenactie

Dit schooljaar gaan jullie weer kids helpen om alles te worden wat ze maar willen zijn. TOF! Om het maximale uit dit schooljaar te halen zeggen wij: (oor)kappen nou! Dat kids last kunnen hebben van geluid in de klas is geen nieuws meer. Ze raken overprikkeld, presteren minder goed en moeten daardoor inleveren op hun dromen. Superzonde natuurlijk en heel makkelijk op te lossen met een kinder oorkap op!

CoolKid!

De CoolKid is een oorkap voor kinderen vanaf drie jaar, die je kunt gebruiken om prikkels van buitenaf te weren. Daardoor wordt de concentratie bevorderd en voelen veel kinderen zich rustiger en meer op hun gemak. Dat maakt hem ideaal voor zowel op school als thuis. De CoolKid biedt een afgemeten demping, zodat de kids geconcentreerd kunnen werken, maar ook de leerkracht nog kunnen verstaan.

CoolKid

Hellberg Junior

De Hellberg Junior oorkappen zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Perfect voor lawaaierige situaties, zoals school- en hobbyactiviteiten, concerten, grasmaaien of sportevenementen. De zachte hoofdband verdeelt de druk gelijkmatig rond de oren en de comfortabele oorkussens knellen de oortjes niet af. De Junior oorkappen kunnen, indien juist gedragen, de blootstelling van lawaai verminderen met maximaal SNR 24 dB. Verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren.

Hellberg