Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Beoordelingen

van Marc Willemsen
zondag 03 augustus 2014
Moldex Contours SMALL - 25 paar Moldex Contours SMALL - 25 paar
8,95
In winkelwagen
Deze oordopjes gekocht om rustig te kunnen slapen. Omdat ik moeilijk kon inschatten of dit type geschikt was heb ik eerst vragen gesteld via de website en vervolgens gebeld met de Sales voor Oordopjes-kopen.nl. Toen MOLDEX CONTOURS SPECIALS NORMAL 25 PAAR besteld en die had ik snel in huis. Echter bleek dat dit type en ook nog de maat niet goed past bij mijn gehoorgang. Mijn gehoorgang is blijkbaar relatief smal, waardoor de oordopjes moeilijk in te brengen waren en een onprettige druk gaven. Ook viel de demping mij tegen.

Nogmaals contact opgenomen met de Sales. Zij boden mij aan om de MOLDEX CONTOURS SPECIALS NORMAL 25 PAAR retour te sturen en te ruilen tegen ASSORTI COMPLEET 15 X 2 PAAR FOAM OORDOPJES. Dit geheel gratis.

Vervolgens gestart met testen van de oordopjes uit het assortiment. Daar zat ook de small versie van de MOLDEX CONTOURS SPECIALS bij. Deze gaf minder druk, maar dempte nog minder (vermoedelijk geluidslekkage langs oordopje). Mijn oordeel over de MOLDEX CONTOURS SPECIALS is dus gebaseerd op mijn persoonlijke situatie. Ik kan me voorstellen dat ze bij iemand anders wel heel goed werken en fijn zitten.

Over de service van oordopjes-kopen ben ik erg te spreken. Dit geldt zowel voor deze als voor eerdere bestellingen. Als ik heb uitgedokterd welke oordopjes uit het assortiment wel goed bij mij passen, dan ga ik ze zeker bij oordopjes-kopen bestellen.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]