Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Beoordelingen

van angela van doorn-jasperse
dinsdag 04 september 2012
Pluggerz Slaap oordopjes Pluggerz Slaap oordopjes
13,25
11,25
In winkelwagen
heb alleen de reserve oordopjes ontvangen dus heb eigenlijk niks aan deze dingen het is een snelle levering maar bestelling is verre van compleet ik zou de volgende keer kiezen om ergens anders te bestellen waar je gewoon krijgt van wat je hebt betaald.

Van Webshop Oordopjes-Kopen:

Beste Angela, hartelijk dank voor uw reactie. Wij zouden natuurlijk nooit met opzet incompleet leveren. Als dit al gebeurd is (wij kunnen uw naam nergens terugvinden, heeft u wel bij ons gekocht?) dan zorgen we er natuurlijk voor dat we de bestelling completeren. U hoeft alleen maar een mailtje te sturen of even te bellen, dan regelen we zoiets altijd direct. U kunt contact met ons opnemen.

U weet ook dat de Pluggerz Sleep zijn aangepast? Er staat heel duidelijk op de website dat u 1 setje krijgt en dat de filters tegenwoordig IN de oordop zitten. Er zitten nl geen reserve oordopjes in, alleen maar de echte oordopjes. Wij begrijpen de verwarring, maar we hebben nog geen nieuwere productfoto's ontvangen van de leverancier. Neemt u a.u.b. contact met ons op...

Van Webshop Oordopjes-Kopen:

Ondertussen contact gehad. De pluggerz waren verder in orde, maar er mistte inderdaad wat producten bij de verzending. Volgens Angela is het goed opgelost.

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]