Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Alpine Muffy School Oorkap/Blue

Hieronder vindt u de recensies van Alpine Muffy School Oorkap/Blue. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Wednesday 26 September 2018
Tijdens het bestellen stond er: ‘voor 23:00u. besteld, de volgende dag in huis.’ Nou, niet dus, de bestelling, uiteraard geplaatst voor 23:00u., kwam een dag later. Er blijkt een ander bedrijf achter te zitten, want betaling via iDEAL en facturatie verliepen onder een andere bedrijfsnaam. Volgende keer gewoon mar weer naar Bol.com!

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Wednesday 08 June 2016
Dit is het tweede paar oorkappen, één paar voor op school en één paar voor thuis. Gewoon eenvoudig en doeltreffend.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 16 December 2015
Het produckt is heel erg goed de service ook alleen de bezorging heel slecht ligt aan de bezorger

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 09 October 2015
Ik ben zeer tevreden over de bestelling en snelle levering. Ik had eerst per ongeluk de verkeerde oorkap besteld en heb hier gelijk over gebeld. Op verzoek heb ik een nieuwe bestelling gedaan; de oude bestelling werd geannuleerd en de volgende dag stond het bedrag van de oude bestelling al op mijn rekening. Service! Ook de oorkap zelf is van goede kwaliteit.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 30 June 2015
veel keus, alleen hadden ze de tasjes niet op voorraad voor bij de oorkleppen, dus de bestelling geannuleerd, alleen zit ik nu al dik 2 weken te wachten op het geld wat terug gestort moet werden. VAN WEBSHOP: Beste Mariet, dat is uiteraard niet de bedoeling! Ik zal laten uitzoeken wat hier mis gaat en de betreffende afdeling u laten informeren. Onze excuses voor het ongemak. ^Chantal

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 5 (van 5 beoordelingen)