Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Vernieuwde Alpine SleepSoft & Assorti Deluxe 15 x 2 ACTIE

Hieronder vindt u de recensies van Vernieuwde Alpine SleepSoft & Assorti Deluxe 15 x 2 ACTIE. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

vrijdag 20 juli 2018
Absoluut top. Je weet door de producten op de website te bekijken echt niet welke voor jou goed gaat zijn. Door de verschillende dopjes uit te kunnen proberen kom je er achter welke voor jou goed zijn. De voor mij tot nu toe beste en slechtste zien er praktisch hetzelfde uit dus daar kun je echt niet van uit gaan, en de beste optie (3m 1100, maar heb nog niet alles geprobeerd) staat niet eens in de slaap sectie op de site.

De alpines zijn voor mij niet echt de moeite waard maar dat is ook omdat die ontworpen zijn om je wekker nog te kunnen horen en dat is voor mij niet van belang. Ik gebruik de dopjes om naast de airco te slapen en die hoor ik nog te goed door de alpines. Maar toch fijn om die ook te hebben kunnen vergelijken met wegwerp dopjes.

Ik raad wel aan zelf een log bij te houden van welk product goed werkte. Het zijn er nogal wat en ze lijken veelal op elkaar (maar de naam staat wel duidelijk op de verpakking).

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 29 maart 2018
Heel blij met mijn voorraad oordopjes. Ik wilde graag uitproberen welke de beste geluidsdemping hebben, ik hoor 's nachts nl alles. Ik zit nog in de uitprobeerfase, en heb al 1soort ontdekt die goed werkt! Het enige minpuntje is dat op sommige verpakkingen niet goed leesbaar is welke oordop van welk merk het betreft.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
maandag 19 februari 2018
Keurig verpakt thuis bezorgd. Vlotte levering en is makkelijk te bestellen via website.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 23 oktober 2017
top snelle service, alles conform bestelling

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 14 september 2017
De werking van deze oordopjes is op zich prima. Op 1 vrij belangrijke functie na. Tijdens het slapen blijven deze niet in je oren zitten. Zodra je wakker wordt direct zoeken naar een verloren dopje is niet fijn.

Reactie Webshop : Hallo Max, Bedankt voor je reactie. Het kan zijn dat de Alpine Sleepsoft te klein is voor jou gehoorgang. Met ruime gehoorgangen heb je een grotere maat nodig. Voor meer vragen kan je gerust contact met mij opnemen. Met vriendelijk groet^Henrico

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
woensdag 14 juni 2017
Vanwege overlast door Polen deze bestelling geplaatst.
We hebben veel last van contact geluid, stampen, slaan van deuren, etc. Geluid komt via de vloer en muren bij ons binnen.
Sporadisch ook last van luchtgeluid zoals schreeuwen, harde muziek/tv.

De Alpine Sleepsoft zijn even wennen met inbrengen, ik moest ze voor mijn gevoel heel diep in mijn oren doen wouden ze blijven zitten.
Echter als ze diep genoeg zaten, zaten ze ook echt vast en hoorde ik niets meer.
Ik ben een zijslaper en had geen last van de stulpjes.
Helaas ben ik er 1 kwijt geraakt bij het uit doen en zal ik nieuwe moeten bestellen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 18 april 2017
De Alpine sleepsoft zijn uitstekende oordopjes.
Ik gebruik ze iedere dag naar volle tevredenheid.
De foam dopjes heb ik daarom ook nog niet gebruikt.
Deze gaat mijn vrouw op vakantie uitproberen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 26 januari 2017
Producten zijn prima

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 09 november 2016
Het bestelde is geleverd. Weliswaar enkele dagen voordat de levering er was. Maar wel alles netjes met factuur etc.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zondag 25 september 2016
Prima optie om alle verschillende dopjes eens goed te proberen. Ik lijk nu op een dopje uit te komen wat ik anders nooit gevonden of zomaar geprobeerd zou hebben. Zou vijf sterren zijn als jullie er een lijstje bij doen waarop je eenvoudig zelf de beoordeling van de dopjes kunt bijhouden op demping, pasvorm, comfort inclusief een naam/plaatje/typenummer zodat je simpel voor jou de beste kunt bestellen.Dat is nu beetje zoeken.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zondag 21 augustus 2016
Ik heb het pakket met alle soorten oordopjes besteld en de slaap-oordoppen van Alpine. Communicatie was goed, bestelling in orde en de slaapoordopjes werken goed en zijn lekker zacht.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 16 juni 2016
ik ben zelf al jaren een gebruiker van oordopjes, en kocht ze voorheen bij een ijzerwinkel.
daar zijn ze duurder, minder van kwaliteit en niet handig ze te gaan kopen met 3 kinderen op sleeptouw.
na wat simpel gesurf op internet kwam ik op jullie website.
ik was nog niet uit welk soort en max DB oordop het beste bij me past, en met dit veelzijdig en goedkoop pakket, heb ik keuze genoeg.. alleen de alpine sleepsoft oordopjes al!, die zijn zeker weten een aanrader! top!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 26 mei 2016
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen, terwijl ik pas in de avond de dag ervoor besteld had. Heel netjes. Product ook prima

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zondag 22 mei 2016
de losse oordopjes van 35DB zijn beter dan de alpine sleepsoft

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
zondag 10 april 2016
Een prima aanbieding door de combinatie van herbruikbare en foam dopjes.

De Alpine SleepSoft werkte goed, maar ik ben toch ook de foam dopjes gaan proberen. Daardoor ondekte ik dat ik - man, 1.81m - een smalle en ondiepe gehoorgang heb. Tot nu toe zijn de beste foam dopjes voor mij:
Moldex Contours small (iets comfortabeler) en EAR Classic Soft (betere demping).

Nog een paar (ongevraagde?) adviezen:

Ga door met proberen, ook als je denkt goede dopjes gevonden te hebben. Ik beschouwde de EAR Classic Soft niet als een kandidaat, door de 'ouderwetse' vormgeving (gewoon een cylinder), maar ze blijken voor mij 1 van de beste te zijn.

Kijk eens naar het plaatje op de gewone webpagina van de Moldex Contours small
(_http://www.oordopjes-kopen.nl/moldex-contours-specials-
-normal-25-paar.html_).
Daar zie je een dwarsdoorsnede van de gehoorgang met een toelichting. Dat was voor mij heel verhelderend en nuttig.

Alles bij elkaar, wat mij betreft 6 sterren! :-)

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 13 januari 2016
De Alpine Sleepsoft werkt goed, maar ik kreeg toch na een paar dagen een beetje schrale oren. Misschien kwestie van wennen, maar ben ook de andere doppen uit het pakket gaan uitproberen.
Ben nu op de zachte doppen overgestapt. Tot nu toe bevalt de Moldex Contour Small mij het beste. Past geweldig in mijn oor, sluit goed af en is zacht.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 27 oktober 2015
goede set en de sleepsoft gebruik ik, je hoort de wekker nog goed en zitten ook goed. de andere dopjes heb ik niet direct nodig maar gebruik ik dan maar in de werkplaats voor klussen

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 08 augustus 2014
Dopjes doen eigenlijk niets, het geluid blijft hetzelfde, jammer van het geld.

VAN WEBSHOP: Beste Jer, dank voor uw review! Ik neem aan dat u doelt op de Alpine Sleepsoft+? Kunt u even contact met ons opnemen middels het contactformulier en uw bestelnummer? Ik kan uw order niet zo terugvinden.

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
zaterdag 31 mei 2014
De Alpine Sleepsoft oordopjes zitten prima. Ze zijn wat stugger dan de zachte oordopjes maar dat hindert niet. Helaas hoor ik nog steeds het het gesnurk van mijn man. In dat opzicht ben ik dus niet zo tevreden. Nu de verschillende oordopjes uit 'assorti zak' maar één voor één uitproberen...

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
vrijdag 23 mei 2014
Een hele zak vol met oordoppen.En er zitten hele goed doppen bij.Prima.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 51 beoordelingen)