Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Pluggerz Slaap oordopjes

Hieronder vindt u de recensies van Pluggerz Slaap oordopjes. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Wednesday 16 May 2018
Mijn partner snurkt altijd ontzettend. Sinds ik de Pluggers Sleep gebruik heb ik tenminste geen last meer van hem en kan ik rustig doorslapen. Echt een aanrader!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 29 March 2018
Helaas dempen de oordoppen niet of nauwelijs

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
Sunday 12 November 2017
Beste die ik tot nu heeft geprobeerd. Heel zacht en houdt bijna alle geluid

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 08 October 2017
Prima oordopjes, sluiten goed af in de gehoorgang, had alleen graag gezien dat de "staafjes" om ze te verwijderen wat langer waren.
verder niks op aan te merken.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Saturday 19 August 2017
Passen goed in mijn oor en vallen niet vanzelf uit. Helaas gaan ze gedurende de nacht pijn doen (na een paar uur). Dus dan word ik wakker en gaan ze uit. Vervolgens heb ik er in de ochtend dus geen baat bij, terwijl het dan juist vaak rumoerig is bij ons. Ik overweeg nu op maat gemaakte dopjes maar vrees dat ook die pijn gaan doen en dat is wel zonde van het geld.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Wednesday 21 June 2017
Ik heb 1 setje oorddopjes nu al meer dan 1 jaar ivm overlast van de buren,
Ik hoor een stuk minder lawaai en het scheelt me echt. Verlies ze soms wel als ik wakker word in de ochtend, en perongeluk is er een in de wasmachine beland en is meegewassen met 60º maar ondanks dat dempt en past hij perfect nog!
Het zal per persoon verschillen.. want niet elke oor is hetzelfde..maar voor mij een Top product!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 02 January 2017
Ruime keuze in oordopjes voor diverse doeleinden , makkelijk te bestellen.
Keuze in betaal mogelijkheden en een snelle en correcte levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 30 November 2016
Perfecte oordopjes!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Monday 14 November 2016
het blijft een ongemak slapen met oordopjes in maar deze zijn in ieder geval zacht !

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 19 October 2016
Fantastische oordoppen. Ik hoor niets van buitenaf en ik kan er gewoon op slapen. Mijn wekker gaat er gelukkig wel doorheen :-) 1 klein nadeel: Soms vallen ze uit mijn oren en ben ik ze halverwege de nacht kwijt.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 30 August 2016
Oordoppen werken goed, heb nog nooit zo lekker geslapen op een festival. Ze deden wel pijn in mijn oren.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Sunday 28 August 2016
Ik heb oordoppen gekocht. Het is een zeer goed product. De levering was snel. Prima

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 22 August 2016
oordopjes zijn gebruikersvriendelijk. Ze zitten prima en houden het meeste geluid tegen. Dus een goed product.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Friday 05 August 2016
Toch weer de Sleep van Pluggerz besteld. Vorige keer de Sleep van Alpine maar dat was het toch niet. Pluggerz heeft een goede demping en blijft tenminste gedurende de gehele nacht in je oor zitten, ook als ik op mijn zij slaapt.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 24 July 2016
De oordoppen doen waar ze voor bedoelt zijn .
Als zij slaper zijn ze af en toe vervelend .
Maar qua prijs en qualitijd zijn het top oordoppen

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Monday 27 June 2016
De oordopjes blokkeren veel van het ongewenst overlastend geluid, ze zitten niet vervelend en je kunt er zelfs op liggen, dus op de zijkant liggen is zeker in de mogelijkheden. Persoonlijk heb ik er nog nooit een hele nacht mee geslapen, op den duur neem ik ze uit, maar er is geen sprake van irritatie, enkel wanneer je ze misschien ietsje te diep plaatst. Ze uit de oren verwijderen is ook geen enkel probleem. Er zit een goed klein opberg doosje bij. Toppertje!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 21 June 2016
Dit is de eerste keer dat ik pluggen heb genomen maar volgende keer gewoon weer sleepsoft van alpine die zijn een stuk fijner

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Wednesday 20 April 2016
Ik had oordopjes besteld waarbij een luxe opbergdoosje zat. Het bleek een goedkoop plastic kokertje. Ik heb daarover gemaild met oordopjes.nl. De fabrikant bleek het product aangepast te hebben. Ik kreeg echter een antwoord terug waarbij aangeboden werd dit te compenseren. Enkele dagen later werd de compensatie - een paar werkhandschoenen- thuis bezorgd. Ik vind dat oordopjes.nl mij op een perfecte wijze heeft geholpen. Werkelijk perfecte service. Chapeau!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 15 November 2015
Site/layout mails houdt niet over in duidelijkheid, levering zonder beloofde etui maar met onhandig plastic opbergdoosje. Wel snelle levering en goede oordoppen.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Friday 09 October 2015
Oordopjes zijn naar mijn verwachting ,maar had wel iets meer demping verwacht .
Verder zitten ze convertable. Levering van de oordoppen altijd goed geregeld .
Mocht ik weer wat nodig hebben , dan zeker hier weer bestellen.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 40 beoordelingen)