Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Sordin Supreme Pro X

Hieronder vindt u de recensies van Sordin Supreme Pro X. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Monday 30 January 2017
Nadat ik de gehoorbescherming heb uitgeprobeerd op de schietvereninging de laatste 6 keer ben ik zeer tevreden.
Ik gebruik de versterking tijdens de communicatie met de baan commissaris en mijn mede leden, daarnaast zet ik de versterking uit tijdens mijn schietbeurt omdat ik me dan meer kan focussen en concentreren.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 13 April 2015
Top product. Dit verdienen je oren.
Extra hygiene GEL set beste investering. Wat een verschil. Standaard set ook goed hoor. Maar dit maakt het af. 100% je geld waard!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 12 June 2014
Top! Goed product, snel geleverd. Aanrader!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 12 April 2014
redelijke snelle levering, heb de sordin supreme pro x in gebruik als sportschutter,kan alles heel goed horen en iedereen goed verstaan , bij het lossen van een schot is het nauwelijks hoorbaar,ik wist niet dat een jachtgeweer zo stil kon zijn !!!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 10 January 2014
TOP materiaal!!!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 19 May 2013
levering correct en snel, demping goed ,regeling gehoorversterking praktisch en zeer makkelijk

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 19 May 2013
levering correct en snel

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 25 April 2013
Bevalt zeer goed, goede geluid versterking. Volume is halverwege al voldoende. Demping is ook voldoende.
Aangezien ik hem ook buiten gebruik is dit echt een aanrader want hij is spatwater dicht

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 29 March 2013
In de jacht en op de baan mijn gehoorbescherming voor een optimaal gebruik in bescherming en vormgeving.
En dit voor een mooie prijs kwaliteit verhouding.
Alles vlug en goed geregeld overigens.Toppie ! Echt een aanrader voor mensen die met een geweer om gaan.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 05 September 2012
Deze gehoorbescherming was op voorraad en is de volgende dag geleverd. Ik heb pas 1 keer gedurende een paar uur tijdens de jacht deze gehoorbescherming gebruikt. Zit comfortabel, goede geluidemping. Gesprek voeren is goed mogelijk. Nadeel vind ik dat als ik gebruik maak van de mogelijkheid om omgevingsgeluiden te versterken er ook veel ruis is. Ik ga nog navragen of dit wellicht exemplarisch is, omdat ik in recensies hierover niets heb gelezen

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Sunday 24 June 2012
goedenavond, perfect geregeld, de "nieuwe" koptelefoon is binnen! Bevalt zeer goed. Bedankt voor de service en ik zal jullie aanbevelen bij anderen…...

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 04 June 2012
Als wederverkoper van schietoorkappen kopen we regelmatig bij oordopjes-kopen. Kleine moeite om een positieve recensie achter te laten. Bedankt voor de goede service en het regelmatige vertrouwen!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 19 May 2012
Deze is echt de bom, welke ik niet meer hoor (flauwe grap). Serieus, perfecte oorkop. Hap uit mijn portemonnaie, maar met 5 jaar garantie wilde ik m best proberen, alhoewel een aantal van mijn maten deze ook al hadden. Top geleverd!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 22 October 2009
Op advies van oordopjes-kopen heb ik deze gekocht. Prima advies want ik gebruik hem nu 2 keer per week (schietbaan)


Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 14 (van 14 beoordelingen)