Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

EAR Soft FX - 25 paar - hoogste demping

Hieronder vindt u de recensies van EAR Soft FX - 25 paar - hoogste demping. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Sunday 07 October 2018
Fijne zachte oordoojest. Eenmaal in mijn oor weinig druk tegen de gehoorgang. Wel moeilijk in te krijgen doordat het na het klein maken snel in oude VROM teruggaat. Moeilijker in te doen dan moldex. Als ze eenmaal zitten iets fijner. Ik heb een smalle gehoorgang

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Friday 21 September 2018
Oordopjes zijn het in mijn geval niet, eerder oordoppen. M.a.w. ik vind ze te groot. Ben soms 10 minuten bezig om ze in te krijgen. Als ik dat uiteindelijk 'gered' heb, is de demping helemaal oké, al steken ze een eind uit mijn oren waardoor ik er 's nachts regelmatig 1 kwijt ben. Kortom, goed werkende oordopjes maar ik ga op zoek naar kleinere exemplaren.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Tuesday 31 July 2018
Ik gebruik ze voor motorrijden. Dit zijn de beste oordopjes die ik heb gehad. En zijn meerdere keren te gebruiken.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 07 July 2018
Doen wat je mag verwachten. Ze dempen het geluid en zitten behoorlijk comfortabel. Helaas hoor ik mijn man nog steeds snurken.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 06 June 2018
Voor sommige mensen misschien bruikbaar, maar niet voor mij. Deze doppen zijn zo zacht dat ze niet lang genoeg opgerold blijven en dus bijna niet in de gehoorgang te krijgen zijn. De gladde oranje van 3M werken veel beter bij mij (motorfiets).

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
Tuesday 29 May 2018
Zitten fijn en dempen zeer goed!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Friday 25 May 2018
Ik heb u op 12 mei een email gestuurd, echter geen reactie op mogen ontvangen. Bij deze dan ook mijn email als recensie (tips om de aankoopbeleving te verbeteren).

Je krijgt een e-mail met een verzend bevestiging. Dit is afkomstig van een no-reply adres, met ontbrekende informatie van de bestelling zelf alsmede de website waar ik de bestelling heb geplaatst . Ik moest dus via Google het e-mailadres achterhalen om te zien waar deze email naar verwees. Mede door onderstaande tekst dacht ik eerst dat het om spam ging, want ik verbaas me ook zeer over de tip om een briefje op de deur te hangen, zie quote hieronder. (Ook al wordt er gesproken over risico, dit stimuleert inbraken en dat lijkt me niet de bedoeling)

Quote "Krijgt u een pakketje, maar u verwacht niet op het afleveradres aanwezig te zijn? Hang dan, als dit geen risico’s oplevert, een DUIDELIJK briefje op aan uw deur voor de GLS bezorger bij welke buren het pakketje afgeleverd mag worden."

Mijn advies is om in uw e-mail in ieder geval te refereren naar de bestelde artikelen, en wellicht te overwegen of de verwijzing zoals hierboven nog van deze tijd is.

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
Tuesday 13 March 2018
Uitstekend product alleen het inbrengen is ff wennen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 03 November 2017
Zeer vlotte levering met een duidelijke gebruiksaanwijzing

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 16 September 2017
Zeer goede oordopjes met maximale demping. Lang naar gezocht makkelijk in te brengen zonder hulpstuk.Gebruik ik voor anti snurk partner en op motor voor beide doeleinde "het einde" Slaap perfect en motor lijkt een naaimachine. Na betaling bijna direct in huis. Super.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 08 September 2017
De beste oordopjes die ook ooit in heb gehad (tijdens motorrijden)!. Op tijd geleverd, keurig!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 22 August 2017
Prima zachte dopjes. Kleine irritatie naar meerdaags gebruik op festival & camping-overnachtingen (4 dagen). Overal tevreden prijs/kwaliteit a 0,3 eu p.s.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 15 August 2017
Prima service, alles naar wens

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 01 August 2017
Zeer goede oordopjes. Afgelopen tijd gebruikte ik altijd de bilsom 303L en die bevielen me ook goed, maar deze EAR soft fx lijken nog iets beter het geluid te dempen en hebben een ietwat trechterachtige vorm. Door deze vorm kun je de dopjes wat beter en langer in je oor drukken tijdens het indoen, zonder dat je de kans loopt dat je ze er later moeilijk weer uit krijgt, hetgeen wel eens bij de Bilsom gebeurde :-)

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 05 July 2017
Zeer goede oordopjes. Sluiten geluid goed af. Bij mij gaan ze alleen na een tijdje wat pijn doen, maar dat is bij iedereen natuurlijk anders.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Thursday 22 June 2017
Zeer goede oordopjes! Zelf ben ik erg gevoelig voor geluiden 's nachts, en heb ik al veel oordopjes geprobeerd, maar deze werken echt goed, laten weinig geluiden door, en zitten bovendien erg prettig.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 07 June 2017
Top oordopjes. Sluiten zeer goed af. Gebruik ze voor tijdens motorrijden en daar zijn ze perfect voor. Ook goed voor alle andere doeleinden waarbij demping gewenst is

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 02 June 2017
Aanraders! Makkelijk in te brengen, zetten zich daarna prima naar het oor dus zeer goede demping, door vorm uiteinde ook altijd makkelijk uit te nemen. Gebruik: op de motor en om te slapen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 12 April 2017
Zeer makkelijk en snel te bestellen.
Vandaag besteld morgen in huis.
De oordopjes zelf gebruikt voor op de motor, zitten goed en dempen geluid goed naar behoren.
Zeker een aanrader. Tevens ook heel handig om te gebruiken als je gaat slapen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 23 March 2017
Prima oordopjes...ennnn sluiten perfect af...heerlijk die stilte...prikkels genoeg...dus dempen die hap!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 138 beoordelingen)