Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

EAR Soft FX - 25 paar - hoogste demping

Hieronder vindt u de recensies van EAR Soft FX - 25 paar - hoogste demping. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

donderdag 20 juni 2019
Ik heb een nauwe gehoorgang dus gaan deze er helaas niet in. Wel mooi zacht materiaal.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 15 mei 2019
Ik heb alle soorten wegwerp oordopjes geprobeerd (assorti) en deze oordopjes bevallen mij het best. Ze dempen het best, zijn 's nachts snel in te doen als ik wakker wordt van gesnurk, ik kan er goed mee op de zij liggen, blijven goed in het oor zitten en ik kan ze nagenoeg de hele nacht in houden zonder irritatie. Pasvorm blijft ook goed als je ze voor meerdere nachten gebruikt. Ze zijn wel vrij groot, dus niet geschikt voor mensen met smalle oorgangen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 02 mei 2019
Gebruik ze voor motorrijden en als ik ze in mijn oren krijg zitten ze goed, maar helaas, nadat het even goed ging met inbrengen, ondanks dat het best een gedoe is, kreeg ik ze opeens met geen mogelijkheid meer goed in mijn oren. Ben iedere keer 10 minuten bezig om ze goed in te krijgen, maar de laatste keren kreeg ik het niet meer voor elkaar. Enig idee hoe dit kan? Zijn ze dan toch te groot of zetten ze toch te snel op?

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
donderdag 11 april 2019
De oordopjes zijn zacht, comfortabel en dempen goed.
Het is even oefenen om de oordopjes goed in de oren te krijgen, maar dan blijven ze goed zitten. Voor mij zijn ze aan de grote kant, dat is een nadeel.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 02 april 2019
Demping zeker niet beter dan de gele classic dopjes!!!!! Die koop ik dus volgende keer weer.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
zondag 27 januari 2019
Ik gebruik deze voor "noodsituaties": bij feestjes van de buren of anderszins uitzonderlijk geluid. Ze zijn nl net iets te groot voor mijn oor en dat geeft beetje druk, maar de demping is echt het best, vandaar: voor incidenteel gebruik heb ik een stel van deze achter de hand. (Voor dagelijks gebruik heb ik de zachtere, iets kleinere groene howard leight oordopjes)

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 20 november 2018
Prima service en producten van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 11 november 2018
spul bsteld, spul gekregen, voldoet aan de verwachtingen dus voorlichting was goed.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 31 oktober 2018
Deze dopjes zijn helaas te groot voor mijn oren....en gingen zeer doen. Werd ik dáár weer wakker van. Wel jammer dat er zoveel in 1 verpakking zaten. De rest gebruik ik dus niet. Jammer!!

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
woensdag 24 oktober 2018
Helaas zijn dit voor mij niet de juiste oordopjes en houden deze niet optimaal het geluid tegen. Bovendien was ik ze 's nachts verloren.

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
zondag 07 oktober 2018
Fijne zachte oordoojest. Eenmaal in mijn oor weinig druk tegen de gehoorgang. Wel moeilijk in te krijgen doordat het na het klein maken snel in oude VROM teruggaat. Moeilijker in te doen dan moldex. Als ze eenmaal zitten iets fijner. Ik heb een smalle gehoorgang

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
vrijdag 21 september 2018
Oordopjes zijn het in mijn geval niet, eerder oordoppen. M.a.w. ik vind ze te groot. Ben soms 10 minuten bezig om ze in te krijgen. Als ik dat uiteindelijk 'gered' heb, is de demping helemaal oké, al steken ze een eind uit mijn oren waardoor ik er 's nachts regelmatig 1 kwijt ben. Kortom, goed werkende oordopjes maar ik ga op zoek naar kleinere exemplaren.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
dinsdag 31 juli 2018
Ik gebruik ze voor motorrijden. Dit zijn de beste oordopjes die ik heb gehad. En zijn meerdere keren te gebruiken.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 07 juli 2018
Doen wat je mag verwachten. Ze dempen het geluid en zitten behoorlijk comfortabel. Helaas hoor ik mijn man nog steeds snurken.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 06 juni 2018
Voor sommige mensen misschien bruikbaar, maar niet voor mij. Deze doppen zijn zo zacht dat ze niet lang genoeg opgerold blijven en dus bijna niet in de gehoorgang te krijgen zijn. De gladde oranje van 3M werken veel beter bij mij (motorfiets).

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
dinsdag 29 mei 2018
Zitten fijn en dempen zeer goed!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
vrijdag 25 mei 2018
Ik heb u op 12 mei een email gestuurd, echter geen reactie op mogen ontvangen. Bij deze dan ook mijn email als recensie (tips om de aankoopbeleving te verbeteren).

Je krijgt een e-mail met een verzend bevestiging. Dit is afkomstig van een no-reply adres, met ontbrekende informatie van de bestelling zelf alsmede de website waar ik de bestelling heb geplaatst . Ik moest dus via Google het e-mailadres achterhalen om te zien waar deze email naar verwees. Mede door onderstaande tekst dacht ik eerst dat het om spam ging, want ik verbaas me ook zeer over de tip om een briefje op de deur te hangen, zie quote hieronder. (Ook al wordt er gesproken over risico, dit stimuleert inbraken en dat lijkt me niet de bedoeling)

Quote "Krijgt u een pakketje, maar u verwacht niet op het afleveradres aanwezig te zijn? Hang dan, als dit geen risico’s oplevert, een DUIDELIJK briefje op aan uw deur voor de GLS bezorger bij welke buren het pakketje afgeleverd mag worden."

Mijn advies is om in uw e-mail in ieder geval te refereren naar de bestelde artikelen, en wellicht te overwegen of de verwijzing zoals hierboven nog van deze tijd is.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
dinsdag 13 maart 2018
Uitstekend product alleen het inbrengen is ff wennen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 03 november 2017
Zeer vlotte levering met een duidelijke gebruiksaanwijzing

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 16 september 2017
Zeer goede oordopjes met maximale demping. Lang naar gezocht makkelijk in te brengen zonder hulpstuk.Gebruik ik voor anti snurk partner en op motor voor beide doeleinde "het einde" Slaap perfect en motor lijkt een naaimachine. Na betaling bijna direct in huis. Super.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 148 beoordelingen)