• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

EAR Soft FX - 25 paar - hoogste demping

Hieronder vindt u de recensies van EAR Soft FX - 25 paar - hoogste demping. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

vrijdag 23 augustus 2019
De EAR Soft FX vind ik persoonlijk te soft. Daarom zitten ze wel goed, maar de geluiden worden nauwelijks gedempt. Jammer voor mij, maar misschien wel voor anderen.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
zondag 14 juli 2019
De oordopjes dempen het geluid goed tijdens het motor rijden.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 10 juli 2019
Deze oordopjes werken echt wonderbaarlijk goed. Je kan duidelijk merken dat dit de sterkste zijn. Ik kan hierdoor echt een stuk beter slapen. Verder valt me op dat ze langer flexibel blijven dus je kunt een setje meerdere keren hergebruiken.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 05 juli 2019
Ondanks dat de site aangaf dat de oordoppen op voorraad zouden zijn heeft het een week geduurd totdat de bestelling is geleverd. Volgens mij kan dat beter. Overigens, een eerdere bestelling is wel keurig binnen 2 dagen na bestelling geleverd. Over de dopjes zelf kan ik kort zijn. Ze voldoen beter dan eerder bestelde oordoppen. Wel ben ik regelmatig lang bezig om de oordopjes goed in het oor geplaatst te krijgen. Wellicht speelt hier het ontbreken van routine in het gebruik van dergelijke oordoppen mij parten.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
donderdag 20 juni 2019
Ik heb een nauwe gehoorgang dus gaan deze er helaas niet in. Wel mooi zacht materiaal.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 15 mei 2019
Ik heb alle soorten wegwerp oordopjes geprobeerd (assorti) en deze oordopjes bevallen mij het best. Ze dempen het best, zijn 's nachts snel in te doen als ik wakker wordt van gesnurk, ik kan er goed mee op de zij liggen, blijven goed in het oor zitten en ik kan ze nagenoeg de hele nacht in houden zonder irritatie. Pasvorm blijft ook goed als je ze voor meerdere nachten gebruikt. Ze zijn wel vrij groot, dus niet geschikt voor mensen met smalle oorgangen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 02 mei 2019
Gebruik ze voor motorrijden en als ik ze in mijn oren krijg zitten ze goed, maar helaas, nadat het even goed ging met inbrengen, ondanks dat het best een gedoe is, kreeg ik ze opeens met geen mogelijkheid meer goed in mijn oren. Ben iedere keer 10 minuten bezig om ze goed in te krijgen, maar de laatste keren kreeg ik het niet meer voor elkaar. Enig idee hoe dit kan? Zijn ze dan toch te groot of zetten ze toch te snel op?

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
donderdag 11 april 2019
De oordopjes zijn zacht, comfortabel en dempen goed.
Het is even oefenen om de oordopjes goed in de oren te krijgen, maar dan blijven ze goed zitten. Voor mij zijn ze aan de grote kant, dat is een nadeel.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 02 april 2019
Demping zeker niet beter dan de gele classic dopjes!!!!! Die koop ik dus volgende keer weer.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
zondag 27 januari 2019
Ik gebruik deze voor "noodsituaties": bij feestjes van de buren of anderszins uitzonderlijk geluid. Ze zijn nl net iets te groot voor mijn oor en dat geeft beetje druk, maar de demping is echt het best, vandaar: voor incidenteel gebruik heb ik een stel van deze achter de hand. (Voor dagelijks gebruik heb ik de zachtere, iets kleinere groene howard leight oordopjes)

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 20 november 2018
Prima service en producten van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 11 november 2018
spul bsteld, spul gekregen, voldoet aan de verwachtingen dus voorlichting was goed.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 31 oktober 2018
Deze dopjes zijn helaas te groot voor mijn oren....en gingen zeer doen. Werd ik dáár weer wakker van. Wel jammer dat er zoveel in 1 verpakking zaten. De rest gebruik ik dus niet. Jammer!!

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
woensdag 24 oktober 2018
Helaas zijn dit voor mij niet de juiste oordopjes en houden deze niet optimaal het geluid tegen. Bovendien was ik ze 's nachts verloren.

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
zondag 07 oktober 2018
Fijne zachte oordoojest. Eenmaal in mijn oor weinig druk tegen de gehoorgang. Wel moeilijk in te krijgen doordat het na het klein maken snel in oude VROM teruggaat. Moeilijker in te doen dan moldex. Als ze eenmaal zitten iets fijner. Ik heb een smalle gehoorgang

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
vrijdag 21 september 2018
Oordopjes zijn het in mijn geval niet, eerder oordoppen. M.a.w. ik vind ze te groot. Ben soms 10 minuten bezig om ze in te krijgen. Als ik dat uiteindelijk 'gered' heb, is de demping helemaal oké, al steken ze een eind uit mijn oren waardoor ik er 's nachts regelmatig 1 kwijt ben. Kortom, goed werkende oordopjes maar ik ga op zoek naar kleinere exemplaren.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
dinsdag 31 juli 2018
Ik gebruik ze voor motorrijden. Dit zijn de beste oordopjes die ik heb gehad. En zijn meerdere keren te gebruiken.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 07 juli 2018
Doen wat je mag verwachten. Ze dempen het geluid en zitten behoorlijk comfortabel. Helaas hoor ik mijn man nog steeds snurken.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 06 juni 2018
Voor sommige mensen misschien bruikbaar, maar niet voor mij. Deze doppen zijn zo zacht dat ze niet lang genoeg opgerold blijven en dus bijna niet in de gehoorgang te krijgen zijn. De gladde oranje van 3M werken veel beter bij mij (motorfiets).

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
dinsdag 29 mei 2018
Zitten fijn en dempen zeer goed!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 152 beoordelingen)