Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

EAR Soft FX - 200 paar

Hieronder vindt u de recensies van EAR Soft FX - 200 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Monday 27 August 2018
Blijven heel goed zitten tijdens slapen en zitten ook comfortabel doordat ze zacht zijn. Geluid houdt het top tegen!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 31 July 2018
Snelle levering

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 31 July 2018
Ik heb deze oordopjes al vaker besteld, en ze zitten bij mijperfect en ze werken perfect. Echter dient er rekening mee gehouden te worden dat iedere gehoorgang anders is, en dat dat de geluidsreductie bij iedere persoon beïnvloed.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 26 July 2018
Levering prima op tijd, product voldoet aan alle verwachtingen, de oordoppen dempen prima.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 17 July 2018
dempen als de beste
Zijn wel iets minder comforabeler (hebben duidelijk meer uitzetting) bij langdurig gebruik (vb slapen)

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 11 June 2018
Supersnelle levering kan oordopjes kopen aanbevelen

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 05 April 2018
goede oordopjes en betaalbaar, ze dempen geluid erg goed.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Sunday 18 March 2018
Gebruik ze op de motor, zitten heerlijk en houden het geluid goed tegen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 01 March 2018
Prima had al eerder besteld , ivm prikkelbaar voor geluiden gebruiken wij de oordopjes om te slapen.
Perfect

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 02 August 2017
Zeer vlotte afhandeling

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 27 June 2017
Zeer ontevreden. De oordoppen doen pijn en dempen niet voldoende. Dit aangegeven en ik had verwacht de doos te mogen ruilen na het lezen van een aantal recensies, maar helaas. Aangebroken dozen worden niet retour genomen (er missen 2 paar uit van de 200). Jammer.

Reactie Webshop: Beste Ti, bedankt voor je reactie. ivm de hygiëne kunnen wij dat helaas niet doen. Wij willen dit altijd op een andere passende manier oplossen. Wat betreft de oordoppen, deze zijn waarschijnlijk de groot voor jou gehoorgang waardoor deze pijn doen en niet helemaal afsluiten waardoor de oordop ook niet het gewenste effect geeft. Neem anders nog even contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen met een passende oplossing. Met vriendelijk groet^Henrico

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
Tuesday 28 June 2016
De levering was de violgende dag al, wat ik snel vond.
De oordopjes zelf zijn uitstekend. Ik had db34 en het verschil met db39 is groot. Ik hoor nauwelijks wat van mijn omgeving met deze in.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 20 June 2016
Snelle verzending en goede producten.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 12 May 2016
Prima oordoppen! En snelle en keurige levering

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 06 January 2016
Goede, nette en vlotte levering

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Thursday 08 October 2015
Heerlijke oordopjes! Sluiten goed af, zonder teveel druk in de oren.
Eindelijk weer nachtrust naast mijn snurker ;-)

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 08 September 2015
Dopjes zijn behoorlijk lang en drukken op het trommelvlies.. VAN WEBSHOP: dank voor uw review, indien dit type oordop niet fijn zit kunt u beter overschakelen naar een oordopje dat minder ver of helemaal niet de gehoorgang in gaat.
Minder ver = EAR CLASSIC 28dB
Helemaal niet = Macks PillowSoft

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
Friday 24 July 2015
Deze oordopjes gebruik ik al jaren. Ik heb diverse soorten en maten uitgeprobeerd, maar deze dempen het beste tegen snurken van partner en andere geluiden. Ik kan meestal een paar drie tot vier nachten gebruiken, voordat de demping teveel achteruit loopt. Dus ik doe lang met een doos van 200 stuks.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 20 July 2015
Super oordopjes, nog nooit zo'n goede gehad. Help zeer goed als je naast iemand slaapt die snurkt.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 02 June 2015
Ideaal was het sample pakket, toen bleek dat deze pijn gingen doen na 6 uur, ze zijn erg dik. De oranje MAX 36 dB bevielen wel goed.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 48 beoordelingen)