Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Macks Dreamgirl smalle oordopjes

Hieronder vindt u de recensies van Macks Dreamgirl smalle oordopjes. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

maandag 26 november 2018
Technisch gelijk aan Bilsom maat S, alleen wat duurder. Wel leuker om te zien. Zitten fijn, gaan goed in en uit.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 26 november 2018
Technisch gelijk aan Bilsom maat S, alleen wat duurder. Wel leuker om te zien. Zitten fijn, gaan goed in en uit.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 08 december 2017
Geweldige oordopjes voor smalle gehoorgang. Dempt perfect de hogere tonen.
Helaas iets minder de lage tonen maar gelukkig doet bilsom s dat heel erg goed.
Samen een perfect stel.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 10 november 2016
Ik vind de oordoppen niet echt voldoen, ze gaan er steeds weer uit en dempen te weinig geluid. vooral het snurk geluid is nog zeer aanwezig.

REACTIE WEBSHOP:
Jammer dat de oordoppen je niet helemaal passen. Wellicht past een ander model beter in je oren zodat ze goed blijven zitten. Indien het snurkgeluid nog prominent aanwezig is raad ik je aan voor een hogere demping te kiezen. Mocht je hier vragen over hebben dan kan je altijd even bellen zodat wij je kunnen adviseren.

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
donderdag 28 mei 2015
Precies wat ik zocht na al die grote doppen! Maakt een groot verschil, nét een slagje kleiner.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 25 februari 2015
De oordopjes passen goed en zijn zacht.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 10 december 2013
mooie kleur hebben deze dopjes, maar de kwaliteit van geluidsdemping doet wel onder voor de bilsom 303 die ik anders altijd koop. de dreamgirls zijn erg glad, ze floepen sneller uit.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 16 januari 2013
Wat kleiner formaat oordopjes, maar sluiten goed af. Comfortabel materiaal en pasvorm door de smaller toelopende top, evenals de Moldex Sparkplug, maar dan iets kleiner.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 8 (van 8 beoordelingen)