Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Peltor Optime III

Hieronder vindt u de recensies van Peltor Optime III. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

dinsdag 11 december 2018
Top top top geweldig

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 01 september 2016
Mooie stevige gehoorbescherming. Ook wij hebben hem gekocht voor onze dochter voor school. Helaas voor haar net te groot, maar gaan hem zeker thuis gebruiken bij het klussen.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zaterdag 25 juni 2016
Koptelefoon gekocht voor mijn dochter, om zich af te sluiten tegen geluiden in de klas, zodat ze zich beter kan concentreren. Werkt uitstekend. Ik verwacht een zeer goed rapport dit jaar ;) .
Snelle en correcte levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 11 mei 2016
Gekregen wat ik besteld had, zoals het hoort. Netjes verpakt en de volgende dag in huis.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 10 mei 2016
Very good quality. Great sound isolation. Fast delivery with good.communication and tracking.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 10 mei 2016
Very good quality. Great sound isolation. Fast delivery with good.communication and tracking.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 30 december 2015
Ik kan soms nog steeds de gesnurk van mijn oma er door heen horen. VAN WEBSHOP: Hoi Kristy, de oorkap is eigenlijk niet bedoeld om mee te slapen. Kunt u ons een mail sturen? Dan los ik het op! ^Caspar

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
woensdag 30 september 2015
Top service snelle bezorging!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 14 september 2015
Goed product en snelle levering. Uitermate tevreden.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 03 september 2015
Zeer tevreden en goed geholpen!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zondag 31 mei 2015
Correcte levering en product voldoet volledig aan de verwachtingen (studeren in stilte).

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 02 januari 2014
Goede koop. Voldoet geheel aan de wensen.
Snel geleverd!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 22 december 2013
goede prijs, correkte levering

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 21 december 2013
Heerlijke oorkappen, zien er in het echt net zo mooi uit als op de foto en belangrijker zitten uitstekend op het hoofd en rond de oren. Fijne zachte kussens die ook een (dun) brilmontuur goed omsluiten. Prima geluiddemping. Grote oren zoals vermeld in eerder review kan een probleem zijn, de mijne (7cm ) passen er precies in. Service van 'oordopsjes-kopen' was helemaal zoals ze hadden beloofd, ik ben dik tevreden.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
maandag 09 september 2013
Goed. Prima tijdige levering. Goed apparaat !

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 25 augustus 2013
Prima produkt, wel lichte neiging om je oren vacuum te zuigen als je 'm snel van je oren haalt. Maar dat zal wel precies de reden zijn dat hij zo goed geluid dempt.
Prima werking van de webshop. Vlot geleverd. Precies wat je verwacht.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zaterdag 16 maart 2013
Oorkap is netjes ingepakt en verstuurd

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zaterdag 16 maart 2013
Een zeer goede gehoorbescherming.
Duidelijk merken dat de ,,oude,, op waren.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 04 maart 2013
Perfecte service.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 16 december 2012
Goede service, snelle levering.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 27 beoordelingen)