Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Moldex Spark Plugs - 25 paar

Hieronder vindt u de recensies van Moldex Spark Plugs - 25 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Sunday 30 September 2018
Goede tip: ze zijn uitwasbaar met een beetje zeep en daarna goed spoelen onder lauw water..
Vervolgens 1 dag laten drogen waardoor ze weer de oude vorm terug krijgen.
Doe er zo jaren mee

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 12 March 2018
Zeer goedkoop en uiterst snelle levering. Eind van de middag besteld, daaropvolgende ochtend al in de brievenbus.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 22 February 2018
eigelijk zijn het gewoon goede oordoppen alleen voor mij niet goed genoeg want ik hoor er nog steeds alles mee als ik slaap dit zijn 35 decibel en ik heb toch blijkbaar hoger nodig aangezien ik een hele lichte slaper ben!!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 27 December 2017
Snel verzonden en prima oordopjes!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 07 November 2017
Ideaal en herbruikbaar.
Ik gebruik ze om mee te slapen. Ze zijn heel zacht waardoor je geen pijn aan je oren krijgt als je op je zij slaapt.
En niet onbelangrijk ze zijn zeer betaalbaar.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 15 October 2017
Fijne oordopjes, ik gebruik ze tijdens het slapen. De pasvorm is goed! Prijstechnisch erg aantrekkelijk en verzending snel en prima!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 15 August 2017
Ik heb eerder oordopjes van Moldex gebruikt (die er hetzelfde uitzien) deze waren veel beter. Zijn er aanpassingen geweest in de productie?

Beste Verkerk, Bedankt voor je reactie. Er is echter geen andere productie als voorheen. Weet je zeker dat het exact dezelfde oordoppen zijn ?
Misschien dat ik je ermee verder kan helpen. Als je nog even contact met mij opneemt dan kijken we samen naar een juiste oplossing. Met vriendelijk groet^Henrico

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
Friday 31 March 2017
Dit zijn precies de oordopje die ik zocht.
Goede kwaliteit en voor een super prijs.
Snel binnen na bestellen. Geen klachten dus.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 01 February 2017
de zending is goed(brievenbus pakje),heb eerst een assorti pakket gehad met verschillende soorten,er zaten er wel veel tussen die voor buitenaardse oren bestemt zijn,maar ben uiteindelijk op de moldex(gelijk aan ohropax die ik in de drogist kocht) uitgekomen.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 16 August 2016
Ik ben zeer tevreden met deze oordopjes, kon het niet meer vinden bij de drogisten

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 16 August 2016
Goed verzorgd en netjes verpakt verstuurt

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 26 April 2016
Aanvankelijk oordopjes besteld welke 39 DB zouden tegen houden maar deze oordoppen waren voor mijn gehoorgang veel te groot....
Toen (alle lof) van oordopjes-kopen.nl gratis een zakje met verschillende modellen gekregen om te proberen en ben ik op deze spark plugs uitgekomen. Comfort prima! Je kunt ze een dag of 3 gebruiken...Helaas word ik toch nog wel eens wakker van het gesnurk van mijn man... blijkbaar kan daar geen oordopje tegenop....Vooral het zware gebrom komt er doorheen.
Maar neemt niet weg dat ik deze oordopjes toch heel fijn vind!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Sunday 13 March 2016
De ooordoppen zijn voor mijn vader en deze is altijd zeer tevreden over deze vandaar besteld

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 11 March 2016
Geweldige oordoppen. Snelle levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 02 March 2016
1 woord; perfect!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 01 March 2016
Hele fijne oordopjes.
Ik gebruik ze zelf zo'n 3 keer voordat ik een nieuw setje pak.
Voordeel van 25 paar in 1 keer is natuurlijk dat je weer even vooruit kunt en de prijs is super.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 28 February 2016
Prima artikel! Mijn compliment.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 04 January 2016
Erg fijne oordopjes, kunnen prima een aantal keer hergebruikt worden en dempen erg goed. Zowel voor slapen als voor werkzaamheden met veel geluid.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 12 December 2015
bevalt mij goed ben echt tevreden mee

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 29 November 2015
Prima oordopjes voor een prima prijs

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 47 beoordelingen)