Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Peltor KID - Gehoorbeschermer Kind Groen

Hieronder vindt u de recensies van Peltor KID - Gehoorbeschermer Kind Groen. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

zondag 08 juli 2018
alles prima en snel bezorgd.
geen op of aanmerkingen !

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 27 mei 2018
Zeer tevrede !!!!
Super service !!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 08 december 2017
Top levering. snel geleverd en mijn zoon is er heel blij mee en kan nu rustig werken in de klas.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 01 september 2016
Wij zijn heel erg tevreden over de Peltor Kid!
Onze zoon van ruim 2,5 jaar heeft hem altijd op als we bij een festival zijn of in de stad met veel muziek.
Hij wil het zelf ook altijd op hebben.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 14 juli 2016
naar contact via email. De Kids oorkappen besteld. Deze zijn perfect voor onze zoon. goed advies . goede levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 14 mei 2016
Kinderen vinden heb super fijn zitten en geluid wordt goed gedempt. Evenementen worden hierdoor prettiger ervaren.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 18 februari 2016
Prima product en snelle probleemloze levering!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 26 augustus 2014
Snelle bezorging...
Kwam er gelukkig achter via de review, dat je de oorkap groter kon maken, ik had het bijna terug gestuurd.
Bedankt daarvoor!

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
dinsdag 10 juni 2014
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zaterdag 24 augustus 2013
Snelle levering.
Oorkappen zitten goed, sluiten goed aan.
Onze zoon vindt het niet erg om aan te hebben.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 06 januari 2013
Het werkt erg goed. Onze zoon heeft er op school veel baat bij en heeft voor het eerst met het vuurwerk dit jaar geen vingers in zijn oren gehad.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 23 november 2012
Ik heb er 1 minuut geleden een review op gezet (met een tikfout sorry) en ben gelijk gebeld om uit te leggen hoe de koptelefoon passend gemaakt kan worden. Echt helemaal top! De koptelefoon werkt nl. erg goed.

@VAN WEBSHOP: dank voor deze review!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 23 november 2012
Helaas is de gehoorbeschermer te klein voor de leerling in groep 5. En naar mijn iedee heeft hij geen groot hoofd.

@VAN WEBSHOP: beste... dat is bijna onmogelijk. U weet dat deze gehoorbeschermer verstelbaar is? U kunt deze bij de pootjes iets uittrekken. Wij kunnen uw bestelling niet terugvinden onder bovenstaande naam, anders bellen we u even op. Kunt u nogmaals contact met ons opnemen?

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zaterdag 13 oktober 2012
Koptelefoon voor mijn zoontje 's middags besteld. De volgende dag al in huis. Super service!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 01 oktober 2012
Gebruikt tijdens Monsterjam afgelopen zaterdag. Mijn dochtertje (ja, ze wilde de groene) heeft m de hele show opgehad! Het geluid was echt superhard en ze hoorde het meeste nog wel, maar de demping was in ieder geval vodoende voor haar... Mijn buurman had deze ook besteld.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 05 juli 2012
Zeer praktisch, goed verdragen gedurende lange periode (festivaldag) door mijn dochter van 4 jaar. Laat ook toe om nog verstaanbaar met elkaar te praten.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 04 juni 2012
Prima oorkap, wij hebben ook die witte kapjes voor mijn andere zoon. (hebben ze hier niet, geloof ik). Deze is comfortabeler, maar weer niet inklapbaar, maar weer wel beter qua demping/afsluiting. goede service!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 19 mei 2012
Ik zeg 1 ding: MONSTERJAMMMMMMM!!
Thnx voor de flexibiliteit bij het afhalen! Er zit een eurotje extra in jullie lunchpotje.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 12 mei 2012
Heel tof! De oudste dochter draagt het vaak en zonder problemen!! Ze neemt het vaak vanzelf mee als we weggaan.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 07 september 2011
Erg leuke oorkap voor weinig geld! Mijn zoontje kan zich nu goed concentreren op school.


Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 20 beoordelingen)