Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes

Hieronder vindt u de recensies van ELACIN ER20 MEDIUM Filter oordopjes. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Friday 04 May 2018
Prima oordoppen. Zag later pas dat er ook een maat SMALL t ekoop was. Had beter die kunnen kopen ivm mijn smalle gehoorgang. Maar beschermt prima.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 31 May 2014
Snelle levering, alleen zijn deze doppen van het merk elacin, ipv de bestelde exinore. Hoe zit dat. Waarom is dat niet aangegeven op de website? ga ze komende twee weken uitproberen in de ziggo.

VAN WEBSHOP: U heeft gelijk, wij hebben dit niet in de omschrijving staan. Slechts de naam (en verpakking) van het artikel is aangepast van Exinore naar Elacin. Verder is er helemaal niets gewijzigd. Klanten die dus nieuwe Exinore's willen aanschaffen, kunnen gewoon deze Elacin's nemen.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Sunday 09 February 2014
Heb de oortjes gebruikt, ze werken goed. Maar ze zijn belachelijk lang dus steken ze 2 cm uit je oor. Dit ziet er redelijk belachelijk uit...

VAN WEBSHOP: Beste Rik, u heeft wel een beetje gelijk. 2cm is wellicht overdreven (en waarschijnlijk niet goed geplaatst) maar het geavanceerde lineaire filter helpt niet mee qua uiterlijk. Voor meer onzichtbare oordopjes zijn de Alpine PartyPlug of zelfs de goedkoper Ear Clear betere opties. Die halen het echter niet bij de kwaliteit van demping van de ER20... Wellicht zijn de ACS PACATO's betere opties?

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Sunday 01 December 2013
Prima doppen, snelle verzending. Alleen bewaardoosje blijft niet goed dicht zitten.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Monday 18 November 2013
Hele fijne oordopjes, geluid komt prima door en toch beschermd. De staafjes zijn alleen wel erg lang waardoor je het goed ziet als je geen lang haar hebt. Dat is lelijk en niet zo handig (zijn redelijk stug). Kwaliteit weegt wat dat betreft daar wel ruimschoots tegenop zodat ze toch fijner zijn dan mijn oude...

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Thursday 31 October 2013
Niet zo comfortabel als ik had verwacht...

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Friday 26 July 2013
Deze oordopjes voldoen prima en zijn makkelijk in- en uit te brengen

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Friday 26 July 2013
Fijne oordoppen. Passen ook goed in kleine gehoorgang. Steken wel iets uit, maar dat valt amper op.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Saturday 06 July 2013
Snelle en goede levering. De oordoppen zitten in een klein bakje dat je makkelijk mee kan nemen. Ik heb ze uitgetest op een metalen concert. Waar het geluidsniveau normaal zorgde dat ik er last van had tijdens het concert, was het nu een prettig geluidsniveau. Het klonk ook natuurlijk, dus niet vervormd door de oordoppen. Na het concert wel een zachte ruis in mijn oren maar duidelijk minder erg en minder lang dan normaal zonder oordoppen na een concert. Erg tevreden.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Thursday 07 February 2013
Helaas niet wat ik ervan verwacht had, ze zijn er groot en niet heel buigzaam.


VAN WEBSHOP: U heeft gelijk, buigzaam zijn ze zeker niet en ook niet ontworpen om redelijk onzichtbaar te zijn. Daarvoor kunt u wellicht beter de Alpine Partyplug of ACS Pacato nemen. De ER20 hebben echter wel een lineaire demping t.o.v. de alternatieven

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
Tuesday 25 September 2012
Rectificatie!!! Zojuist toch het tweede setje oordoppen binnen gekregen die eerder ontbraken. Waarmee ik mijn eerder gegeven commentaar terug moet nemen. Dames heren, hartelijk dank voor het snel oplossen!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 23 September 2012
De bestelling werd zeer snel geleverd, helaas zat er slechts een van de twee bestelde setjes in de verpakking. Nou kan dat natuurlijk een keer gebeuren, het is alleen jammer dat ik tot op heden nog geen enkele reactie heb vernomen naar aanleiding van de melding die ik hierover heb gedaan. Zou men dat gedaan hebben dan zou ik zeker de een 5 gegeven hebben...

VAN WEBSHOP:

Beste Barry, excuses voor het ongemak. Wij hebben volgens mij geen mailtje van u ontvangen? We hebben uw bestelling terug kunnen vinden en sturen u vandaag het restant.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Monday 30 July 2012
Had deze gekocht omdat ik oordopjes wilde hebben die het geluid minimal vervormden (slechte ervaringen met wegwerp dopjes). Van het weekend uitgeprobeerd op een festival waar zowel rock als dance-achtige muziek werd gespeeld. Erg onder de indruk. Alle tonen(van laag naar hoog) waren duidelijk en helder maar dan op een prettig volume.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 09 June 2012
Zeer uitgebreide keuze, eenvoudig te kiezen, snel te bestellen en direct afgeleverd.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 07 July 2011
Een aantal besteld op mijn werkplek. Dit gedaan op advies van Easy e-Sales. Vooralsnog zeer tevreden.


Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 15 (van 15 beoordelingen)