Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Mack's Earplugs Pillow Soft 6 paar

Hieronder vindt u de recensies van Mack's Earplugs Pillow Soft 6 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Sunday 05 August 2018
Goedkoop en snelle levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 01 July 2018
prima en niet genoeg letters... dus moest iets verzinnen

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Sunday 21 January 2018
Gebruik vanaf 2003 al dit merk doppen om te slapen. Hier bij oordopjes kopen zijn ze veel goedkoper dan bij de apotheek waar ik ze eerst kocht. Snelle levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 15 November 2017
Perfecte oordoppen, snelle en correcte levering

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 19 October 2017
Supersnelle levering en een concurrerende prijs

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 29 September 2017
Bestelling pas na enkele dagen ontvangen. Communicatie laat te wensen over. Ik werd er niet blij van.

Beste, Bedankt voor je reactie. Uiteraard streven wij er altijd naar om alles op tijd en perfect af te leveren. Helaas kan het af en toe voorkomen dat er een vertraging op de levering zit. Wat had je graag anders gezien met betrekking tot de communicatie ? Laat het mij even weten dan gaan we daar gelijk mee aan de slag ! Met vriendelijke groet^Henrico

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
Friday 02 June 2017
Fijn kneedbare oordopjes. Ze zijn voor mij veel te groot en daarom deel ik ze door 2. Prima geluiddempend. Jammer dat ze zo plakkerig blijven (haren in vast geplakt 's ochtends).

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 01 February 2017
De oordopjes sluiten mooi af en slapen heerlijk een aanrader!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Thursday 22 December 2016
+past ieder oor -het is mogelijk dat je ze te ver induwt omdat je wilt dat ze goed plakken -5x HERBRUIKBAAR per paar! en dus best prijzig als je ze elke nacht gebruikt(daarom snijd ik ze doormidden zodat ik 12 paar heb(Niet aangeraden door handleiding)

Reactie website:Beste Jeroen, wat vervelend dat dit probleem zich voordat. Als je nog even contact met ons kan opnemen, dan kijken wij samen naar de juiste oplossing. Groeten^Henrico

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Thursday 15 December 2016
+past ieder oor

-het is mogelijk dat je ze te ver induwt omdat je wilt dat ze goed plakken
-NIET HERBRUIKBAAR! en dus best prijzig als je ze elke nacht gebruikt

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Monday 14 November 2016
Even wennen dat je dit op je gehooropening moet drukken. Zit het, dan blijft het ook, sluit ook goed gesnurk buiten. Niet echt pillowsoft maar kon wel op mijn zij slapen.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Sunday 31 July 2016
Bestelling was snel geleverd. Oordoppen zijn makkelijk te gebruiken en zitten goed, prima!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 20 March 2016
Bestelling prima was verzorgd.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 28 October 2015
Fijne oordopjes, sluiten oren goed af tegen snurken/omgevingslawaai. Dragen comfortabeler dan de oordopjes die ik tot nu toe gebruikte. zijn kneedbaar, maar laten geen "waxlaagje" achter in je oor.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Thursday 22 October 2015
Voldoen uitstekend

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 15 September 2015
Very good and soft earplugs. Perfect for swimming.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 03 August 2015
Het geluid wordt grotendeels gedempt. Makkelijk in het oor in te brengen.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Saturday 11 July 2015
Ideale oplossing voor als je ophoping van oorsmeer wilt voorkomen omdat deze niet in je gehoorgang moeten worden aangebracht. Ik vond ze niet geschikt om mee te slapen omdat ik mijn hartslag hoorde kloppen in mijn oorelschelp.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 24 June 2015
Goede en snelle levering en prima service na perongeluk het bedrag 2 maal te hebben overgemaakt was het met een telefoontje geregeld dat ze het binnen een week zouden terugstorten wat ook gebeurde prima

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 09 June 2015
Earplugs zijn gemakkelijk in vorm te kneden en sluiten geluid erg goed af. Het is een aanrader!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 64 beoordelingen)