Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

3M 1100 - 200 paar

Hieronder vindt u de recensies van 3M 1100 - 200 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Monday 13 August 2018
Perfect sluit goed af zeer tevreden

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 03 November 2017
supersnelle levering alles netjes afgerond. zeker een aanrader

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 28 September 2016
Oordopjeskopen.nl is een erg prettig bedrijf. Naast dat ze een "oriëntatie " zakje hebben waar allerlei verschillende oordopjes in zitten zodat je kunt ervaren welke het beste bij je past, heeft het een enorm ruime sortering aan oordopjes voor vrijwel alle situaties. Op de site staan de oordoppen zoals ze eruitzien qua vorm en men kan daar dan ook direct zien wel decibel en toonhoogte ze het beste tegenhouden. De bestelling is ALTIJD op tijd! Goede overzichtelijke site. En last but not least, ze zijn niet duur en hun geld dubbel en dwars waard.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 19 September 2016
Snelle en goede levering tegen een nette prijs .
En zeer fijne oordoppen met een geweldige demping .
Zijn absoluut niet te vergelijken met de zelfde goedkoperen varianten .

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 19 August 2016
Super service.
Kwaliteit van de oordoppen zijn perfect.
Snelle levering. Jullie krijgen een dikke 10 van mij.
De beste webshop voor oordoppen. De volgende aankoop zal 100% bij jullie zijn!!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 22 June 2016
Snelle levering, goed verpakt.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 09 June 2016
Ik gebruik deze oordoppen om mee te slapen en ze voldoen mij prima. Bij andere oordoppen had ik soms last van gevoeligheid binnen in het oor bij het gebruik van deze oordoppen heb ik hier geen last meer van en slaap prima.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 09 June 2016
Prima oordopjes, geen pijnlijk oor 's morgens, levering ook goed. Op tijd.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 25 May 2016
snel en coorect geleverd, prima oordoppen overigens voor ons gevoel de beste voor dagelijks gebruik.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 17 February 2016
Leverancier zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, Correct levering - duidelijke transactie voorwaarden - Goed product

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 11 February 2016
Prima webwinkel

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 04 February 2016
SNELLE REACTIE OP DE BESTELLING MET BERICHT DAT HET PAKKETJE ONDERWEG WAS EN BINNEN 24 UUR GELEVERD BEN ZEER TEVREDEN

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 19 October 2015
Dopje gaan lang mee en werken goed. Ben zeer tevreden.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 25 June 2015
Prima! Snel geleverd en kwaliteit en prijsverhouding zeer goed!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 12 June 2015
Prima service!!!!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 18 May 2015
Ik kan alleen maar zeggen dat mijn bestelling goed en snel binnen is gekomen. Ik kom hier zeker terug!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 12 May 2015
netjes verpakt en op tijd geleverd,ik kan dit bedrijf bij 'n ieder aanraden.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 06 May 2015
In het weekend besteld en op dinsdag bezorgd conform de info die op site staat. Juiste produkt ontvangen, de oordopjes bevallen prima.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 28 April 2015
super snelle en nette levering

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 28 March 2015
Snelle levering en vlotte afhandeling. Wij gebruiken deze gehoorbescherming omdat deze dopjes, ook na uren dragen, geen irritatie geven en zeer goed geluid dempen als er langere tijd gewerkt moet worden. Echt een aanrader. mvg De lintzaagspecialist

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 25 beoordelingen)