Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Assorti Wegwerp 15 x 2 paar

Hieronder vindt u de recensies van Assorti Wegwerp 15 x 2 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

vrijdag 07 december 2018
prima zoals het moet de volgende dag binnen!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 04 december 2018
Wat een goed idee! Zo kon ik uitgebreid testen en ben ik eruit welke dopjes het beste bij me passen qua vorm en demping. Goede prijzen (zeker vergeleken met drogist) en enorm snelle levering!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 20 november 2018
heel leuke set al verschillende uit geprobeerd en denk wel welke ik volgende keer moet bestellen

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 31 oktober 2018
Heel fijn om zo verschillende oordopjes uit te proberen. Hier zitten zeker de goede voor mij tussen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 08 oktober 2018
Supersnelle levering en prima oplossing om te ontdekken welke oordopjes het beste passen

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 26 juli 2018
Wow! Had ik het maar eerder geweten. Deze helpen een stuk beter dan alles wat ik voor die tijd heb geprobeerd.
Mijn slaapkamer ligt zo''n beetje naast de snelweg. Poeh, valt niet mee. Maar met deze geluidsdempers gaat het stukken beter.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 17 juli 2018
na 1 dag al in huis, het was alleen 14 x 2 paar. In de brievenbus ontvangen (joekel van een envelop)

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
maandag 16 april 2018
Snelle levering en goede selectie om eens een aantal andere typen te proberen voor een lage prijs (goedkoper dan het huismerk van een voordeeldrogist bijvoorbeeld).

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 15 april 2018
Super handig. Fijn om eens van alles te kunnen proberen. Prima prijs, prima levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 09 maart 2018
Snelle en correcte levering. Dit pakket bevat 15 verschillende soorten oordopjes, waardoor je kan uitproberen welke voor jou het beste werken.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 05 maart 2018
Snel geleverd tegen een goede prijs. Al zeker de 4e of 5e keer dat ik hier een verzameling oordopjes koop. Erg tevreden!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 27 februari 2018
Ben erg tevreden over het product, de service, het meedenken en zelfs het meeleven vanwege geluidsoverlast door bouwactiviteiren

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 22 november 2017
We maken gebruik van oordopjes bij evermenten. Er wordt vaak om gevraagd. Als Ehbo gebruiken we ze zelf ook.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 14 november 2017
mooi gevarieerd assortiment. De perfecte oordopjes daarin gevonden.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 22 april 2017
Ik heb dit assortiment besteld om eens goed uit te zoeken wat voor mij de prettigste zijn. Door deze mogelijkheid is het geweldig gemaakt om goed te testen echt een geweldige service.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 15 maart 2017
Assortiment oordopjes besteld en die werden snel en netjes geleverd. Gewoon door de brievenbus. Veel voordeliger dan in de winkel. Ik wist niet welke het best voor mijn oren waren, maar het assortiment is heel handig om alle soorten uit te proberen!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
donderdag 09 maart 2017
Goede set om uit te proberen welke schuimen oordopjes nou daadwerkelijk goed in je oren blijven zitten, en hoeveel demping je wil hebben.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
vrijdag 03 februari 2017
Zeer goed, fijn dat dit soort verzamelverpakkingen bestaan!
Geeft de mogelijkheid om alle dopjes een keer uit te proberen om uit te vinden waar je het beste mee slaapt.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 26 januari 2017
Zeer handig pakket! Ik heb deze gebruikt om erachter te komen welke bij mij het best passen. Het is een gevarieerd assortiment met doppen in zowel grote, kleine en middelmatige grootte. Het is ook handig dat je van allemaal 2 paar krijgt zodat je bij twijfel ze nog een extra keer kan uitproberen!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 14 november 2016
Erg fijn om te proberen wat past en wat vooral niet.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 85 beoordelingen)