Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Assorti Wegwerp 15 x 2 paar

Hieronder vindt u de recensies van Assorti Wegwerp 15 x 2 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Wednesday 31 October 2018
Heel fijn om zo verschillende oordopjes uit te proberen. Hier zitten zeker de goede voor mij tussen.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 08 October 2018
Supersnelle levering en prima oplossing om te ontdekken welke oordopjes het beste passen

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 26 July 2018
Wow! Had ik het maar eerder geweten. Deze helpen een stuk beter dan alles wat ik voor die tijd heb geprobeerd.
Mijn slaapkamer ligt zo''n beetje naast de snelweg. Poeh, valt niet mee. Maar met deze geluidsdempers gaat het stukken beter.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 17 July 2018
na 1 dag al in huis, het was alleen 14 x 2 paar. In de brievenbus ontvangen (joekel van een envelop)

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Monday 16 April 2018
Snelle levering en goede selectie om eens een aantal andere typen te proberen voor een lage prijs (goedkoper dan het huismerk van een voordeeldrogist bijvoorbeeld).

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 15 April 2018
Super handig. Fijn om eens van alles te kunnen proberen. Prima prijs, prima levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 09 March 2018
Snelle en correcte levering. Dit pakket bevat 15 verschillende soorten oordopjes, waardoor je kan uitproberen welke voor jou het beste werken.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 05 March 2018
Snel geleverd tegen een goede prijs. Al zeker de 4e of 5e keer dat ik hier een verzameling oordopjes koop. Erg tevreden!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 27 February 2018
Ben erg tevreden over het product, de service, het meedenken en zelfs het meeleven vanwege geluidsoverlast door bouwactiviteiren

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 22 November 2017
We maken gebruik van oordopjes bij evermenten. Er wordt vaak om gevraagd. Als Ehbo gebruiken we ze zelf ook.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 14 November 2017
mooi gevarieerd assortiment. De perfecte oordopjes daarin gevonden.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 22 April 2017
Ik heb dit assortiment besteld om eens goed uit te zoeken wat voor mij de prettigste zijn. Door deze mogelijkheid is het geweldig gemaakt om goed te testen echt een geweldige service.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 15 March 2017
Assortiment oordopjes besteld en die werden snel en netjes geleverd. Gewoon door de brievenbus. Veel voordeliger dan in de winkel. Ik wist niet welke het best voor mijn oren waren, maar het assortiment is heel handig om alle soorten uit te proberen!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Thursday 09 March 2017
Goede set om uit te proberen welke schuimen oordopjes nou daadwerkelijk goed in je oren blijven zitten, en hoeveel demping je wil hebben.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 03 February 2017
Zeer goed, fijn dat dit soort verzamelverpakkingen bestaan!
Geeft de mogelijkheid om alle dopjes een keer uit te proberen om uit te vinden waar je het beste mee slaapt.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 26 January 2017
Zeer handig pakket! Ik heb deze gebruikt om erachter te komen welke bij mij het best passen. Het is een gevarieerd assortiment met doppen in zowel grote, kleine en middelmatige grootte. Het is ook handig dat je van allemaal 2 paar krijgt zodat je bij twijfel ze nog een extra keer kan uitproberen!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 14 November 2016
Erg fijn om te proberen wat past en wat vooral niet.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 08 November 2016
Wat ontzettend handig om een assortiment aan te bieden, zo kun je precies uitzoeken wat er past. De veelzijdigheid aan soorten ben ik erg over te spreken! En ook nog eens alles dubbel, echt een topaankoop!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 17 October 2016
Dit is gewoon een prima internetbedrijf.
Snelle levering en goede producten.
Met vriendelijke groeten,
Jan Verhagen

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 17 August 2016
Goed tevreden. Er zit altijd wel een oordopje bij die past!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 82 beoordelingen)