Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Mack's Earplugs Pillow Soft 6 paar KIND

Hieronder vindt u de recensies van Mack's Earplugs Pillow Soft 6 paar KIND. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

donderdag 27 december 2018
Blijft goed zitten bij mijn zoontje van 5 jaar.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 18 mei 2016
Snelle levering. Oordoppen gaan een keer mee. Daarna plakken ze niet meer genoeg en vallen ze uit. Dat is jammer.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
vrijdag 02 oktober 2015
Mijn dochtertje (5) gebruikt ze voor zwemles en tot nu toe gaat dat prima. Geen water in haar oortjes en als je ze goed warm hebt gewrijfd, dat blijven ze goed zitten in de oortjes.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 04 augustus 2015
wat een super oplossing, deze gekregen omdat een andere soort helaas niet werkte...ik ga deze proberen en ik laat zeker van mij horen! in ieder geval bedankt voor de fantastische tegemoetkoming!
super service!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 23 maart 2015
Ik vind de dopjes moeilijk te kneden en wat klein voor mijn dochter van 6.
Volgende keer neem ik een ander merk en een grotere maat. VAN WEBSHOP: Beste Agnes, door de oordopjes eerst even warm te maken in uw handen kneden de oordopjes makkelijker. Succes! ^Caspar

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
zaterdag 28 februari 2015
super, snelle levering onze zoon heeft rustig kunnen zwemmen zonder water in het oor

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zaterdag 09 augustus 2014
De earplugs werken uitstekend bij onze zoon van 1 jaar. Hij merkt er weinig tot niets van waardoor hij ze er niet uit probeert ze pulken. Zijn oren blijven goed droog.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
donderdag 05 juni 2014
Jammer voor dat geld.Oordopjes vallen bijna altijd in het water.

VAN WEBSHOP: Beste George, dat is geen goed nieuws. Wij adviseren meestal ook de Mack's Earband die deze oordoppen prima op hun plaats houden. Eventueel nog iets beter vormen in het oorkanaal?

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
maandag 26 mei 2014
De oordopjes zijn goed in de oren te doen en kinderen vinden de kleur geweldig.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
maandag 12 mei 2014
Prima snelle service!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
zondag 12 januari 2014
Prima oordopjes voor kinderen. Voor het zwemmen en douchen!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 08 augustus 2013
onze kinderen zwemmen ivm oorontsteking niet meer zonder deze oordoppen. Wel een aantal keer te gebruiken en we komen sindsdien onze vakanties zonder problemen door. Vooral met duiken, van glijbanen af gaan werkt het prima. Ze zijn goed te kneden zodat ie altijd past. Mocht de oordop eruit vallen is deze gemakkelijk te vinden door het oranje kleurtje!

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zaterdag 27 juli 2013
Gaan soms wel uit maar verder bevallen ze super kunnen wel weer slapen. ik doe ze wel door midden omdat mijn zoontje zulke kleine oortjes heeft en ze anders veel te groot zijn.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
vrijdag 25 januari 2013
erg fijne, snelle service. De oordopjes functioneren prima al was het even wat moeite om ze in te krijgen bij mijn dochter. Maar denk dat dat ook een kwestie van oefenen is.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 15 augustus 2012
Bevalt goed, eenvoudig in te brengen en makkelijk in gebruik.
Valt iets te snel uit maar kan ook aan zoon liggen (moeilijk om er van af te blijven).

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 29 mei 2012
Prettig te dragen earplugs! Daarnaast vond de verzending door Oordopjes Kopen.nl op zeer korte termijn plaats. Wanneer ik oordopjes koop, doe ik het via Oordopjes Kopen.nl.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 22 februari 2011
Tijdens de verbouwing bij de buren hebben mijn kinderen hier gebruik van gemaakt. Voor zover ik weet zijn ze hun geld dubbel en dwars waard.


Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 17 (van 17 beoordelingen)