Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Earline - 40 paar

Hieronder vindt u de recensies van Earline - 40 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Monday 26 November 2018
Ik wilde deze eens proberen in plaats van Bilsom. Ben niet erg tevreden. De Earline laat zich lang niet zo goed samenrollen en is te lang, waardoor ik er niet mee kan slapen.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Friday 19 October 2018
Erg tevreden over dit product.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Product blijft goed zitten zelf heb ik er geen last van omdat ze iets te lang zijn.
Dempen goed het geluid van snurken maar kan gewoon de wekker horen afgaan. Top.
Echter doen ze wel een beetje pijn aan je gehoorgang

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Saturday 21 July 2018
top snelle levering

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 04 July 2018
Super snelle levering en top kwaliteit voor die prijs

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 18 June 2018
Bestelling en bezorging, alles prima!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 18 June 2018
Netjes en snel bezorgd....

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 13 June 2018
Goede oordopjes, heb geen last meer van mijn oor kanalen, wat andere dopjes wel deden.
Deze doppen zijn perfect voor slapen, ze vallen vanzelf uit, onder de rem slaap waardoor u dus u wekker kunt horen.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Monday 11 June 2018
Zitten goed, makkelijk in te korten als dat nodig is.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 20 March 2018
De oordopjes zijn, naar mijn idee, smal. In ieder geval smaller dan oordopjes die ik in het verleden geprobeerd heb, maar daardoor bevallen ze mij juist prima.
De demping is voor mij meer dan voldoende (snurkende partner, huilbaby van de buren), maar ze sluiten niet al het geluid buiten. Kortom; in mijn geval; prima product.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 07 March 2018
Deze oordopjes zijn echt een aanrader. Ik gebruik de oordopjes voor het slapen. En heb er zeker geen last van.
De dopjes knellen niet in het oor en zijn makkelijk weer te verwijderen. Echt een goed product.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 07 March 2018
Zeer snelle levering.
Oordopjes zijn zeker niet slecht

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Wednesday 21 February 2018
Prima dopjes, tevreden

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 05 December 2017
Fijne dopjes. Beetje aan de lange kant. Knip er zelf een klein stukje af.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Tuesday 05 December 2017
Eerste bestelling was een gokje. Resultaat is 100% te vreden
Indien nodig komt volgende bestelling uw kant op.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 19 October 2017
Duidelijke site en eenvoudig te navigeren. Afhandeling zeer vlot en correct. Zo hoort het !!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 08 August 2017
Goedkoop, snelle levering en goed materiaal.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 09 March 2017
Goede oordoppen voor normale tot iets kleine gehoorgangen, zijn nog net te groot voor mijn gehoorgang, maar zijn zeker een vooruitgang in vergelijking met normale maten.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Friday 09 December 2016
Ik heb deze oordopjes gekocht omdat ik onlangs op vakantie ben geweest en deze in het vliegtuig wilde gebruiken om een beetje te kunnen slapen. Maar buiten dat ik de oorpluggen slecht in kreeg (te zacht), gingen ze al vrij snel zeer doen doordat ze in de gehoorgang dr

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
Wednesday 17 August 2016
Prima oordopjes. Ik gebruik ze voor het snurken van mijn vrouw.
Ik kan niet meer zonder.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 25 July 2016
Voor mij zijn t' zeer goede oordopjes , ik hoor mijn geliefde niet snurken.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 38 beoordelingen)