Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Earline - 40 paar

Hieronder vindt u de recensies van Earline - 40 paar. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

woensdag 15 mei 2019
Ik heb alle wegwerp oordopjes (assorti) geprobeerd. Mijn bevindingen: te zijn iets te lang waardoor ik niet goed op mijn zij kan liggen. Ze geven sneller irritatie in het oor.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
donderdag 04 april 2019
Ik kocht drie zakken van deze oordoppen. De oordoppen zijn helaas te smal voor mijn gehoorgang. Ze zijn lastig op de juiste diepte in te brengen doordat ze erg stroef zijn, in combinatie met de kleinere diameter, waardoor ze een stuk minder rigide zijn. Gevolg is dat er vaak meedere pogingen nodig zijn om de dopjes volledig in de gehoorgang te krijgen. De demping is matig, er komt nog erg veel geluid door.

Verzending en track & trace van de webshop waren prima. Deze minder positieve productervaring heeft mijn vertrouwen wat dat betreft niet beschaamd.

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
woensdag 20 maart 2019
De demping is redelijk tot voldoende. De diameter is voor mijn gehoorgang eigenlijk net te klein.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
maandag 26 november 2018
Ik wilde deze eens proberen in plaats van Bilsom. Ben niet erg tevreden. De Earline laat zich lang niet zo goed samenrollen en is te lang, waardoor ik er niet mee kan slapen.

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
vrijdag 19 oktober 2018
Erg tevreden over dit product.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Product blijft goed zitten zelf heb ik er geen last van omdat ze iets te lang zijn.
Dempen goed het geluid van snurken maar kan gewoon de wekker horen afgaan. Top.
Echter doen ze wel een beetje pijn aan je gehoorgang

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
zaterdag 21 juli 2018
top snelle levering

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 04 juli 2018
Super snelle levering en top kwaliteit voor die prijs

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 18 juni 2018
Bestelling en bezorging, alles prima!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
maandag 18 juni 2018
Netjes en snel bezorgd....

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 13 juni 2018
Goede oordopjes, heb geen last meer van mijn oor kanalen, wat andere dopjes wel deden.
Deze doppen zijn perfect voor slapen, ze vallen vanzelf uit, onder de rem slaap waardoor u dus u wekker kunt horen.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
maandag 11 juni 2018
Zitten goed, makkelijk in te korten als dat nodig is.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 20 maart 2018
De oordopjes zijn, naar mijn idee, smal. In ieder geval smaller dan oordopjes die ik in het verleden geprobeerd heb, maar daardoor bevallen ze mij juist prima.
De demping is voor mij meer dan voldoende (snurkende partner, huilbaby van de buren), maar ze sluiten niet al het geluid buiten. Kortom; in mijn geval; prima product.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 07 maart 2018
Deze oordopjes zijn echt een aanrader. Ik gebruik de oordopjes voor het slapen. En heb er zeker geen last van.
De dopjes knellen niet in het oor en zijn makkelijk weer te verwijderen. Echt een goed product.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
woensdag 07 maart 2018
Zeer snelle levering.
Oordopjes zijn zeker niet slecht

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
woensdag 21 februari 2018
Prima dopjes, tevreden

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 05 december 2017
Fijne dopjes. Beetje aan de lange kant. Knip er zelf een klein stukje af.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
dinsdag 05 december 2017
Eerste bestelling was een gokje. Resultaat is 100% te vreden
Indien nodig komt volgende bestelling uw kant op.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 19 oktober 2017
Duidelijke site en eenvoudig te navigeren. Afhandeling zeer vlot en correct. Zo hoort het !!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
dinsdag 08 augustus 2017
Goedkoop, snelle levering en goed materiaal.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
donderdag 09 maart 2017
Goede oordoppen voor normale tot iets kleine gehoorgangen, zijn nog net te groot voor mijn gehoorgang, maar zijn zeker een vooruitgang in vergelijking met normale maten.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 41 beoordelingen)