Oordopjes-Kopen.nl
  • Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Peltor KID - Gehoorbeschermer Kind Groen

Hieronder vindt u de recensies van Peltor KID - Gehoorbeschermer Kind Groen. U kunt ook altijd een recensie achterlaten. Hiermee helpt u mede-bezoekers met uw ervaringen en ons met onze service! Hartelijk dank.

Sunday 27 May 2018
Zeer tevrede !!!!
Super service !!!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 08 December 2017
Top levering. snel geleverd en mijn zoon is er heel blij mee en kan nu rustig werken in de klas.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 01 September 2016
Wij zijn heel erg tevreden over de Peltor Kid!
Onze zoon van ruim 2,5 jaar heeft hem altijd op als we bij een festival zijn of in de stad met veel muziek.
Hij wil het zelf ook altijd op hebben.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 14 July 2016
naar contact via email. De Kids oorkappen besteld. Deze zijn perfect voor onze zoon. goed advies . goede levering.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 14 May 2016
Kinderen vinden heb super fijn zitten en geluid wordt goed gedempt. Evenementen worden hierdoor prettiger ervaren.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 18 February 2016
Prima product en snelle probleemloze levering!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tuesday 26 August 2014
Snelle bezorging...
Kwam er gelukkig achter via de review, dat je de oorkap groter kon maken, ik had het bijna terug gestuurd.
Bedankt daarvoor!

Waardering: 3 van de 5 sterren! [3 van de 5 sterren!]
Tuesday 10 June 2014
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Saturday 24 August 2013
Snelle levering.
Oorkappen zitten goed, sluiten goed aan.
Onze zoon vindt het niet erg om aan te hebben.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sunday 06 January 2013
Het werkt erg goed. Onze zoon heeft er op school veel baat bij en heeft voor het eerst met het vuurwerk dit jaar geen vingers in zijn oren gehad.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 23 November 2012
Ik heb er 1 minuut geleden een review op gezet (met een tikfout sorry) en ben gelijk gebeld om uit te leggen hoe de koptelefoon passend gemaakt kan worden. Echt helemaal top! De koptelefoon werkt nl. erg goed.

@VAN WEBSHOP: dank voor deze review!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Friday 23 November 2012
Helaas is de gehoorbeschermer te klein voor de leerling in groep 5. En naar mijn iedee heeft hij geen groot hoofd.

@VAN WEBSHOP: beste... dat is bijna onmogelijk. U weet dat deze gehoorbeschermer verstelbaar is? U kunt deze bij de pootjes iets uittrekken. Wij kunnen uw bestelling niet terugvinden onder bovenstaande naam, anders bellen we u even op. Kunt u nogmaals contact met ons opnemen?

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Saturday 13 October 2012
Koptelefoon voor mijn zoontje 's middags besteld. De volgende dag al in huis. Super service!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 01 October 2012
Gebruikt tijdens Monsterjam afgelopen zaterdag. Mijn dochtertje (ja, ze wilde de groene) heeft m de hele show opgehad! Het geluid was echt superhard en ze hoorde het meeste nog wel, maar de demping was in ieder geval vodoende voor haar... Mijn buurman had deze ook besteld.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Thursday 05 July 2012
Zeer praktisch, goed verdragen gedurende lange periode (festivaldag) door mijn dochter van 4 jaar. Laat ook toe om nog verstaanbaar met elkaar te praten.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Monday 04 June 2012
Prima oorkap, wij hebben ook die witte kapjes voor mijn andere zoon. (hebben ze hier niet, geloof ik). Deze is comfortabeler, maar weer niet inklapbaar, maar weer wel beter qua demping/afsluiting. goede service!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 19 May 2012
Ik zeg 1 ding: MONSTERJAMMMMMMM!!
Thnx voor de flexibiliteit bij het afhalen! Er zit een eurotje extra in jullie lunchpotje.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Saturday 12 May 2012
Heel tof! De oudste dochter draagt het vaak en zonder problemen!! Ze neemt het vaak vanzelf mee als we weggaan.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wednesday 07 September 2011
Erg leuke oorkap voor weinig geld! Mijn zoontje kan zich nu goed concentreren op school.


Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 19 (van 19 beoordelingen)