• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!

Onze prijs: 29,04
Op voorraad Gratis verzending
Lees 190 recensies
Recensie van: T L:
"Product is nooit aangekomen. Geen idee of het bij het bedrijf of koerier ligt. Heb inmiddels andere gekocht bij de Hema. Heb deze eerder besteld, prima product."

De E-A-R SOFT FX is momenteel de oordop met de hoogste demping van ons assortiment (SNR 39). Door zijn gladde oppervlak en zijn conische vorm laat hij zich makkelijk inbrengen en zorgt hij voor een behaaglijke, optimale passing. Als u de oordop zachtjes samenrolt kunt u de oordop op een zeer effectieve manier inbrengen. Hierdoor zit hij steeds optimaal in het oor.

SNR WAARDE VAN 39dB!

Artikelcode: ES-01-020

U koopt hier 100 paar in bubbelenveloppe! De oordopjes zijn ook nog eens per paar verpakt in een cellofaantje.

Eigenschappen

 

  • Hoge demping tot wel 39dB
  • Makkelijke inbreng in oor
  • 100 paar
  • Goedkoop
  • Leuk om uit te delen

 

Voor een handleiding hoe u deze gehoorbescherming veilig en hygiënisch kan gebruiken, klik hier.

Sample 
Op voorraad Gratis verzending
Specificaties
Demping: SNR 39dB
Materiaal: schuim
Inhoud: 100 paar
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Extra: -
Verpakking: -
SKU: -

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 24.99 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
We hebben er ongeveer 60 op voorraad 50+ op voorraad
Wilt u de 100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping! gratis uitproberen?

U kunt van ons 1 gratis sample ontvangen via CoolMonster.nl Dit is wel gebonden aan enkele regels. U kunt dit bijvoorbeeld alleen wanneer u als bedrijf bent geregistreerd. Wij zullen uw aanvraag met zorg verwerken zodat u de juiste keus kunt maken.

Volgende

Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping! scoort 4.7 van de 5 sterren op basis van 190 beoordelingen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van T L
Datum:   dinsdag 28 april 2020
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Product is nooit aangekomen. Geen idee of het bij het bedrijf of koerier ligt. Heb inmiddels andere gekocht bij de Hema. Heb deze eerder besteld, prima product.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van M. Salomons
Datum:   vrijdag 17 april 2020
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goeie oordopjes, houden storende geluiden goed tegen maar laten "noodzakelijk geluid" (menselijke stemmen, alarmklok, etc.) wel genoeg door om op te merken. Ik slaap er veel rustiger door en ook overdag werken ze goed wanneer nodig. Zeker aanbevolen alleen heb je wel een beetje grote gehoorgaatjes nodig anders zitten ze wel heel nauw vullend in je oor, haha - maar dat is dan ook het enige en niet echt problematisch.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Peter Wegman
Datum:   zaterdag 04 april 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Netjes op tijd en werken naar behoren

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Maaike De geus
Datum:   donderdag 26 maart 2020
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Ik vind deze oordoppen persoonlijk te zacht. Wel het idee dat ze geluid goed stoppen maar ben de 1100 3m gewend. Deze gaan dan ook weer gekocht worden. Die zijn net wat stugger en zit 't wat beter.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Esther de Vries
Datum:   dinsdag 24 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goeie demping en ik kan het weten, want woon in een rumoerige binnenstad en een oud huis. let wel op dat je de dopjes niet te diep wegstopt, want dat gaat pijn doen. Oefening baart kunst. En verder vallen ze minder snel uit dan andere oordopjes heb ik t idee

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van saskia robert
Datum:   dinsdag 04 februari 2020
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   ja, de oordopjes dempen goed het geluid.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Paul De Bilde
Datum:   dinsdag 12 november 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Reeds de tweede maal besteld omdat het voor mij de perfecte oordoppen zijn .

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Linda Metsnurkman
Datum:   zaterdag 19 oktober 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ideale oplossing voor huwelijksgeluk. Snurken en babygeluiden worden zodanig gedempt dat slapen weer lukt.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van N. S.
Datum:   zondag 22 september 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Deze oordopjes geven inderdaad de hoogste demping die ik tot nu toe heb ervaren. Hoop wel dat ze ook in maat 's' komen, want deze zijn te groot voor mijn oren en doen pijn. Normaal gesproken gebruik ik maat 's'.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van F A Tadema
Datum:   zondag 14 juli 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   De oordopjes dempen het geluid goed tijdens het motor rijden.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Anoniem Anoniem
Datum:   woensdag 10 juli 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Deze oordopjes werken echt wonderbaarlijk goed. Je kan duidelijk merken dat dit de sterkste zijn. Ik kan hierdoor echt een stuk beter slapen. Verder valt me op dat ze langer flexibel blijven dus je kunt een setje meerdere keren hergebruiken.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ivo Verhaar
Datum:   donderdag 20 juni 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Ik heb een nauwe gehoorgang dus gaan deze er helaas niet in. Wel mooi zacht materiaal.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van C C
Datum:   woensdag 15 mei 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb alle soorten wegwerp oordopjes geprobeerd (assorti) en deze oordopjes bevallen mij het best. Ze dempen het best, zijn 's nachts snel in te doen als ik wakker wordt van gesnurk, ik kan er goed mee op de zij liggen, blijven goed in het oor zitten en ik kan ze nagenoeg de hele nacht in houden zonder irritatie. Pasvorm blijft ook goed als je ze voor meerdere nachten gebruikt. Ze zijn wel vrij groot, dus niet geschikt voor mensen met smalle oorgangen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Mariska Hijmans
Datum:   donderdag 11 april 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   De oordopjes zijn zacht, comfortabel en dempen goed. Het is even oefenen om de oordopjes goed in de oren te krijgen, maar dan blijven ze goed zitten. Voor mij zijn ze aan de grote kant, dat is een nadeel.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jehanne v d Akker
Datum:   zondag 27 januari 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Ik gebruik deze voor "noodsituaties": bij feestjes van de buren of anderszins uitzonderlijk geluid. Ze zijn nl net iets te groot voor mijn oor en dat geeft beetje druk, maar de demping is echt het best, vandaar: voor incidenteel gebruik heb ik een stel van deze achter de hand. (Voor dagelijks gebruik heb ik de zachtere, iets kleinere groene howard leight oordopjes)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Alwin Tilanus
Datum:   dinsdag 20 november 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima service en producten van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Josje van der Sterre
Datum:   zondag 11 november 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   spul bsteld, spul gekregen, voldoet aan de verwachtingen dus voorlichting was goed.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Robert .
Datum:   zondag 07 oktober 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Fijne zachte oordoojest. Eenmaal in mijn oor weinig druk tegen de gehoorgang. Wel moeilijk in te krijgen doordat het na het klein maken snel in oude VROM teruggaat. Moeilijker in te doen dan moldex. Als ze eenmaal zitten iets fijner. Ik heb een smalle gehoorgang

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Henk Van den tweel
Datum:   dinsdag 31 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik gebruik ze voor motorrijden. Dit zijn de beste oordopjes die ik heb gehad. En zijn meerdere keren te gebruiken.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Gea De Jonge
Datum:   zaterdag 07 juli 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Doen wat je mag verwachten. Ze dempen het geluid en zitten behoorlijk comfortabel. Helaas hoor ik mijn man nog steeds snurken.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Dennis Franken
Datum:   dinsdag 29 mei 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zitten fijn en dempen zeer goed!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Frits X
Datum:   dinsdag 13 maart 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Uitstekend product alleen het inbrengen is ff wennen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Roel Looijenga
Datum:   vrijdag 03 november 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer vlotte levering met een duidelijke gebruiksaanwijzing

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Carel Ros
Datum:   donderdag 23 maart 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes...ennnn sluiten perfect af...heerlijk die stilte...prikkels genoeg...dus dempen die hap!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van I. Stolk
Datum:   maandag 06 maart 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Duidelijke site. Bestelprocedure eenvoudig.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ed Ven
Datum:   dinsdag 17 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Passen prima, na een paar keer dragen was ik ze gewoon schoon met een beetje zachte handzeep. Dempt prima geluiden.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van WJ G
Datum:   zaterdag 14 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Vooral mn vriendin is er erg blij mee vanwege een snurkje hier en daar...

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van klaas romkes lz
Datum:   donderdag 12 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   makkelijk en super snel

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ron Horsmeier
Datum:   zondag 27 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordoppen, goede geluidsdemping en zeer snelle levering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Peter R
Datum:   donderdag 17 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Top oordopjes en snel geleverd.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van kim b
Datum:   vrijdag 11 november 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Deze oordopjes draag ik al jaren. Hierdoor wordt het gesnurk van mijn partner flink gedempt en wordt ik toch wakker van de wekker. Ik moet wel zeggen dat ik sochtends gevoelige oren heb omdat ze flink uitsteken en daardoor extra druk geven op mijn oren. Maar dit is een klein offer voor een nacht goede slaap!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Anke De Waard
Datum:   vrijdag 16 september 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Werken voor mij goed gebruik ze al lang, goed prijs en snelle levering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Astrid .
Datum:   zaterdag 27 augustus 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer comfortabele oordopjes met de beste geluidsdemping. Ik gebruik ze in het vliegtuig en hotel, bij popconcerten, enz. Kan niet meer zonder. Kreeg per abuis andere oordoppen toegestuurd dan ik besteld had, dit werd door oordopjes-kopen.nl heel snel en vriendelijk opgelost. Topservice!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van IF B
Datum:   vrijdag 19 augustus 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Fijn om mee te slapen. Goed geluiddempend en zacht in je oren. Snelle levering.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Marjolijn Rijzig
Datum:   donderdag 07 juli 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Het zijn hele fijne oordopjes en veel voor relatief weinig geld. Het enige is dat ze na een tijdje pijn gaan doen in je oor. Ze zetten dan waarschijnlijk toch te veel druk op je oor waardoor je inderdaad bijna niets meer hoort maar dus ook last kunt krijgen. Ik doe ze vaak halverwege de nacht uit vanwege de pijn. Wat helpt is om ze iets minder ver te doen maar dan hoor je weer meer.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Richard Broekhuis
Datum:   maandag 30 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Super snelle levering. Een echte aanrader

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ervaren Oordopjes gebruiker
Datum:   dinsdag 24 mei 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima service en goede oordopjes!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Eric Wes
Datum:   dinsdag 22 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Dit zijn inderdaad goede oordopjes en ècht niet voor eenmalig gebruik! Ik gebruik ze tot ze wat 'uitdrogen'. Ik denk wel een maand!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van yvette van raamsdonk
Datum:   donderdag 28 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ben zeer tevreden...fijn die snelle levering . Dit keer werden de oordoppen niet in een envelop verstuurd maar in een doosje...dat is lastiger omdat je dan thuis moet zijn om de levering te ontvangen en na 2x niet thuis moest ik het zelf afhalen bij een service punt. Dus het zou fijn zijn als het de volgende keer in een envelop verstuurd wordt zodat het gewoon in de brievenbus past. Cijfer 5

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jacqueline S
Datum:   dinsdag 26 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede service, fijne oordopjes, goede prijs!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van wiel V
Datum:   dinsdag 12 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   aangenaam en zeer effectief

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Bert S
Datum:   maandag 28 december 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Top kwaliteit. Super goede demping voor tijdens het motorrijden en geen irritatie in gehoorgang door zacht materiaal.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Mariska Van Veelen
Datum:   woensdag 09 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Gekocht voor privé gebruik. Fijne oordoppen die meermaals te gebruiken zijn en niet uitharden. Houdt het geluid goed tegen

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van R. Noord
Datum:   vrijdag 20 november 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede doppen. Demping is heel goed. Ze kunnen vaker dan een keer gebruikt worden. Je krijgt er wel warme oren van.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van A.E Evers
Datum:   dinsdag 13 oktober 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Er is per mail contact met me opgenomen. Prima oplossing en goede service. Bedankt.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Joke Dubois
Datum:   zaterdag 15 augustus 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Demping is prima. Dopje zijn echter te lang voor mijn gehoorgang. (Vrij pijnlijk als zo'n dopje tegen m'n trommelvlies komt.) Oplossing is er een stukje af te knippen. Dan voldoen ze goed.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Douwe Jouke Gietema
Datum:   zondag 07 juni 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Uitstekende oordopjes voor het slapen nog geen kans gehad om ze op een festival te testen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ina Schjel
Datum:   vrijdag 22 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Gisteren besteld, vandaag in huis. Super! Netjes verpakt, goede service. Bedankt oordopjes-kopen.nl, hier ga ik nog een keer bestellen!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Simon P
Datum:   donderdag 23 april 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Oordopjes dempen goed maar ze zijn erg zacht en bewegelijk. De dopjes verdwijnen daardoor makkelijk uit de gehoorgang. Om rust te hebben tijdens de slaap zijn ze minder geschikt omdat ze s-morgens verdwenen zijn

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van ronald Elferink
Datum:   woensdag 15 april 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Bestelling prima verlopen. Goede communicatie en vlotte afhandeling. Helaas voor mij zijn de dopjes te klein en vallen ze uit mijn oren. Ik ben op zoek naar grotere!! Dit probleem geldt ook voor bijv oortjes voor de telefoon: heb gewoon te grote oren ☺😠

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van stephanie villhaber
Datum:   dinsdag 31 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Hele fijne dopjes en supersnelle levering. Een absolute aanrader!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Rik G.
Datum:   vrijdag 13 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer snelle levering Oordopjes voldoen volledig aan de verwachting.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Claudio Moreno
Datum:   donderdag 26 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snel geleverd en netjes ingepakt.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van s. la
Datum:   zaterdag 21 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   snelle service, alles prima!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Remy Slot
Datum:   zondag 18 januari 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   De oordopjes dempen goed maar voor slapen raad ik ze niet aan. ze zijn redelijk groot en drukken hard op de binnenkant van je oor.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van frank van dam
Datum:   vrijdag 29 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Een van de beste webwinkels van Nederland. Snelle bezorging en een uitstekende after sales service. Aanrader!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Hans BMW
Datum:   woensdag 27 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Dit zijn de beste oordopjes die ik ken. Het draagcomfort is zeer goed omdat ze zacht zijn. De demping is hoog, Op de snelweg hoor ik nu motorgeluiden. Met andere oordopjes hoor je alleen windgeruis. Het motorrijden is minder vermoeiend op lange afstanden _100 Km.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van aswin funk
Datum:   zaterdag 16 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede snelle afhandeling en levering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Tineke R
Datum:   zaterdag 28 juni 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima zaken doen met Oordopjes , razendsnelle levering en een prima product !

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Willem van Rossum
Datum:   zondag 11 mei 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   prima oordopjes voor gebruik op de motor.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Wim Hondel
Datum:   vrijdag 02 mei 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima kwaliteit en snelle service

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ritske D
Datum:   zaterdag 26 april 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima afhandeling van de bestelling!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jan Otten
Datum:   woensdag 16 april 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   deze dopjes werken/stoppen het geluid een aanzienlijk stuk beter, dan de traditionele oordopjes, kan nu rustige door slapen met al dat lawaai op de achtergrond.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Mario Zuiderwijk
Datum:   vrijdag 11 april 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Wederom een fijne bestelling afgehandeld door Oordopjes-kopen.nl top spul...en nog fijner...top service! ga zo door

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Floor van Haaster
Datum:   zondag 06 april 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Altijd als ik bij deze site oordopjes voor het slapen bestel, wordt het snel en netjes geleverd. Totaal geen problemen mee.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Martijn van B
Datum:   zondag 09 maart 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede oordoppen voor een goede prijs! Nu kan ik tenminste gewoon door slapen als mijn bovenburen weer eens midden in de nacht lallend thuis komen. Ze zijn wel vrij groot dus als je een kleine gehoorgang hebt zijn ze misschien minder geschikt. De levering duurde wat langer dan verwacht door een blijkbaar niet goed werkend betalingssysteem, maar uiteindelijk zijn ze gewoon netjes verstuurd.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Clelia van den Outenaar
Datum:   zaterdag 01 maart 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb jaren lang muziekoverlast van mijn buren en ik heb nu al heel wat oordoppen geprobeerd. Deze zijn absoluut de beste, ze dempen echt meer dan anderen, en ze zijn lekker zacht.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Gjalt van der Veen
Datum:   donderdag 27 februari 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb oordopjes besteld, deze zijn zeer vlot geleverd (de volgende dag al in huis) en voldoen aan de beschrijving die er bij stond, ik ben erg tevreden met de bestelling.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van mario Z
Datum:   zondag 23 februari 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   wil niet meer zonder

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Günther van Meurs
Datum:   donderdag 20 februari 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Netjes op tijd ontvangen

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van René van Houtert
Datum:   zaterdag 02 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ben een dagelijkse motorrijder en prefereer deze wegwerp oordoppen boven otoplastieken. Reden hiervoor is dat foam oordoppen altijd een perfecte pasvorm hebben. Gehoorgangen willen door verkoudheid e.d. nog wel eens afwijken van de vorm waarbij otoplastieken werden aangemeten. Daardoor is de pasvorm van otoplastieken vaak slecht. Demping van foam doppen is meer dan voldoende en communicatie is nog steeds goed hoorbaar. Rijdt al bijna 30-jaar met deze vorm van gehoorbescherming rond en mijn keuringsarts is nog steeds tevreden over mijn gehoor.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Cis Proos
Datum:   zaterdag 25 januari 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Perfecte oordoppen voor 's nachts, blijven goed zitten!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Lisanne van Nieuwkerk
Datum:   dinsdag 15 augustus 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima service, alles naar wens

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van arlette claes
Datum:   vrijdag 27 december 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer comfortabel. Werk 's nachts, dus slaap veel beter gedurende de dag. Zeer geluidsdempend.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van A. Scholten
Datum:   zaterdag 25 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Hele goede geluiddemping, extra zacht ook en dus zeer comfortabel.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Peter van Gulik
Datum:   zondag 15 december 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Deze oordopjes zijn de beste sinds lange tijd ,werken perfect

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Bart S
Datum:   vrijdag 02 juni 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Aanraders! Makkelijk in te brengen, zetten zich daarna prima naar het oor dus zeer goede demping, door vorm uiteinde ook altijd makkelijk uit te nemen. Gebruik: op de motor en om te slapen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Lennart Mooij
Datum:   woensdag 07 juni 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Top oordopjes. Sluiten zeer goed af. Gebruik ze voor tijdens motorrijden en daar zijn ze perfect voor. Ook goed voor alle andere doeleinden waarbij demping gewenst is

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van geert ro
Datum:   maandag 14 oktober 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   alles prima geregeld

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ben van Dinten
Datum:   donderdag 10 oktober 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede oordoppen, zacht voor de oren. Beter dan de nep producten uit China.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van René van Houtert van Houtert
Datum:   donderdag 12 september 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Als dagelijks bestuurder van een motor kies ik voor gehoordemping met Ear Soft FX. Heb van het werk ooit otoplastieken aangemeten gekregen met een extra filter voor motorrijden, maar vanwege klachten rond het draagcomfort van deze otoplastieken bij verkoudheid (dan sluiten ze minder goed aan op de gehoorgang) ben ik vijftien jaar gelden overgestapt op zachte wegwerp oordoppen. Ook vanuit hygiënisch oogpunt zijn deze wegwerp oordoppen beter. Draag de Ear Soft doppen gemiddeld een dag of drie om ze daarna te vervangen door een nieuwe set. Demping tegen windgeruis is optimaal, maar ik kan ook dein mijn helm ingebouwde communicatievolgen. Wordt voor het werk regelmatig gekeurd en mijn gehoor is blijkens de tests in de loop der jaren voldoend beschermds geweest

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Martijn Jonker
Datum:   maandag 02 september 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima webwinkel, bestellen, betalen en snel bezorgd niks op aan te merken, zelfs twee setjes oordoppen extra! dan de bestelde 25. Prima product ook, kortom zeer tevreden. Ik kom hier zeker terug als ik door mijn voorraad heen ben.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ronald van Poelgeest
Datum:   donderdag 29 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snel geleverd en keurig verpakt. Betaalmogelijkheden zijn uitstekend en het product wat ik heb besteld voldoet aan mijn verwachtingen. Zeker aan te raden om hier te bestellen!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Daphne Vogel
Datum:   donderdag 29 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De oordopjes waren binnen 2 dagen binnen en voldoen helemaal aan de verwachtingen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Floor van Haaster
Datum:   vrijdag 23 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima zaak, goede oordopjes, netjes verpakt en snel bezorgd!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Martijn M
Datum:   woensdag 05 juli 2017
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zeer goede oordopjes. Sluiten geluid goed af. Bij mij gaan ze alleen na een tijdje wat pijn doen, maar dat is bij iedereen natuurlijk anders.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van D. de B.
Datum:   vrijdag 20 februari 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   De oordopjes volstaan prima. Ik had ze ook snel in mijn bezit en vind de prijs/kwaliteit-verhouding goed. Ik hoor geen storende geluiden meer 's nachts, maar wel de wekker:-)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Vincent Enzonogwat
Datum:   vrijdag 09 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima Dopjes, Prima levering.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Kelly H
Datum:   donderdag 22 juni 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer goede oordopjes! Zelf ben ik erg gevoelig voor geluiden 's nachts, en heb ik al veel oordopjes geprobeerd, maar deze werken echt goed, laten weinig geluiden door, en zitten bovendien erg prettig.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Briggitte W
Datum:   donderdag 04 juli 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Vanaf oktober 2012 in gebruik, en nog steeds zeer tevreden over de EAR SOFT FX SNR 39DB :-)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Bernard Martens
Datum:   maandag 01 juli 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Vlotte levering en goede afhandeling

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Stefan B
Datum:   dinsdag 22 augustus 2017
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima zachte dopjes. Kleine irritatie naar meerdaags gebruik op festival & camping-overnachtingen (4 dagen). Overal tevreden prijs/kwaliteit a 0,3 eu p.s.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Simon De Waard
Datum:   donderdag 13 juni 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Fijne snelle afwikkeling andere dag al binnen. Is iedereen aan te raden ,want slecht een stuk in prijs met winkel.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Willem de Zwijger
Datum:   vrijdag 08 september 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De beste oordopjes die ook ooit in heb gehad (tijdens motorrijden)!. Op tijd geleverd, keurig!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van De Hrst
Datum:   zaterdag 18 mei 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prettige oordopjes. Ook met slapen krijg je er geen oorpijn van. Verder dempen ze het geluid prima!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Carlo A
Datum:   maandag 13 mei 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Op herhaling met deze jongens. Zowel de levering als de demping zijn prima . Ben erg gesteld op een relatief stille omgeving zodat ik de mechaniek van mijn motor kan horen. Maatwerk oordoppen halen deze demping helaas nooit. Bovendien kun je voor het geld van de goedkoopste otoplastieken 283 keer je oren toestoppen en als je eens wat verliest.... kost dat 30 cent.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Thea van Schie
Datum:   vrijdag 26 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De oordopjes zijn prima. Gelukkig niet te groot. Eindelijk heb ik de goede oordopjes gevonden en ik ben helemaal blij. Als deze bijna op zijn,bestel ik nieuwe.Tot de volgende keer.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Hetty Winkelman
Datum:   vrijdag 12 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Heel fijn. Makkelijk in gebruik en dempt goed.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Marcel en D
Datum:   zondag 07 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ze voldoen aan mijn verwachtingen zijn snel in te brengen en na 20 seconden werken ze al

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Thibaut Carrez
Datum:   donderdag 04 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede oordopjes, dempen het geluid zeer goed, en zit goed in de oren. Eveneens een goede service met een snelle levering van 2 werkdagen in België.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Arie Anoniem
Datum:   zondag 10 augustus 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima Snelle afwerking van bestelling!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van wytske groen
Datum:   donderdag 21 maart 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   bestelling een dag na het bestellen gekregen en de oordopjes voldoen aan alle verwachtingen

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ilse Wobbel
Datum:   donderdag 14 maart 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik gebruik deze oordoppen omdat ik boven een school woon. Ik ben hier echt enthousiast over aangezien ik nu mijn deur open kan laten staan terwijl er kinderen onder mij aan het schreeuwen en gillen zijn. Ik hoor toch nog iets, maar hetgeen ik niet meer wil horen, hoor ik niet. Toppie!!!!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Bert Leoni
Datum:   donderdag 28 februari 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Niet slecht, maar Moldex zitten gemakkelijker.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van E. Bruin
Datum:   vrijdag 22 februari 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Dopjes vormen zich goed in het oor en voelen zacht aan. (Bij andere kreeg ik oorpijn) Toch komen de zware snurkgeluiden van mijn partner er nog steeds doorheen. Maar... om in slaap te komen zijn ze voor mij oké.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van berend 123
Datum:   dinsdag 01 augustus 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer goede oordopjes. Afgelopen tijd gebruikte ik altijd de bilsom 303L en die bevielen me ook goed, maar deze EAR soft fx lijken nog iets beter het geluid te dempen en hebben een ietwat trechterachtige vorm. Door deze vorm kun je de dopjes wat beter en langer in je oor drukken tijdens het indoen, zonder dat je de kans loopt dat je ze er later moeilijk weer uit krijgt, hetgeen wel eens bij de Bilsom gebeurde :-)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van C. Bredius
Datum:   maandag 11 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik wil even de complimenten geven voor de super goede service van Oordopjes-kopen.nl. Zonder gedoe kreeg ik herriestoppers toegestuurd. Ik ben heel tevreden en oordopjes-kopen.nl heeft er een vaste klant bij, moet ik wel eerst alle dopjes gebruikt hebben ;-)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Rob Ijsselstijn
Datum:   zondag 10 februari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima aflevering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jo Dekker
Datum:   maandag 14 januari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes. Superdemping van geluid! Perfecte service ook trouwens via oordopjes-kopen.nl

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Wil Klaassen
Datum:   donderdag 10 januari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer goed en ook snel

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van jan Bloem
Datum:   zaterdag 16 september 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer goede oordopjes met maximale demping. Lang naar gezocht makkelijk in te brengen zonder hulpstuk.Gebruik ik voor anti snurk partner en op motor voor beide doeleinde "het einde" Slaap perfect en motor lijkt een naaimachine. Na betaling bijna direct in huis. Super.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van pety (amsterdam)
Datum:   zondag 30 december 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ik slaap al mijn hele leven met oordopjes en dit zijn de allerbeste die ik ooit gebruikt heb ! zitter zeer prettig en dempen ongelooflijk goed. wat mij betreft slaap ik nooir meer zonder.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van rob daniels
Datum:   zondag 30 december 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   zeer snelle levering en uiterst zorgvuldig verpakt. zeker een aanrader !

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van M. van Dijk
Datum:   zaterdag 15 december 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Vind ze wel wat groot, maar dempen doen ze wel. Voor wegwerp zijn ze prima. Je kunt ze trouwens best wel vaker gebruiken, maar na korte tijd gaan de oren wel pijn doen bij frequent gebruik. Ze sluiten de oren af en als je niet zulke grote oren hebt dan moet je wel proppen om ze diep genoeg in de oren te krijgen. Als je ermee slaapt raak je ze anders wel makkelijk kwijt. Is wel veilig kleurtje. Van ver af is te zien dat je iets in de oren hebt. Maar beter dan je gehoor te beschadigen. Ik ga ze ook met oudjaar dragen. Is hier net oorlog met al die kinderen die "voor de grap" met rotjes gaan gooien naar voorbijgangers.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Laurent Smit
Datum:   maandag 19 november 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De beste die ik tot nu toe gehad heb Zitten goed inde oren. Oordopen zijn heel zacht. ben 100% tevreden.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ti Be
Datum:   donderdag 15 november 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Comfortabel, makkelijk uit te nemen en dempen goed.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Erik C
Datum:   zondag 20 juli 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goeie oordoppen om mee te slapen in ruimte met lawaai (zoals een vliegtuig). Passen goed en dempen zoals je verwacht. Service van oordopjes-kopen.nl is ook goed en bezorging erg snel.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Walda Kruger
Datum:   zondag 04 november 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zijn de prettigste oordoppen tot nu omdat ze lawaai het beste dempen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ton Versteeg
Datum:   zaterdag 03 november 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Werkt uitstekend. Zeker de eerste 4 a 5 dagen. Daarna wordt de veerkracht minder en daarmee de werking uiteraard ook.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ton Versteeg
Datum:   zaterdag 03 november 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Werkt uitstekend. Zeker de eerste 4 a 5 dagen. Daarna wordt de veerkracht minder en daarmee de werking uiteraard ook.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Herwin Daling
Datum:   maandag 29 oktober 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ik ben zeer tevreden over deze oordopjes.ik ben een lichte slaper maar dankzij deze oordopjes kan ik heerlijk doorslapen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Briggitte Wanningen
Datum:   zondag 28 oktober 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ein-de-lijk voor mij goed dempende oordopjes voor tijdens het slapen gevonden :-) Levering prima :-) Als ik door die 25 paar heen ben meld ik me weer ;-)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Floor van Haaster
Datum:   woensdag 24 oktober 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes en super snelle levering. Uitstekend van deze shop zoals altijd.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van WCA de Vos
Datum:   vrijdag 19 oktober 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zeer snelle levering. Oordopjes dempen uitstekend. Maar wanneer de dopjes correct, ver genoeg de gehoorgang in worden gebracht neemt het comfort geleidelijk af. Een nacht slapen is niet aan te raden, maar voor gebruik in een werkplaats zijn ze prima.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Evelyn Wiglema
Datum:   vrijdag 12 oktober 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb hier dopjes besteld die ook echt stilte bieden. En dat voor een normale prijs. En daarnaast heel snel in huis.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jamila van Zoest
Datum:   zaterdag 06 oktober 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes, ik heb ze al voor de tweede keer besteld. Snelle levering (de volgende dag), dus ik ben tevreden.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Hetty Winkelman
Datum:   vrijdag 28 september 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Hele goede oordopjes. Makkelijk in gebruik en snel thuis bezorgt

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Bart Vrancken
Datum:   zondag 24 juni 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede doppen met een hoog draagcomfort, combinatie met kappen is wel aan te raden voor schieten met grote kalibers.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van D. van Dooren
Datum:   zaterdag 16 juni 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Bedankt voor de geweldige service! Ik heb de oordoppen vandaag binnen gehad.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jörg Reinhardt
Datum:   zaterdag 09 juni 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordoppen, comfortabel en snelle levering. Top!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jeannette Heinrichs
Datum:   zondag 03 juni 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering, mooie dijdelijke website. Ik ben zeer tevreden.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Brad Hordijk
Datum:   woensdag 23 mei 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zitten erg comfortabel en hebben inderdaad de beste geluidsreductie die ik tot nu toe heb meegemaakt. Het fijne ervan is dat ook in warm weer de dopjes nog comfortabel zijn en niet "zweterig" aanvoelen. Wel even wennen om ze correct in te doen, ik dacht eerst dat de geluidsreductie minimaal was maar dan zitten ze dus gewoon verkeerd. Ook duurt het even omdat ze natuurlijk eerst uit moeten zetten. Echt een aanrader en ik gebruik nu nu geen anderen meer voor mijn werk.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Shaktie Jawalapersad
Datum:   woensdag 12 april 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer makkelijk en snel te bestellen. Vandaag besteld morgen in huis. De oordopjes zelf gebruikt voor op de motor, zitten goed en dempen geluid goed naar behoren. Zeker een aanrader. Tevens ook heel handig om te gebruiken als je gaat slapen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Willemien Diks-Schreiner
Datum:   maandag 04 mei 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle en correcte levering. Goed verpakt. Goed product. Ben heel tevreden.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Peter van der Vaart
Datum:   vrijdag 03 april 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima dopjes , gebruik op de motor, wel elke keer een vers setje voor optimaal resultaat

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Coen Voorhorst
Datum:   woensdag 25 maart 2020
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   De dopjes breng je wat minder makkelijk in dan de klassieke gele dopjes. Je moet ze wat langer tussen je vingers rollen omdat ze sneller weer uitzetten. De levering was snel.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Froukje Laanstra
Datum:   maandag 02 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering en goede kwaliteit oordopjes.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van monique mahieu
Datum:   woensdag 12 februari 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goeie oordopjes prima op tijd en ik kan weer even voort

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van M keijzer
Datum:   dinsdag 19 november 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   top dingen vooral in agrarisch werk. houd geluid van grote afzuiging goed tegen

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van T Bouwman
Datum:   zaterdag 09 november 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Gegoogeld op goedkoopste aanbieder, kwam bij deze uit, snel geleverd. Kortom super!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Henk Zanting
Datum:   maandag 23 september 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   prima product en zeer snelle correcte levering.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Klaasje Anoniem
Datum:   maandag 27 augustus 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Blijven heel goed zitten tijdens slapen en zitten ook comfortabel doordat ze zacht zijn. Geluid houdt het top tegen!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van G. de Jong
Datum:   dinsdag 31 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Arno Plum
Datum:   dinsdag 31 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb deze oordopjes al vaker besteld, en ze zitten bij mijperfect en ze werken perfect. Echter dient er rekening mee gehouden te worden dat iedere gehoorgang anders is, en dat dat de geluidsreductie bij iedere persoon beïnvloed.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Britt Boomstra
Datum:   donderdag 26 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Levering prima op tijd, product voldoet aan alle verwachtingen, de oordoppen dempen prima.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Sjaak meb
Datum:   dinsdag 17 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   dempen als de beste Zijn wel iets minder comforabeler (hebben duidelijk meer uitzetting) bij langdurig gebruik (vb slapen)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jan Ekamper
Datum:   maandag 11 juni 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Supersnelle levering kan oordopjes kopen aanbevelen

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van elly machielsen
Datum:   donderdag 05 april 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   goede oordopjes en betaalbaar, ze dempen geluid erg goed.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Mike Bos
Datum:   zondag 18 maart 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Gebruik ze op de motor, zitten heerlijk en houden het geluid goed tegen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ruud R
Datum:   vrijdag 23 augustus 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Echt een perfecte service. In mijn geval deed ik een verkeerde bestelling, Na een telefoontje meteen het goede product opgestuurd. Vóór dat het verkeerde weer terug was, had ik de nieuwe al in huis. goede organisatie. Prima de luxe!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van dj jansen
Datum:   dinsdag 28 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De levering was de violgende dag al, wat ik snel vond. De oordopjes zelf zijn uitstekend. Ik had db34 en het verschil met db39 is groot. Ik hoor nauwelijks wat van mijn omgeving met deze in.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Frans de Hoop
Datum:   maandag 20 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle verzending en goede producten.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Mirjan Winter
Datum:   donderdag 12 mei 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima oordoppen! En snelle en keurige levering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Yvonne van der Waart-Mulsch
Datum:   donderdag 01 maart 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima had al eerder besteld , ivm prikkelbaar voor geluiden gebruiken wij de oordopjes om te slapen. Perfect

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Henk van de Kerkhof
Datum:   maandag 02 september 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ruime keus met de juiste info per product. Soepel bestellen en snel geleverd. Volgende bestelling gaat even duren want deze bestelling zijn het 200 paar oordoppen. Voordat ik die verbruikt heb...

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Rob Bergfeld
Datum:   woensdag 06 januari 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede, nette en vlotte levering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Linda Sno
Datum:   donderdag 08 oktober 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Heerlijke oordopjes! Sluiten goed af, zonder teveel druk in de oren. Eindelijk weer nachtrust naast mijn snurker ;-)

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Ellen Linden
Datum:   maandag 20 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Super oordopjes, nog nooit zo'n goede gehad. Help zeer goed als je naast iemand slaapt die snurkt.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van FloatCenter Amsterdam
Datum:   maandag 18 mei 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Uitgebreid assortiment, bezorging op tijd en duidelijke facturen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Eduard de R.
Datum:   donderdag 16 april 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   P.S. De service van oordopjes kopen is echt super! Ze reageren snel, zoeken naar een passende oplossing (ook al is het niet hun schuld) en doen niet moeilijk om een product te ruilen. Daarnaast de goedkoopste leverancier die ik op internet kon vinden voor verschillende oordoppen!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Eduard de R
Datum:   donderdag 16 april 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zeer snelle levering door Oordopjes Kopen. De oordoppen zitten erg fijn en zijn erg flexibel (passen in zowel grote als kleine gehoorgangen). Ze houden niet al het geluid tegen, maar daardoor wel fijn voor motorrijden/festivals en met slapen vindt ik het wel fijn om iets doorheen te kunnen horen. Kortom ik ben zeer tevreden over dit product.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van marjolein a
Datum:   woensdag 15 april 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordoppen. Wel ff wennen, dat randje bovenaan is in het begin lastig als je een buikslaper bent. Maar na een week is ook dat gewend. Demping is voor mij voldoende. Als de doos leeg is ga ik ze zeker weer bestellen. Prima service ook.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Looke De beste
Datum:   woensdag 02 augustus 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer vlotte afhandeling

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Edward Dankmeyer
Datum:   woensdag 18 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Even een compliment voor de perfecte service van oordopjes-kopen.nl. De oordopjes die ik had gekocht bevielen slecht (iets waar oordopjes-kopen.nl natuurlijk niks aan kan doen) en daarom had ik een slechte beoordeling gegeven. Oordopjes-kopen trok zich die beoordeling zo aan dat ze een oplossing voor me zochten. Gratis! Geweldig, waar maak je dat tegenwoordig nog mee? Ik kan deze site bij iedereen aanbevelen. Dit is een top bedrijf!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Käthe Smit
Datum:   maandag 16 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Keurig geregeld! De oordopjes waren de volgende dag in huis.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van MJ Jaarsma
Datum:   vrijdag 22 augustus 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede prijs / kwaliteit verhouding oordopjes. Ze kunnen niet tippen aan de Howard leight's geel/roze dopjes, qua demping en pasvorm. Bij het bestellen van 200 paar, vind ik het jammer dat ze per paar verpakt zijn.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van R.P. Hofstee
Datum:   maandag 30 juni 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Fantastisch zoals mijn bestelling is afgehandeld. na betaling keurig een bevestigingsmail ontvangen. vervolgens een mail ontvangen toen het pakje vezonden is en alles keurig volgens planning!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Fabienne Van der Slagmolen
Datum:   zaterdag 15 februari 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle en correcte service.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van B. Alink
Datum:   vrijdag 24 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Deze oordopjes gebruik ik al jaren. Ik heb diverse soorten en maten uitgeprobeerd, maar deze dempen het beste tegen snurken van partner en andere geluiden. Ik kan meestal een paar drie tot vier nachten gebruiken, voordat de demping teveel achteruit loopt. Dus ik doe lang met een doos van 200 stuks.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Mia Van Wynendaele
Datum:   zaterdag 16 november 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Alles snel en vlot verlopen!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van paulien v.h
Datum:   zaterdag 19 oktober 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   makkelijk in te brengen, zitten lekker, sluit goed af.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Fabienne V.D.S
Datum:   maandag 09 september 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb in het verleden verschillende oordopjes geprobeerd maar deze dempen het beste allerhande lawaai en geluid. Snelle service!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Fabienne V.D.S
Datum:   maandag 09 september 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb in het verleden verschillende oordopjes geprobeerd maar deze dempen het beste allerhande lawaai en geluid. Snelle service!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Marie-Paul Verberckmoes
Datum:   zondag 05 mei 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Werkt goed. Duidelijke gebruiksomschrijving.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Gors Stekelenburg
Datum:   zondag 07 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   prima, snel geleverd, oordopjes kende ik al

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Jens De Groot
Datum:   maandag 14 januari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer vlugge levering. Onze studenten (bibliotheek) zijn tevreden over de kwaliteit van de oordopjes.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Lieke v.d. L
Datum:   zaterdag 12 januari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   goed produkt, snelle levering

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Theo Zomers
Datum:   donderdag 27 december 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   De wijze van aanschaf en betalen van oordopjes is perfect verlopen. Het gebruik van de oordopjes kan ik nog niet beoordelen. De oordopjes worden gratis uitgedeeld tijdens het evenement Carbid schieten in Boekel op 31 dec.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Stuart Elliot
Datum:   zondag 25 november 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Exact wat ik had verwacht,correct en spoedig geleverd. Ik weet in de toekomst waar ik moet zijn om oordopjes te bestellen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Rogier Koch
Datum:   vrijdag 23 november 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering en een scherpe prijs. Product correct omschreven.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Nico D
Datum:   vrijdag 20 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Houden veel geluid tegen. Sluiten je oor goed af en zitten prettig

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Frans van Helvoort
Datum:   zaterdag 13 oktober 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer goede pasvorm en demping! Gebruikte eerst de ear soft classic maar deze dragen veel prettiger, vooral tijdens het slapen, door de uitstaande rand en ze dempen veel beter. Absolute aanrader en snel geleverd door de webwinkel.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Steven deRycke
Datum:   woensdag 20 juni 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Op ons festivel hebben we deze gratis uitgedeeld. Eigenlijk waren de reacties overwegend positief: inzetten prima, pasvorm ok en de demping ook goed. Nadeel van uitdelen is dat je ze verder overal op de grond ziet liggen als ze eenmaal gebruikt zijn. Je kunt ze vast wel 2 of 3 keer indoen? Meer nog?

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Dre Kraak
Datum:   vrijdag 01 juni 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goekoop, snel bezorgd en uitstekende oordoppen. Dit is al onze 2e bestelling van 200 sets oordoppen.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Alex vam Bennekomen
Datum:   dinsdag 15 mei 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordoppen! Ik had beter de 25 paar kunnen nemen, nu zit ik tot volgend jaar met een doos onder mijn bed.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Evert Jan Dennekamp
Datum:   maandag 25 november 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering, nette prijs!

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Renato F
Datum:   maandag 11 december 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Dit zijn , voor mij, de beste oordoppen uit het gehele assortiment. Op de 2e plaats komen de Moldex Spark plugs. De Ear Soft FX hebben de best geluid dempende werking. Ik gebruik ze meestal tijdens het slapen. Gaat prima. Goed extreme geluiden komen toch wel door. Boren , hameren etc. Maar de normal geluiden worden heel goed gedempt met deze oordoppen. Ze zitten ietsjes minder comfortabel in het door dan de Moldex Spark Plugs, maar niet zodanig dat het vervelend is. Een aanrader !

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van Dieke Staleman
Datum:   zondag 26 maart 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima. Bestellling heel snel in huis.

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van ej van den broek
Datum:   donderdag 12 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Voor de 1ste x besteld en ik ben super tevreden ! Ook nog eens zeer snel geleverd

Product:   100 paar Ear Soft FX oordoppen, maximale demping!
Klant   van wim de naeyer
Datum:   zondag 28 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   goede service snel verstuurd