• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Alpine SleepSoft VERNIEUWD

Onze prijs: 10,95
Op voorraad
Lees 75 recensies

Oordopjes voor een ongestoorde nachtrust

Om heerlijk te kunnen slapen heeft Alpine ideale oordoppen: de SleepSoft. Deze oordoppen dempen het storende omgevingslawaai zoals snurken, lawaai van de buren of verkeerslawaai. Door de speciale filters blijven geluiden als de wekker, de bel of een alarm nog wel hoorbaar, het wordt dus niet helemaal stil maar de storende geluiden worden afgevlakt. Door het zachte materiaal van de oordoppen en het zachte filter zijn de oordoppen de hele nacht comfortabel.De oordoppen zijn ook voorzien van een superhandige mini grip, deze maakt het in en uitdoen van de oordoppen nog makkelijker!

Met Alpine Cleaner, kunststof bewaardoosje, Alpine inbrenghuls! Normering EN 352-2,  H=24 M=24 L=23

Pluspunten

  • Dempt omgevingslawaai en snurkgeluid
  • Bel, alarm en wekker blijven hoorbaar
  • Met bijzonder zachte filters, speciaal ontwikkeld voor (zij) slapers
  • Kan de hele nacht gedragen worden
  • Herbruikbaar
  • Gemaakt voor de gemiddelde gehoorgang.
  • Met minigrip

Te gebruiken bij

  • Slapen
  • Snurkende partner
  • Concentratie
  • Powernap
De Alpine SleepSoft VERNIEUWD is wat ons betreft een TOPPER
  • Prijs excl. btw: 9,05
  • Productnummer: 27.32511121150
  • Status: We hebben er ongeveer 256 op voorraad 100+ op voorraad
Op voorraad
Crescendo sleep
Crescendo sleep
Wij weten hoe belangrijk een goede nachtrust is en wellicht heb je daar net wat meer euro voor over? Met de Crescendo Sleep weet je nog zekerder dat je een goede maat oordop hebt doordat deze geleverd worden met 2 verschillende maten. Daarnaast laten de filters lucht door in het oor voor een hoger comfort

Onze prijs: 20,50

Specificaties
Demping: SNR 25
Materiaal: AlpineThermoShape
Inhoud: 1 paar
Leeftijd: Herbruikbaar
Extra: Cleaner, bewaardoos, inbrenghuls
Verpakking: -
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

Frequentie (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarde(dB) 25.0 28.0 27.6 26.7 27.4 30.1 31.3 23.8
Standaard afwijking(dB)
2.4 3.8 5.5 3.6 3.3 4.3 4.9 4.6
Verwachte dempingswaarde(dB)
22.6 24.2 22.1 23.1 24.1 25.8 26.4 19.2
  H=24 M=24 L=23 SNR=25 NNR=23,1-28,0

Let op: de dempingstabel op de verpakking kan afwijken, dit is een drukfout. Hierboven vindt u de juiste dempingstabel.


Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.49. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 24.99 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
We hebben er ongeveer 256 op voorraad 100+ op voorraad
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Alpine SleepSoft VERNIEUWD scoort 3.5 van de 5 sterren op basis van 75 beoordelingen.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Bram R
Datum:   donderdag 03 oktober 2019
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Houdt niet zo heel veel geluid tegen. Je kan partner nog horen snurken, zij het wel zachter. De pasvorm zit mij niet zo goed, vaak duw ik ze te diep waardoor ik ze er niet meer uit krijg, maar dat kan aan mij liggen. Treklintje om uit te trekken is wel top. Zit niet zo goed in je oren om op te slapen, je voelt duidelijk dat je oordoppen in hebt, meer dan met foam oordoppen. Dus voor mij z'n prijs niet waard.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Harm Eduward
Datum:   vrijdag 06 september 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Hele rare oordopjes Sommige geluiden hoor je wel Sommige niet, Ik hoor de buren niet Maar als mijn partner wat zegt dat hoor ik wel goed, dankzij de filter Demping is aan de lage kant, Maar goed genoeg om je buren niet meer te horen.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van D van Keulen
Datum:   maandag 22 juli 2019
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   Bestelling werd netjes afgeleverd. Oordoppen zijn harder dan ik had gehoopt. Oordoppen dimmen ook wat minder dan gehoopt.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Astrid Maronier
Datum:   vrijdag 12 juli 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Oorduppen zijn perfect, ik slaap zoveel beter nu ik de herie van de buren niet meer hoor

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Sjaak van der Stok
Datum:   woensdag 19 juni 2019
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Gekochte oordoppen geven niet het gewenste resultaat, nauwelijks geluiddemping alleen wanneer de pluggen (te) strak in het oor zullen zitten, wat ongemak en pijn veroorzaakt...
Henrico
Henrico
Beste Sjaak, bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend dat de oordoppen niet het gewenste effect voor jou hebben. Ik maak op uit jou recensie dat je opzoek bent naar oordoppen die beter afsluiten. De Alpine Sleepsoft is een oordop met een filter wat er voor zorgt dat specifieke geluiden worden gefilterd. Wanneer je meer demping zoekt, dan kan je het beste een schuimen oordop nemen. We hebben hiervan testpakketjes zodat je de juiste maat kan vinden. Voor meer vragen kan je gerust contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet^

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Maurice Kohlbrugge
Datum:   zondag 16 juni 2019
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   De alpines zijn mij niet geheel goed bevallen. Het inzetten gaat best ok, maar ze blijven tijdens het slapen gewoon niet zitten. Ik heb al menig keer mijn bed overhoop moeten halen omdat ze waren uitgevallen. Daarnaast vind ik ze ook niet lekker zitten Ik denk niet dat ik ze zal aanraden aan iemand anders

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Anja Tiemessen
Datum:   woensdag 12 juni 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Vlotte levering en netjes verpakt. Oordoppen voldoen goed aan de omschrijving en zijn prettig in gebruik.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Dennis Denneboom
Datum:   donderdag 11 april 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Oordopjes bevallen zeer goed. Ik hoor een stuk minder geluiden, maar wel m'n wekker. Er zitten wel een klein uitsteksel aan het uiteinde die over het kussen krassen. Deze heb ik er afgehaald. Nu zijn ze perfect.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van W Lok
Datum:   vrijdag 05 april 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Bevallen goed. Alleen jammer dat ik geen reactie op mijn mail krijg dat het bedrag 2x is afgeschreven en ik 1 setje heb besteld

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van J. Glavimans
Datum:   donderdag 04 april 2019
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Teleurstellende oordopjes: de pasvorm is goed, de bijgeleverde verpakking ook. Helaas is de geluidsdemping ver beneden verwachting: te vergelijking met een ouderwets watje in de oren. Voor die prijs had ik er meer van verwacht.
Henrico
Henrico
Beste Glavimans, Hartelijk dank voor het achterlaten van je recensie. Jammer dat het product niet het gewenste effect voor u heeft. Wat ik wel wil meegeven is dat deze oordop niet bedoeld is om zoveel mogelijk omgevingsgeluid te dempen, dan kunt u beter voor een schuimen oordop gaan. De sleepsoft is een oordop met ingebouwd filter wat alleen specifieke tonen wegfiltert. Natuurlijk bied het oordopje enige demping maar niet zoveel als een schuimenoordop. Het allerbelangrijkste is dat je dan de juiste maat vindt. Zou je graag meer advies willen, neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet^

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van W. E.
Datum:   dinsdag 02 april 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Al vaker besteld. Oordoppen zitten erg lekker en je merkt er eigenlijk niets van. Ook niet als je op je zij ligt. Bestelling werd netjes en op tijd geleverd.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Jordy Brentjens
Datum:   woensdag 27 maart 2019
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Niet aan te raden. In het begin best prima maar na 3 nachten braken de uitstekelstjes al af waarmee je de oordoppen uit je oren haalt. Oordoppen bleven zitten in mijn oren en met moeite heeft mijn vriendin ze eruit gehaald met een pincet. Qua dempen en dergelijke prima maar qua gebruiksgemak een aanfluiting!

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Rob Wiekart
Datum:   vrijdag 04 januari 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Hele fijne oortjes. Geen last van tijdens het slapen. makkelijk in en uitdoen en blijft goed zitten.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Karin Rulens
Datum:   maandag 12 november 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Dempen genoeg voor mij, maar moeten snel vervangen worden omdat ze vervormen. Zitten dan niet goed meer.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Rosina van der Meijde
Datum:   donderdag 25 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Alles is prima en snel gegaan. J e ontvangt je bestelde spullen in ieder geval....dus thumbs up :)

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Raf Hermans
Datum:   maandag 08 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zitten goed en dempen de nachtgeluiden voldoende.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Benny Dewit
Datum:   maandag 24 september 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede oordoppen ! Ik kom van van de schuime gele oordopjes af en het verschill in demping en kwalitijd van mijn huidge oordoppen is goed te merken was zeker het geld waard (ik kan nu gewoon een hele nacht slapen zonder wakker te worden)

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Barry Bodemeijer
Datum:   maandag 10 september 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede en overzichtelijke website. Product snel geleverd. Oordoppen zitten goed.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Tes Hart
Datum:   donderdag 09 augustus 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Geweldig product! Normaal kan ik niet slapen met oordopjes in maar na goede verhalen van anderen toch maar een poging gewaagd. De voordelen: bijna niet voelbaar, ook als zijslaper geen probleem. Het afgesloten gevoel is niet aanwezig, geluiden blijven vaag op de achtergrond aanwezig en telefoon en wekker zijn hoorbaar. Vervelende geluiden worden zozeer gedempt dat ze niet hinderlijk meer klinken. Een aanbeveling waard!

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Johan de Vries
Datum:   dinsdag 31 juli 2018
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   Helpen ook niet om deels snurkgeluiden te onderdrukken. Minimale reductie van geluid had niet verwacht niets te horen maar ook niet zo weinig dus helpt niet.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van I V
Datum:   dinsdag 05 juni 2018
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   De oordopjes sluiten redelijk af, maar niet goed genoeg. Mijn oren gingen na 2 uur enorm pijn doen van deze doppen.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van A Pluijm
Datum:   woensdag 30 mei 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Supersnelle levering en nejes verpakt

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van M. B
Datum:   dinsdag 08 mei 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes. je hoort nog wel iets, maar geen harde geluiden meer. Snel geleverd.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Jeroen van Os
Datum:   dinsdag 17 april 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ik heb ook de Pluggerz Slaap oordopjes en de Noizezz slaap oordoppen gekocht. vergeleken met die twee vindt ik deze het zachtst aanvoelen, iets beter schoon te maken dan de pluggers, luxer setje. pluggers blijven wel beter zitten in mijn geval, niet dat ze uit mijn oor vallen......

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Jan Bennink
Datum:   zaterdag 17 februari 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Na ingebruikname is mij 2 maal achter elkaar overkomen dat er altijd 1 binnen in mijn oor bleef zitten. Ik heb ze aangebracht d.m.v. de bij behoren pennetje. Mijn oor is aan ene zijde groter van binnen dan de andere. Na deze alleen maar meer in te brengen met mijn vingers, waarbij je dan voeld hoever. Heb ik geen enkel probleem meer gehad met inbrengen en verwijderen. Nooit meer vanzelf verwijderd. Werkt nu met deze kennis perfect. Ik kan weer slapen, ondanks veel en hard gesnurk naast mij. Fantastisch. Mij antwoord heeft vrij lang moeten duren i.v.m. ziekenhuis opname.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Elonka Gillessen
Datum:   woensdag 14 februari 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Werken prima maar niet geschikt voor hele nachten. Dan worden ze toch niet meer aangenaam.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Nina Van Mullekom
Datum:   woensdag 31 januari 2018
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Last van Mn gehoor, doof gevoel en ze vallen uit tijdens het slapen! Reactie Webshop : Beste Nina, Bedankt voor je reactie. Vrouwen hebben over het algemeen een smallere gehoorgang als mannen. Dit kan een reden zijn dat de Alpine Sleepsoft niet goed past in jou gehoorgang en daarom ook zeer doet. Als je op zoek bent naar een oordop voor het slapen die zoveel mogelijk geluid dempt kan jij beter gaan voor een schuimoordop die meer algehele demping geeft. We hebben hier ook testpakketjes voor op onze webshop. Als ik je ergens bij kan helpen hoor ik het graag. Met vriendelijk groet^Henrico

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Lies Assema
Datum:   donderdag 25 januari 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Met deze oordopjes kan mijn echtgenoot weer heerlijk naast mij slapen .Super.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Marloes Van os
Datum:   dinsdag 12 december 2017
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Steeltje is vrij hard. Zitten wel goed in oren. Geluid wordt goed gedempt.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Judith De jong
Datum:   woensdag 29 november 2017
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Werkt voor mij niet goed, ik heb het speciaal gekocht omdat ik een snurkende partner heb, maar het gesnurk komt er dwars doorheen...dus niet aan te raden Reactie webshop : Beste Judith, Bedankt voor je reactie. Wat ontzettend vervelend dat het niet voor jou werkt. Over het algemeen dempt een schuimen oordopje veel beter. Deze halen tot wel 39 DB. Om erachter te komen wat nou het beste oordopje is, hebben wij een testpakket. Deze had ik je graag toegestuurd. Zou je daarvoor even contact met mij willen opnemen ? Met vriendelijke groet^Henrico

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Paulien Eertink
Datum:   donderdag 23 november 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima snelle levering!

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van John Grutters
Datum:   woensdag 08 november 2017
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   ik heb de oordopjes gekocht voor nachtgeluiden. Deze zijn minder hoorbaar. Dat is positief. Echter krijg ik behoorlijk pijn aan mijn oren. Je kan er niet mee op een oor slapen. Iets wat wel bij de product uitleg stond Reactie Webshop : Hallo John, Bedankt voor je reactie. Ik denk dat deze oordoppen te groot zijn voor je gehoorgang waardoor deze gaan zeer doen. Het kan ook een kwestie van wennen zijn. Voor advies kan jij mij altijd even bellen. Met vriendelijk groet^Henrico

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Nelly Van Dam
Datum:   donderdag 02 november 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Uitstekende ervaring, gebruik de Alpine al jaren en ben heel tevreden over deze firma.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Mascha boot
Datum:   maandag 30 oktober 2017
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   Ze dempen heel goed, helaas kan ik maar met één oortje in slapen zodat mijn andere oor op mijn kussen kan liggen. Het steeltje doet pijn aan mijn oor. Daardoor wordt ik als ik draai wakker van de pijn aan mijn oor en moet ik de dop wisselen van oor. Ik heb ze nu een paar maandjes, slaap wel beter maar de pijn aan mijn oor blijft vervelend. Ik hoop dat er nog een andere oordop is die zachter is voor mijn oor. Reactie Webshop : Hallo Mascha, Bedankt voor je reactie. Vrouwen hebben over het algemeen een smallere gehoorgang. Ik denk dat de sleefsoft oordoppen te robuust zijn voor jou gehoorgang. Ik zou je graag proefzakje toesturen zodat je kan testen welk oordopje het beste bij jou past. Neem even contact met mij op zodat we dit samen kunnen regelen. Met vriendelijk groet^Henrico

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Peter B
Datum:   vrijdag 02 juni 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik woon naast een drukke weg in een slecht geïsoleerde woning. Daarnaast lijdt ik aan mysphonie waarbij herhalende geluiden me bijna direct van kalm naar zwaar geïrriteerd helpen. Dit is een erg ongelukkige combinatie gezien ik in 2 jaar nog niet heb kunnen slapen zonder oordoppen. Ik heb verschillende oordoppen geprobeerd maar deze blijken voor mij toch de beste. Ze zijn het meest comfortabel en blijven het beste zitten. Ze filteren het geluid van de langsrijdende auto’s, schreeuwende fietsers en stofzuigende bovenbuurvrouwen perfect. Als deze niet voor je werken heeft dat waarschijnlijk met de vorm van je oren te maken. Reactie Website: Beste Peter, Ontzettend bedankt voor je reactie en jou mening over ons product. Wij waarderen dit zeker ! Als wij in de toekomst nog wat anders voor je kunnen betekenen horen wij graag van je. Met vriendelijke groet^Henrico

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Zoubida Bouljhaf
Datum:   woensdag 01 februari 2017
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Ik een ander soort oordopje verwacht. In deze vorm is niet fijn in mijn oor. Er komen nog steeds geluiden Reactie website:Beste Zoubida, wat vervelend dat ons product niet het gewenste effect heeft. De gehoorgang van een mensen verschilt per persoon. Allicht kan het zijn dat deze te groot of te klein zijn voor uw gehoorgang. Als u nog even contact met ons kan opnemen, dan kijken wij samen naar de juiste oplossing. Groeten^Henrico

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Roy Pasman
Datum:   woensdag 18 januari 2017
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Zijn niet heel confertabel met slapen, en ook de demping valt tegen. Ik hebook een aantal schuim oordopjes en deze zijn confortabeler en dempen beter

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Rob Hilkman
Datum:   dinsdag 03 januari 2017
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   De flapjes zijn superzacht en de is uitstekend! Helaas irriteert het steeltje wel. Zelfs na het inkorten ervan, daarom slechts een voldoende.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Rob Hilkman
Datum:   dinsdag 03 januari 2017
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   De flapjes zijn superzacht en de is uitstekend! Helaas irriteert het steeltje wel. Zelfs na het inkorten ervan, daarom slechts een voldoende. Reactie website:Beste Rob, Wat vervelend dat het toch niet helemaal zit zoals verwacht. Als je nog even contact met ons kan opnemen, dan kijken wij samen naar de juiste oplossing. Groeten^Henrico

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Martin V
Datum:   maandag 19 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer tevreden, goede passing en je kunt gewoon nog de wekker horen.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Sonya vd H
Datum:   maandag 14 november 2016
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Na enige tijd word ik wakker van ontzettende pijn in mijn oren, jammer. Kiezen tussen 2 kwaden dus :(.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Klaas Mol
Datum:   woensdag 09 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   snelle levering en goed verpakt. Goede prijs voor een degelijk produkt

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Anja T.
Datum:   vrijdag 22 juli 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik ben blij met deze oordopjes. Ik word heel snel wakker van geluiden en kan dan niet meer in slaap komen. Dat is nu een stuk minder. Alleen zitten ze 's morgens nooit meer in mijn oren, maar liggen ze ergens tussen mijn lakens. Ik zit er dus over te denken om mijn oor na het inbrengen van de dopjes af te plakken. Het gaat wel al iets beter sinds ik een klein stukje van het staafje/filtertje afgeknipt heb, maar nog niet voldoende. Het goed inbrengen vergt wat oefening, maar tegenwoordig merk ik het vrij snel als er eentje niet helemaal goed zit en breng ik hem opnieuw in.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Andy A.
Datum:   woensdag 25 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Een aanrader, het werkt echt! Heb geen idee hoe, maar deze doen hun werk. Je hoort alle belangrijke geluiden zoals wekker, rookmelder en geen van de vervelende overlastgeluiden.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van peter berkers
Datum:   zondag 22 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Perfecte pas vorm,goed geslapen,aanrader

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Greet Dantuma
Datum:   woensdag 18 mei 2016
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Helaas viel ons het product tegen. We hadden al verschillende oordopjes gebruikt en dit zou dan eindelijk resultaat hebben. Helaas....Bovendien zijn ze weer moeilijk uit het oor te krijgen REACTIE WEBSITE: Beste Greet, bedankt voor uw reactie. Vervelend dat de oordoppen niet naar wens werken. Misschien kunt u contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing kunnen vinden!

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Marloes Mossadeq-Koolhof
Datum:   maandag 16 mei 2016
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Zitten prima maar werken absoluut niet tegen snurk geluid. De oordopjes die je in het vliegtuig krijgt zijn vele malen beter REACTIE WEBSITE: Beste Marloes, bedankt voor uw reactie. Vervelend dat de oordoppen niet naar wens werken. Misschien kunt u contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing kunnen vinden!

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Jolanda Jansen
Datum:   woensdag 11 mei 2016
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   2 dagen te laat bezorgd waardoor ik er niets meer aan had aangezien ze voor op reis bedoeld waren.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Floris VD
Datum:   woensdag 20 april 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Snelle levering, prima oordopjes, niets op aan te merken

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Sam D
Datum:   woensdag 16 maart 2016
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Helaas zijn dit niet mijn oordoppen. Met de doppen in mijn oren blijf ik alles horen, dus ook het gesnurk van mijn partner.... VAN WEBSHOP: Beste Sam, dat lijkt mij niet de bedoeling. Misschien sluit de oordop niet goed af of is de oordop te klein. Ik stuur u een mail met uitleg. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Nelly van Dam
Datum:   dinsdag 15 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik bestel deze oordopjes al vrij lang bij jullie. Ik ben zeer tevreden over de supersnelle levering na bestelling.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Hans van Klink
Datum:   zaterdag 27 februari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Eerste paar nachtjes zijn wel wennen, maar ik slaap nu heerlijk en kan nog steeds mijn wekker horen! =)

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van S. Laap
Datum:   woensdag 17 februari 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Voor de nachtrust gekochte dopjes sleepsoft bevallen prima. Bezorgd via brievenbus ook prima.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Karen F
Datum:   vrijdag 12 februari 2016
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Heel slecht! wat een teleurstelling, na de positieve recensies dacht ik gelijk deze te bestellen. Ze dempen geen enkele geluid bij mij, zeker niet van snurken! misschien zijn mijn oren dan te breed of zo. Ze zitten ook niet erg lekker. Kortom ze zijn zeker niet voor iederen de geld waard. Ik ga terug na de schuim oordopjes denk ik. Wou eigenlijk een herbruikbare alternatief vinden maar deze oordopjes zijn er zeker niet.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Kevin Olfers
Datum:   woensdag 27 januari 2016
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Voor het dempen van het snurk geluid en toch nog goed de wekker kunnen horen geef ik een 5 maar zodra ik op één van mijn oren lig doet het enorm zeer! Hoe dat komt weet ik ook niet. Ik heb ze nu 4x gebruikt maar ben nu overgestapt naar normale oordopjes die maar aantal keren goed zijn... Daarom geef ik een kleine 2 voor helaas.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Michael H
Datum:   zondag 24 januari 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Deze zitten al een stuk beter dan de motordoppen die ik voorheen als ad-hoc oplossing bij het slapen in deed. Ik heb het groene stukje wel voor de helft afgeknipt omdat ik ze te veel voelde uitsteken. Mijn wekker is nog te horen, dus wakker worden is geen probleem. Ze gaan wel een beetje heen en weer als ik over mijn kussen schuif. Wellicht ga ik daarom binnenkort doppen op maat laten maken, want ik gebruik deze nu regelmatig.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van jeannette van bommel
Datum:   dinsdag 12 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   heel fijne oordopjes, die ik nu sinds een maand gebruik. Zitten heel comfortabel en dempen op natuurlijke wijze het geluid. Perfecte en snelle levering volgens afspraak...

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Rachel de Kler
Datum:   maandag 04 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Dit zijn de beste oordoppen die ik ooit heb gehad. Ik ben een goede, maar lichte slaper. Ik wordt wakker van gesnurk, deuren die open en dicht gaan, buren die de trap afstommelen, TV geluiden en muziek uit de verte, etc. Met de doppen net in, hoor je nog omgevingsgeluid, maar enorm afgezwakt. Slaap ik eenmaal, dan wordt ik met deze doppen van niets meer wakker. Opeens slaap ik achter elkaar door, acht tot tien uur, maakt niets uit. Van het wekkergeluid wordt ik wel gewoon wakker, wel zo handig. Ze zijn heel gemakkelijk in te brengen en ze zitten comfortabel. Kortom, een fikse aanrader wat mij betreft.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Eric D
Datum:   zaterdag 12 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes, prima demping van geluid

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Monique Admiraal
Datum:   woensdag 09 december 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Deze oordoppen gebruik ik inmiddels ruim 2 jaar naar volle tevredenheid. Na een aantal maanden zijn ze aan vervanging toe, maar dat is geheel logisch daar waar ik iedere nacht de oordoppen gebruik. De pasvorm is voor mij prima en dempt veel omgevingsgeluiden. Wanneer iemand werkelijk hard snurkt dempen de oordoppen het geluid niet volledig. Kritiekpunt is dat de oordoppen inmiddels vernieuwd zijn, waardoor de pasvorm nu minder prettig is dan de vorige versie. Ik heb nu last van mijn gehoorgang na een week slapen met deze vernieuwde variant. Maar dat zal van persoon tot persoon verschillen.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van R. Noord
Datum:   vrijdag 20 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Heel fijn product. Doet wat het belooft, blijft goed zitten en irriteert niet. Aanrader !!

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van erik edel
Datum:   maandag 05 oktober 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   snelle levering

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Paul Tilburgs
Datum:   donderdag 27 augustus 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zitten fijn. Maar krijgt ze beetje lastig in.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Janine van der Kooij
Datum:   maandag 27 juli 2015
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   aan de oordopjes heb ik niet veel - ze zitten niet prettig in mijn oor en ik hoor toch nog van alles, zij het lichtjes gedempt. ik gebruik ze op dit moment dus niet. VAN WEBSHOP: Hoi Janine, wat vervelend dat de oordoppen niet fijn zitten. Ik heb u een mail gestuurd met oplossing. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Fr Ja
Datum:   maandag 08 juni 2015
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Oordopjes prima. Zacht in je oren en dempt het geluid goed. Je blijft wel geluiden horen, maar prima ivm de kinderen. Bij deze oordopjes zit een zeer practisch doosje om ze in op te bergen. Jammer dat er gevraagd wordt of je een bewaardoosje bij wilt bestellen. Ik nam aan dat er dus geen fijn doosje bij is. Ik heb deze dus wel meebesteld. Dit kokertje is totaal niet handig: klein en ik vond deze er onfris uitzien. Bruin in de dop en koker! Omdat het niet veel kostte heb ik t niet teruggezonden, want dat kost mij meer. Voel me een beetje voor de gek gehouden hiermee. Jammer ! VAN WEBSHOP: Beste FR Ja, Dank voor uw review. Ik heb u een mail gestuurd met een oplossing. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van maarten kuipers
Datum:   donderdag 04 juni 2015
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Na plaatsen bestelling, 5 dagen gewacht op levering (normaal 1 á 2 werkdagen). Hierop zelf maar gebeld, schijnbaar was het slaapmasker niet voorradig, daarom kon bestelling niet geleverd worden. Naar mijn inziens hier steken laten vallen. Het was klantvriendelijker geweest om te bellen dat bestelling later werd geleverd. Vreemd dat de klant zelf initiatief moet nemen om achter zijn bestelling te gaan. Oordopjes werden echter na het bellen de volgende dag geleverd. VAN WEBSHOP: Beste Maarten, vervelend dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Ik heb u een mail gestuurd om het uit te leggen. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Eduard Hermsen
Datum:   vrijdag 15 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Had ik deze oordopjes maar jaren eerder gehad, dan was het slapen overdag (na de nachtdienst) minder een probleem geweest. Ze voldoen perfect, het is in jaren niet zo stil geweest. Deze oordoppen kan ik absoluut aanbevelen, ik heb er in ieder geval geen spijt van! Beste Eduard, Wat goed om te horen dat u de juiste oordoppen heeft gevonden :) Wij zijn erg blij om te horen dat de oordoppen voldoen aan uw wensen. Met vriendelijke groet, Assia

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Es K
Datum:   woensdag 29 april 2015
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Oordopjes helpen helaas niet ! VAN WEBSHOP: Beste Es, wat vervelend dat de oordop niet naar wens is. Ik heb u een mail gestuurd om het op te lossen. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van anton broersma
Datum:   donderdag 09 april 2015
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Dimpt weinig geluid ben niet tevreden VAN WEBSHOP: Beste Anton, wat jammer dat u niet tevreden bent. Ik heb u een mail gestuurd om het eventueel op te lossen. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van M.D.M Besseling
Datum:   woensdag 08 april 2015
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Ik had de oordoppen besteld om weer normaal naast een snurkende man te kunnen slapen. Helaas de doppen dempen een heel klein beetje niet wat ik ervan verwacht. VAN WEBSHOP: Beste, jammer dat de oordoppen niet doen wat u verwacht. Ik heb u een mail gestuurd om het eventueel op te lossen. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Pieter vqn Rossum
Datum:   maandag 06 april 2015
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Oordopjes Alpine sleep soft gekocht omdat ik met een kameraad op dezelfde kamer sliep en deze snurkt. Waardeloze aankoop. Niet doen oordopjes zijn best lastig in en uit te doen, gaan snel stuk en dimmen het snurken nauwelijks. Koop liever oordopjes die je volledig afsluiten van de buitenwereld. Heb ze meteen weggegooid. Zonde van het geld. VAN WEBSHOP: Beste Pieter, wat jammer dat de oordoppen niet naar wens waren. Bij 5% van de gehoorgangen sluit de oordop niet goed af. Ik heb u een mail gestuurd. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van ginny derks
Datum:   donderdag 26 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   goede service en helemaal happy met mijn oordopjes. eindelijk slapen zonder dat eindeloze gesnurk te horen

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Bianca Van den Heuvel
Datum:   donderdag 19 maart 2015
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Helaas werken deze oordopjes niet. Ik hoorde zelfs mijn partner adem halen dus zijn gesnurkt hoorde ik helaas luid en duidelijk. VAN WEBSHOP: Hoi Bianca. Jammer dat de oordopjes niet goed bevallen. Ik heb u een privémail gestuurd om het op te lossen. ^Caspar

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van H. Groot
Datum:   donderdag 12 maart 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Hele fijne oordopjes. Ze zijn klein en passen daardoor goed in de oorgang. Geluid wordt sterk vermindert. Ze blijven goed zitten en jeuken niet. Dit heb ik bij de oordopjes van Pluggerz wel. Deze heb ik hiervoor gekocht en gaan weg want bij het dragen gaat mijn oorgang erg jeuken.

Product:   Alpine SleepSoft VERNIEUWD
Klant   van Louise Zuurmond
Datum:   donderdag 26 februari 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   prima snelle service!