• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

EAR Classic - 250 paar

Onze prijs: 45,00   39,95
Op voorraad Gratis verzending
Lees 211 recensies
Recensie van: Bas Zegiknieg:
"Prima product, goede prijs en snel geleverd."

Een klassieker

De naam zegt het al: de Ear Classic is een klassieker! En niet voor niets! Hij wordt overal ter wereld voor vele toepassingen ingezet zoals de industrie, evenementen maar ook particulier voor motorrijders, slapers, concertgangers... Waarvoor eigenlijk niet? Hij heeft een dempingswaarde van 28 dB SNR. Zijn kleine broertje de Soft heeft een hogere dempingswaarde.

U koopt hier 250 paar oordopjes in een handige dispenser-doos.

Eigenschappen

  • Ideale bij werkzaamheden die permanente gehoorbescherming vereisen.
  • Gemaakt van geschuimd polymeer en past in de meeste gehoorgangen.
  • Klassieke roll-down oordop, makkelijk in te brengen. 
  • Vanaf 6 jaar te dragen.
  • Demping van 28 dB
  • 250 paar
  • Sample 
    Op voorraad Gratis verzending
Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks
Hygiënische Mondmaskers - 10 Stuks
We zien overal veel te dure mondmaskers online en in de winkels komen. Dat kunnen wij natuurlijk veel beter! En bij ons hoef je er ook geen 50 af te nemen, wij verpakken ze gewoon in handige zakjes van 10 stuks.

Onze prijs: 8,95

Specificaties
Demping: SNR 28dB
Materiaal: Schuim
Inhoud: 250 paar
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Extra: -
Verpakking: -
SKU: -
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 22.3 23.3 24.6 26.9 27.4 34.1 41.6 40.4
Std Deviation (dB)
5.4 5.3 3.6 5.4 4.8 3.1 3.5 6.4
Expected Attenuation (dB)
16.9 18.1 20.9 21.5 22.6 30.9 38.1 34.0
  SNR=28 H=30 M=24 L=22

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
We hebben er ongeveer 302 op voorraad 100+ op voorraad
Wilt u de EAR Classic - 250 paar gratis uitproberen?

U kunt van ons 1 gratis sample ontvangen via CoolMonster.nl Dit is wel gebonden aan enkele regels. U kunt dit bijvoorbeeld alleen wanneer u als bedrijf bent geregistreerd. Wij zullen uw aanvraag met zorg verwerken zodat u de juiste keus kunt maken.

Volgende

Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
EAR Classic - 250 paar scoort 4.8 van de 5 sterren op basis van 211 beoordelingen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Bas Zegiknieg
Datum:   donderdag 21 mei 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima product, goede prijs en snel geleverd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jolanda van den Beld
Datum:   donderdag 16 april 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snel en goede levering. En erg goedkoop. Ik kocht de oordopjes eerst bij een drogisterij. Maar vond ze daar erg duur. Ik ben een moeilijke slaper word snel van geluiden wakker. Met deze dopjes kan ik goed slapen . Het dumpt de geluiden zo erg dat je er niet van wakker word. Maar de wekker hoor ik weer wel . Ideaal. Als ze op zijn ga ik ze zeker weer hier kopen. ( gebruik ze wel langer dan 1 keer )

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van F G
Datum:   donderdag 06 februari 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Wat een TOP service! Ik had een probleem met mijn bestelling (lag aan mezelf, ik had per ongeluk de Ear Classic Soft besteld ipv de 'gewone' Ear Classic). Er werd totaal niet moeilijk gedaan en het 'probleem' werd direct op een zeer klantvriendelijke wijze opgelost. Ik geeft de klantenservice van oordopjes-kopen.nl / coolsafety een dikke 10!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jeannette R
Datum:   woensdag 10 juli 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer tevreden over product

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Mireille C
Datum:   maandag 19 februari 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima dopjes. Zelfde als in de drogisterij maar dan vele malen goedkoper...

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van karin venetis
Datum:   donderdag 23 maart 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede prijs en Snel geleverd

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ano Niem
Datum:   zondag 05 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer duidelijke communicatie. Was binnen enkele dagen thuis bezorgd. En wat een leuke geweldige doos hebben jullie!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Patricia Boekhout
Datum:   maandag 30 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering en een zeer fijn product. Ik hoor mijn man niet meer snurken

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Joke Brouwer
Datum:   vrijdag 20 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Mijn man gebruikt oordopjes bij het douchen ivm. trommelvlies beschadiging.Werkt prima.Bedankt voor snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Henk De roos
Datum:   maandag 09 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Super !!! Snelle levering en ook nog door de hoefde er niet voor thuis te blijven

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van JW Koedijk
Datum:   vrijdag 16 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Dit zijn gewoon de beste.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van B. Joosten
Datum:   dinsdag 15 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Altijd goede service en betrouwbaar. Snel in huis en kwaliteit is super.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van willem rottger
Datum:   woensdag 02 november 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ben door medisch gedoe van mijn vrouw(kan momenteel alleen op haar rug slapen) genoodzaakt te kiezen : in logeerbed of oordopjes,gezien het "snurken".Helaas zijn ze maar 1x te gebruiken maar voldoen wel.Kan ze een ieder aanbevelen maar hoop wel dat ik er snel vanaf ben of moet weer nieuwe bestellen.Hoop doet leven en hoop dus dat het gauw beter gaat met mijn vrouw en dat we ons 45 jarig huwelijk gewoon kunnen vieren.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ger Peters
Datum:   maandag 24 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Werking was al bekend uit mijn beroep. Nu in gebruik bij storende buitengeluiden tijdens het slapen: werkt perfect.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sas Craw
Datum:   zaterdag 22 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Top service. Snel geleverd en betaalbaar.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Monique Groot
Datum:   dinsdag 20 september 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes en supersnelle levering!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jeroen van der Zijden
Datum:   donderdag 26 oktober 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima geregeld en binnen 1 dag geleverd!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Micha Bakker
Datum:   zondag 12 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede afhandeling en voordelig.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van een klant
Datum:   dinsdag 07 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ben zeer tevreden over deze oordopjes (Ear Classic 28DB), zeker gezien de prijs. Ik was een beetje bang omdat mijn pakketje niet via PostNL komt (maar met GLS want zij zijn lang niet zo flexibel met de uitlevering, volgens mij) maar gelukkig paste het pakje door de brievenbus. Ik ga zeker nog een keer hier bestellen (als ik weer nieuwe dopjes nodig heb) en bevel jullie zeker ook aan.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Elisabeth Spoelstra
Datum:   maandag 06 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima service !

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van R van Gog
Datum:   donderdag 19 oktober 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Comfortabele, effectieve oordopjes. Vlotte levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van juus kreiken
Datum:   donderdag 19 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Overzichtelijke website. Duidelijk over verzending. Keurig thuis bezorgd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van juus kreiken
Datum:   donderdag 19 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goed overzicht op website. Duidelijk over verzending. Keurig thuis bezorgd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Liz Glas
Datum:   vrijdag 04 maart 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Super snelle en goed levering van de bestelde producten!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Carmen C
Datum:   donderdag 21 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Het bestellen ging prima. Ook fijn vind ik, dat je kleinere aantallen kunt kopen. Levering binnen twee dagen. Waardering 5

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Pia Lubbers
Datum:   dinsdag 22 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima prijs.snelle levering!!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van WM Schepers
Datum:   maandag 07 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordoppen die zacht en prettig zitten in het oor tijdens het slapen. Zeer snelle levering en afhandeling.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Danielle Willemsen
Datum:   zondag 27 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik gebruik deze oordopjes al jaren en ben zeer tevreden. Het gesnurk van mijn partner wordt erg goed gedempt waardoor ook ik lekker kan slapen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Simone Molenaar
Datum:   woensdag 05 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Erg tevreden, bestelling wordt snel geleverd. Door mijn eigen fout verkeerd product besteld en na korte mail wisseling is mij her juiste product toegestuurd terwijl ik het andere mocht behouden zonder bijbetaling.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van marjan van woersem
Datum:   zondag 24 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   perfect,de bestelling kwam gauw binnen!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marco O.
Datum:   woensdag 13 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima materiaal en zeer snelle levertijd. Complimenten!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van s. huijsdens
Datum:   dinsdag 17 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De oorstoppers bevallen uitstekend! Ik draag per paar meerdere nachten achter elkaar, is goed te doen. Ook was ik ze uit in de wasmachine. Soms komen ze minder goed uit de was, meestal gaat het goed en kan ik ze gewoon meerdere malen gebruiken.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van jan kuperus
Datum:   dinsdag 03 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   goede website en betrouwbaar, 2x oordopjes besteld en goede levering gehad.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van marja ista
Datum:   zondag 24 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering. Prima

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van thea de boer
Datum:   zondag 17 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Kan alleen maar zeggen, een fantastische service, goede oordoppen, een dikke 10!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van wendy nijman
Datum:   zondag 29 juni 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   goede kwaliteit snelle bezorging

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Rosetta Jansen
Datum:   zondag 11 mei 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Toen ik mijn bestelling binnen kreeg, bleken de verkeerde oordopjes in de envelop te zitten. Ik stuurde een mailtje naar oordopjes-kopen.nl en kreeg binnen een dag een net antwoord. Er was iets bij de logistiek verkeerd gegaan. Ik kreeg heel snel een nieuwe zending toe gestuurd met de juiste oordopjes en mocht de foute zending houden. Deze heb ik nu gedeeld met vrienden die net als ik naar feesten gaan met veel decibellen! Uitstekende service van jullie, erg bedankt! Volgende keer bestel ik weer hier..... groet, een tevreden klant

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Rico Bo
Datum:   vrijdag 07 maart 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering, prima prijs. Kortom, aanrader!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Yvonne van oest
Datum:   donderdag 23 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Had laatst andere oordopjes besteld om te proberen. Ze waren echter te smal voor mijn gehoorgang. Ik heb dit gemaild en kreeg als reactie 25 paar oordopjes van degenen die ik altijd bestelde!!! Dat noem ik nog eens ouderwetse service. De andere hoefden niet terug, misschien kon ik er een andere blij mee maken zeiden ze. Echt Top!!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van aly hoorn
Datum:   zondag 12 januari 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   prima we zijn dik tevreden .zou 3 dagen duren ,maar hadden ze al de volgende dag .fijn hoor .koop daar wel weer .goed bevallen met dank aly hoorn

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sándor de Graaf
Datum:   maandag 23 december 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Vlotte levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ellie P
Datum:   vrijdag 13 december 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes die geen irritatie veroorzaken. (Alleen jammer dat ik kort na mijn bestelling een e-mail ontving met een kortingsaanbod, die ben ik helaas misgelopen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Hans Groningen
Datum:   woensdag 28 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Geweldige oordopjes, ik gebruik deze al jaren en bestel ze ook al jaren op deze site, snelle en betrouwbare levering en altijd een snel antwoord via de mail.Helemaal top!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ewold Westerhof
Datum:   donderdag 31 oktober 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik ben super tevreden met het gebruik van ear oordoppen. Ik gebruikte ze al op het werk al geruime 25 jaar,en nu gebruik ik ze thuis,dit in verband met de nachtdienst,om geen last te hebben van lawaai. Ik heb kleine gehoorgangen,en deze oordoppen kan je zo klein draaien als je wilt,en zetten uit zodra ze in de oren zitten. Ik heb vele soorten in de laatste 7 jaar op het werk gebruikt,maar deze van ear zijn de besten.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Stephan Oosterbaan
Datum:   vrijdag 18 oktober 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Voor geluidsbescherming op de motor de 3M herriestoppers aangeschaft, nadat ik eerst de Alpine Motosafe oordopjes had gebruikt. Deze schuimpjes bevallen me een stuk beter, dempen ruim voldoende, zitten prima en vallen niet uit je oor (of verschuiven en lekken daardoor) bij het opzetten van de helm. Met de Alpine dopjes kwam dit wel herhaaldelijk voor. Bestelling snel en correct geleverd. Mijn vlg. bestelling zal zeker weer hier zijn.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Fleur van den Bos
Datum:   woensdag 29 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Vorig week een zak oordopjes besteld en zeer snel ontvangen. De bestelling klopte alleen niet helemaal en daarvan heb ik melding gemaakt. Dit werd serieus genomen en direct opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf service hoog in het vaandel heeft staan. Complimenten!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Dagmar Meinders
Datum:   vrijdag 04 juli 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Hele goede en snelle service. Ook heel goedkoop! Ik gebruik deze oordopjes al jaren, voor mij de beste die er op de markt zijn. Bedankt, ik ben een vaste klant ;-)

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Oor Dopje
Datum:   vrijdag 11 juli 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De service was snel. De dopjes zijn goed en de prijs-kwaliteitverhouding is prima. Nooit meer last van nachtelijke geluiden maar toch hoor je je wekker, zelfs als die een vogelgeluid heeft.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van a.n. oniem
Datum:   maandag 14 januari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   correct en snel geleverd

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Snippy Snoekie
Datum:   maandag 03 december 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De oordopjes kende ik al (perfect voor mijn behoefte) en de levering was makkelijk en voordelig. Klasse.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van carine decommere
Datum:   vrijdag 21 september 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ik heb al verschillende keren oordopjes besteld en dat verloopt altijd perfect de bestelling is altijd in orde en de levering naar Belgie is altijd heel vlot binnen de twee dagen heb ik ze zeker in mijn bezit ik heb heel content over de werking van jullie firma vriendelijke groeten, Carine

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Astrid Vangheluwe
Datum:   zondag 19 augustus 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De oordopjes zijn heel degelijk. De verzendin is OK, 3 dagen na de bestelling heb ik ze ontvangen. Zeer tevreden

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van carine decommere
Datum:   woensdag 08 augustus 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ik ben altijd heel tevreden over mijn bestelling alles is altijd correct in orde en heel vlug thuis geleverd

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Webshop Oordopjes Kopen
Datum:   vrijdag 09 december 2011
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   AT Jeroen Lange. We willen er best een aantal terugnemen. Neem even contact op via het contactformulier

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Groezeveld
Datum:   donderdag 23 februari 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Wij hebben 5000 van deze krengen laten bedrukken. Prima kwaliteit. Heb ze zelf niet uitgeprobeerd. Ik haat oordoppen!!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Peter J.
Datum:   dinsdag 31 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede prijs en een snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Peter Peter
Datum:   dinsdag 31 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede prijs en een snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Gerrit Vlot
Datum:   vrijdag 20 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Bestelproces prima gelopen, snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jeannette de Jonge
Datum:   zondag 15 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Dank U wel bestelling zeer snel geleverd ben er erg blij mee,zal zeer zeker in de toekomst wederom een bestelling bij U doen

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Rob Eekhof
Datum:   maandag 09 maart 2020
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima service en snel geleverd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Daniëlle Jansen
Datum:   dinsdag 03 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Niet duur en snelle levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Bert Lenferink
Datum:   zondag 01 maart 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goed product en snelle levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Peter D
Datum:   woensdag 26 februari 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Supersnel geleverd en een goede prijs
Kelly
Kelly
Beste Peter,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat je coolsafety ervaring is zoals gehoopt. Wij vinden onze klanten en producten erg belangrijk, hopelijk je in de toekomst vaker te horen!

Met vriendelijke groet,

Kelly van Veluw
Administratief medewerker

CoolSafety
Hamersveldseweg 65-2a
3833 GL Leusden
kelly@coolsafety.nl
+31 (0)33 - 303 0806

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Gerrie Krul
Datum:   maandag 24 februari 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Uitstekende oordopjes!!!!! De beste die helpen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van M Ackermans
Datum:   maandag 24 februari 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede prijs en snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Shams Mangroe
Datum:   zondag 09 februari 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Juist product, snelle levering voldoet aan al mijn verwachtingen, zal zeker aan andere aanbevelen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Hans Van Aalsburg
Datum:   donderdag 06 februari 2020
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Eindelijk weer de originele oordopjes, deze passen bin mij perfect
Kelly
Kelly
Beste Hans,

Ontzettend bedankt voor je beoordeling.

We houden je graag als tevreden klant!

Met vriendelijke groet,

Kelly van Veluw
Administratief medewerker

CoolSafety
Hamersveldseweg 65-2a
3833 GL Leusden
kelly@coolsafety.nl
+31 (0)33 - 303 0806

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Bob Tomanovic
Datum:   vrijdag 13 december 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Heerlijke EAR classic oordoppen :-)

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Andrea Dral
Datum:   zondag 24 november 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Voordelig en snel geleverd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Yvonne B
Datum:   maandag 04 november 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima en snelle levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ronald Winkel
Datum:   woensdag 30 oktober 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Top product en voor een prima prijs. Scheelde 19,00 Euro ex btw met onze groothandel.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sam Smakman
Datum:   woensdag 23 oktober 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik ben heel tevreden met de air classic oordoppen. Ze houden het omgevingsgeluid goed tegen waardoor ik beter slaap. De enorme collectie was binnen een wip geleverd. Ben voor de komende jaren voorzien voor een uitstekende prijs.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sandra Appeldoorn
Datum:   woensdag 09 oktober 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Keurige afhandeling. De Aer Classic oordopjes zijn super goed. Ik doe ongeveer 2 weken met één paar. Echte herrie-stoppers :-)

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Gabriëlle De Jongh
Datum:   zondag 06 oktober 2019
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede service en kwaliteit

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Geert Janssen
Datum:   woensdag 02 oktober 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Henk Zantvoort
Datum:   dinsdag 01 oktober 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zo als beloofd snel geleverd, en voor een redelijke prijs, dik tevreden

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van R de Vos
Datum:   donderdag 25 juli 2019
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Ik geef een slechte waardering omdat ik voor de eerste keer hier bestelde.Ik kreeg een mail dat de oordoppen ineens een levertijd hadden van 2 weken en deze mail kwam niet van oordopjes.nl kopen maar van een heel ander bedrijf. Ik heb dit bedrijf gebeld en omdat ik uitlegde dat ik ze heel hard nodig had heeft dit bedrijf ervoor gezorgd dat ze mijn bestelling na 3 dagen leverde. Van oordopjes.nl heb ik nooit wat vernomen dus ik bestel niet meer bij ze.
Demi
Demi
Beste R. de Vos,

Bedankt voor je reactie! Super vervelend dat je ervaring niet naar verwachting is geweest. Als je contact met ons hebt, dan corresponderen wij vanuit CoolSafety. Oordopjes-kopen is powered by CoolSafety. Zowel de klantservice als de levering verloopt met deze naam. Ik ben reuze benieuwd wat je van de oordoppen vindt. Zou je die ervaring ook nog met ons willen delen?

Met vriendelijke groet, Demi

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van M Rodermond
Datum:   maandag 15 juli 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering en hele fijne oordoppen

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Martijn vH
Datum:   woensdag 26 juni 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   zeer goede jumboverpakking, voor een scherpe prijs!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van M.J. Helfensteijn
Datum:   maandag 17 juni 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle en nette levering Prima product voor het geld

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van E Hendrix
Datum:   woensdag 05 juni 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle correcte levering en een voordelige prijs

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Rob vd B
Datum:   dinsdag 16 april 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Mijn eerste bestelling bij deze internetshop en totaal geen klachten, snelle en correcte levering. Ik kan deze shop dan ook zeer zeker aanbevelen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Piet van Dam
Datum:   vrijdag 29 maart 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Alles prima verzorgd. Vlot geleverd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sander v K
Datum:   woensdag 09 januari 2019
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik had verkeerd type besteld. binnen 1 dag ontving ik de goeie. SUPER SERVICE

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Gaby Niesthoven
Datum:   vrijdag 28 december 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Bert Slijkhuis
Datum:   vrijdag 21 december 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Een goed product; het doet precies wat het moet.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Angela Van de Bunt
Datum:   vrijdag 14 december 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Geweldige service! Super fijn geholpen. Oordoppen bevielen niet goed maar dit werd super goed oplost met ander soort oordoppen! Ik kom hier zeker weer terug!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ronald willemsen
Datum:   donderdag 13 december 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   goede en snelle bestelling en verzending. Aanrader

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Suzanne Bosmans
Datum:   zaterdag 08 december 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Erg blij met mijn bestelling. Ik gebruik de oordopjes om 's ochtends door de herrie heen te kunnen slapen. Ze zijn lekker zacht en goed te stoppen in het oor. Heel fijn. Snel geleverd en duidelijk bestelproces.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van R. Dekker
Datum:   donderdag 29 november 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede kwaliteit, snelle levering. Prima service!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Loes Smit
Datum:   zondag 28 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima.... snelle levering zoals afgesproken

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van André van Roon
Datum:   zaterdag 27 oktober 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima product en goede levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Julia Mennes-Boertien
Datum:   vrijdag 21 september 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle afhandeling en goede spullen heel tevreden dikke 10

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ron. Koopmans
Datum:   dinsdag 18 september 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De bestelling werd snel bezorgd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Frans van Terheijden
Datum:   woensdag 22 augustus 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik gebruik ze al jaren ,erg tevreden ,vandaag besteld morgen in huis.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ruud H
Datum:   dinsdag 31 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Uitstekende service en snelheid. Om ca. 18.00 besteld en volgende dag in huis.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Chris Keijzer
Datum:   donderdag 19 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Deze oordoppen had ik al eens in een doos van Wurth maar daar kan je als particulier niet kopen dus dan maar op deze site en deze komen van EAR een Engels 3M bedrijf en ik had het zo in huis en deze oordoppen zitten goed zodat als iedereen in de zomer s'avonds loopt te schreeuwen in de tuin ik goed kan slapen. Pasvorm is erg goed en dempt ook goed het geluid. Je kan er 1,5 a 2 weken mee en dan is het model eruit.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van G Visser
Datum:   maandag 02 juli 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Suus P
Datum:   zondag 10 juni 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering goed product

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Anke Romer
Datum:   zaterdag 09 juni 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede en snelle levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Johan Peentjes
Datum:   maandag 14 mei 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ideaal om mee te slapen als je een lichte slaper bent

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Frank S
Datum:   dinsdag 20 maart 2018
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Bekend product, gebruik het al vele jaren. Dempt heel behoorlijk, makkelijk aan te brengen en weer uit te nemen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sander Mulder
Datum:   maandag 12 maart 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordoppen tegen een zeer gunstige prijs en gratis verzending. Doos is keurig verpakt en snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van J. Steenbergen
Datum:   donderdag 01 maart 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Fijne site om bestelling te plaatsen en zeer snelle levering. Daarnaast een goede prijs voor het product.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Erwin De Prins
Datum:   zaterdag 10 februari 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima spullen en snel geleverd

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Willem Van D
Datum:   zaterdag 20 januari 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede en duidelijke website om te bestellen. Hierna goede verpakking en snelle verzending en bezorging. Top. !!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van M. Kranendonk
Datum:   vrijdag 15 december 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Aniek H
Datum:   donderdag 14 december 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering, goede oordoppen!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van AC Wolters
Datum:   zaterdag 11 november 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima service en snelle bezorging.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van S iDok
Datum:   vrijdag 27 oktober 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   super snel en goed kwaliteit

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Deborah P
Datum:   dinsdag 04 april 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering en een goed product. Zeer tevreden.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Annemie van Bogaert
Datum:   woensdag 22 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Duidelijke website niet duur ter vergelijking met andere websites,snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Arnold de Groot
Datum:   maandag 20 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima dopjes welke mijn vrouw al jaren gebruikt tegen mijn gesnurk. vele andere dopjes getest en ook kneedbare en siliconen doppen maar alleen deze Classic uitvoering vindt ze goed zitten en dempen het geluid goed. ze heeft er al 500 van verbruikt dus op naar de volgende met deze 250 stuks :)

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Dannis Slot
Datum:   zondag 05 februari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Topproduct, prima communicatie en snelle levering. Een aanrader

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van C. Verschoor
Datum:   woensdag 18 januari 2017
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Hele fijne dopjes voor zowel motorrijden als voor slapen. Snelle levering, jammer dat je niet zelf een aflevertijd of (kiala) afleverpunt kan kiezen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van mark berens
Datum:   zondag 08 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Voor mij onmisbaar in mijn leven. Ik slaap al 25 jaar met deze oordoppen in omdat ik anders niet kan slapen. Andere oordoppen doen vaak pijn met het slapen maar deze niet. Ik doe ongeveer 2 weken per doosje.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Menno Daalder
Datum:   donderdag 29 december 2016
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   Zoals te verwachten

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Gijs van der Niet
Datum:   dinsdag 27 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goed product, op tijd geleverd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van kees van Putten
Datum:   zondag 18 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Nog even over de dopjes zelf deze zijn ook heel goed.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van kees van Putten
Datum:   zondag 18 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima. Levering zeer snel. Keurig afgegeven op het opgegeven adres en heel goed verpakt.!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van marc willems
Datum:   donderdag 01 december 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   zeer goed, netjes verpakt en snel geleverd

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Alexandra Voncken
Datum:   zondag 23 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Super snelle service! s' Avonds besteld, de dag erna in de ochtend al in huis!!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van R.C.G. Koopmans
Datum:   maandag 10 oktober 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De Herrie Stoppers werden snel bezorgd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Olaf Schouten
Datum:   donderdag 01 september 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima, vlotte en correcte service!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jo Pallet
Datum:   donderdag 18 augustus 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima oordopjes voor een mooie prijs

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van roger fletcher
Datum:   woensdag 17 augustus 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Deze bekende ear plugs van 3M zijn bijzonder goed. Zitten prettig

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van elly oortje
Datum:   dinsdag 16 augustus 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   hallo, ik heb 3m oordopjes besteld en deze waren de volgende dag al in huis. en er zeer tevreden over. zowel over de snelle levering als je oordopjes. fijne website voor n betaalbare prijs!!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Julia Boertien
Datum:   zondag 26 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Het is snel en goed geleverd

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van ingrid D
Datum:   maandag 13 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima product en snelle levering !

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Remco van den Berg
Datum:   zondag 12 juni 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima verpakt, oordopjes zelf ook goed.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Gerard Claassen
Datum:   zondag 22 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Alles is zeer snel opgestuurd, en netjes verpakt overgekomen, ik zal de volgende keer zeker weer hier kopen

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Yennay A
Datum:   dinsdag 17 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Hele fijne oordoppen vormen zich perfect naar het oor, je kunt ze makkelijk paar keer gebruiken.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ronald Bosselaar
Datum:   donderdag 12 mei 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   De beste oordopjes die je je kunt bedenken. Goeie demping, eenvoudig in gebruik, meerdere malen te gebruiken.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Martin van Ravenzwaij
Datum:   maandag 18 januari 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Ze zijn simpel in gebruik, en voldoen meer dan goed wat betreft geluidsvermindering. Je kan ze gemakkelijk twee keer gebruiken.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jan Malsen
Datum:   woensdag 13 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Supersnelle levering perfecte verzending deze firma is aan te bevelen

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Bert Hanson
Datum:   zondag 03 januari 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Waanzinnig goeie deal, bij de drogist betaal je 5 euro voor 5 paar van - zo te zien - exact dezelfde oordopjes. Deze kosten omgerekend nog geen 16 cent per paar. Ze zijn per paar individueel verpakt, wat ik persoonlijk wat overdreven vind, maar je krijgt er niks van.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Dimitri D
Datum:   dinsdag 29 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik kan niet zonder meer. Ik word niet meer wakker 's ochtends van luidruchtige buren/kinderen en langsrijdende auto's. Fantastisch gewoon ze zitten ook best comfortabel. Inmiddels de tweede of derde keer dat ik hier besteld heb en tot nu toe geen problemen ondervonden, vlotte bezorging ook.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Cor van den Broek
Datum:   dinsdag 29 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ideale dopjes voor lawaaierige klussen maar ook om mee te slapen als echtgenoot snurkt. Goed verpakt en makkelijk in te doen en weer te verwijderen. En oordopjes-kopen echt het goedkoopste en snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marco van Hemert
Datum:   donderdag 24 december 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Gewoon zoals het boord. Goede website makkelijk te bestellen en snel leveren. Ik kan weer ff vooruit maar bestel ze zeker weer hier als ze op zijn.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van M* Tebroke
Datum:   dinsdag 15 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima verwerking en levering van de order.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van a.j de klerk
Datum:   donderdag 10 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   zeer snelle afwikkeling,alleen jammer dat er op zaterdag niet geleverd word. heb voor de 2e keer besteld.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Linda van Mechelen
Datum:   dinsdag 08 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima oordopjes. Ik gebruik ze voor het slapen. Slaap al jaren met oordopjes, want ik word van het minste geluid wakker. Dit is al de tweede doos die ik heb besteld. Heel voordelig! Als je deze los moet kopen bij bijv. een drogist, ben je veel duurder uit.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Felix Lebon
Datum:   donderdag 03 december 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Oordopjes zijn prima kwaliteit voor de prijs, levering erg snel en prettig verlopen. Aanrader!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Rob van Dalen
Datum:   maandag 09 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Helemaal top! Snelle levering, goede verpakking en een fijn product dat wij met het Poppodium Culemborg steeds weer bijbestellen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Frans de Hoop
Datum:   zondag 01 november 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goed product en snelle verzending.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van YS Dumont
Datum:   woensdag 14 oktober 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer goed: De oordopjes waren naar en verkeerde stad verstuur en omdat ik er hinder van had ondervonden, kreeg ik een grote monsterzak ter compensatie. Dit vond ik een zeer klantvriendelijke oplossing. Wat ik ook heel erg waardeerde was dat die jongen/meneer die mij hielp, de tijd voor mijn verhaal nam, met mij meedacht en alles goed oploste. Ik ben hem zeer erkentelijk. Hgv, YS

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marian Klasens
Datum:   maandag 14 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Dat de oordopjes goed zijn dat wisten we al, vandaar dat we een doos van 250 paar hebben besteld, nu kunnen we weer jaren vooruit. De bestelling werd zeer snel geleverd en de optie dat je de bestelling alsnog op een afhaalpunt kon afhalen omdat de leverdag niet geschikt was, hebben we zeer op prijs gesteld.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van G.C.E. Dijkstra
Datum:   vrijdag 11 september 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede service .

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Joppe\'s Trappen
Datum:   dinsdag 18 augustus 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Alom bekende oordopjes, handig voor op de werkvloer en past altijd. Snelle levering en factuur achteraf. Prima service, prima prijs!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Tamara van Luik
Datum:   maandag 17 augustus 2015
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   De verkeerde oordopjes bestelt!! Kwam erachter toen ik al de doos had geopend De dozen lijken namelijk erg op elkaar Deze vind ik een stuk minder fijn De andere zijn ronder vind ik fijner!!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Rj Douwes
Datum:   maandag 20 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Super snelle levering!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sjoerd Lamain
Datum:   dinsdag 14 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Besteld en de volgende dag al geleverd super

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Olaf Schouten
Datum:   maandag 13 juli 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Kwaliteit en prima verzorgd! Volgende keer bestel ik weer bij deze leverancier!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jaap Schot
Datum:   vrijdag 03 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering -zorgvuldig verpakt en de goedkoopste.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ria Van Peel
Datum:   donderdag 11 juni 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Was prima ! Heb dit al laten wten hoor ! Als ze op zijn bestel ik terug !

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ria Van Peel
Datum:   vrijdag 29 mei 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ben zeer tevrden over de bestelling en afhandeling. Overzichtelijke/duidelijke website en geen push voor eventuele andere linken etc. Prima! Houden zo!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sylvia Buchly
Datum:   vrijdag 17 april 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede kwaliteit, goedkoop en snelle levering! Helemaal top.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ingeborg S
Datum:   donderdag 02 april 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goedkoop en heel erg snel! Prima oordoppen tegen een snurkende partner. Meermalen te gebruiken en je voelt ze amper.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jeroen Blankert
Datum:   dinsdag 31 maart 2015
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima oordopjes en snel geleverd.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van johan vertelman
Datum:   zondag 08 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   super zaterdag bestelt en dinsdag in huis goed geregeld

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ad Martens
Datum:   zaterdag 07 maart 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Uitstekende service !! Makkelijke te bestellen en snelle bezorging. Verpakking uitstekend en voldoet.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ron Koopmans
Datum:   dinsdag 02 september 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Groot verpakking Herrie stoppers 250 paar keurig verpakt en binnen 24 uur thuisbezorgd. Prima geregeld.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Erik R
Datum:   vrijdag 25 juli 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima oordoppen, prima prijs en prima aflevering! Volgende doos koop ik ook bij oordopjes.kopen.nl

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Susan Pinkster
Datum:   dinsdag 24 juni 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Product is goed en een snelle levering, zeer tevreden

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Erik Coene
Datum:   zondag 22 juni 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Ik kan nu weer met de vensters open slapen zonder wakker te worden om 5 uur 's morgens van het verkeerslawaai.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Wiljo Snijders
Datum:   dinsdag 17 juni 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering goed verpakt

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jacqueline Bos
Datum:   donderdag 22 mei 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede service, nette en veilige aflevering, goede prijs - kwaliteit verhouding en snel in huis

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Rob Steenvoorde
Datum:   maandag 12 mei 2014
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Een grote doos oordopjes besteld. Aangezien ik me momenteel in Frankrijk bevind, verwachtte ik dat het wel even zou duren voor ze zouden komen. Maar de koerier van GLS stond in een kleine week hier op de stoep. Top!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van PJJ Mulder
Datum:   vrijdag 02 mei 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede service, klant werd tijdens het bestelproces prima geïnformeerd. Mooie kwaliteit-, priisverhouding. Ga zo door!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marion Engelschman
Datum:   dinsdag 22 april 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima service, snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marion Engelschman
Datum:   dinsdag 22 april 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima service, snelle levering.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van monica dael
Datum:   zondag 06 april 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Service was prima levering was snel, ik ben heel tevreden.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Casper Vet
Datum:   donderdag 20 februari 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle service, prima dopjes.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Terence de Jong
Datum:   zondag 12 januari 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Niet te duur en snel geleverd zeer tevreden.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Michiel D
Datum:   vrijdag 27 december 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Veel keus, kwaliteitsproducten en snelle verzending.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marijke MaCe-Med Advies
Datum:   donderdag 26 december 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede service, snelle levering, goed producten! Dus voor mij en ons bedrijf zeer goed!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Michiel Bruintjes
Datum:   dinsdag 24 december 2013
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   Prima voor onze toepassingen

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van elly vliet
Datum:   maandag 23 december 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   de oordopjes vind ik erg prettig. ik heb ze tegen het gesnurk van mijn partner en die kan er behoorlijk wat van. ik zal niet zeggen dat ik helemaal niets meer hoor maar de demping vd oordopjes is voldoende om je er niet meer aan te ergeren. ook als mijn partner later dan ik naar bed ga werd ik steeds wakker. nu gelukkig dankzij de oordopjes niet meer. een echte aanrader dus daar ik al vele andere oordoppen zijn voorgegaan. van mij krijgen deze doppen een dikke 8

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Frans vL
Datum:   zaterdag 21 december 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Snelle services, had de bestelde earplugs gauw thuis. Het product was mij bekend de site niet maar is zeker voor herhaling vatbaar. Ik geef een dikke 8 als cijfer.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marianne Reinders
Datum:   donderdag 05 december 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   wij zijn zeer tevreden over deze oordopjes wij hebben verschillende oordopjes gebruikt uit de bouwhandel maar niet een dopje kon ons bevallen .daarom vinden wij dit een goed product voor weinig geld .

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van PR KM
Datum:   maandag 18 november 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Besteld en binnen no time in huis. Prima service!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jan van der Heijden
Datum:   maandag 18 november 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima prijs/kwaliteit verhouding en vlotte levering

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Obbe Slootemaker
Datum:   zondag 17 november 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Keurig afgeleverd en netjes verpakt, alleen vindt ik het raar dat ik bij bezorging van het pakketje niets hoefde te tekenen bij de postbode. Dit staat natuurlijk los van het product de betaling, want daar ben ik wel tevreden over.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Guus Luzius
Datum:   vrijdag 15 november 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Perfecte afhandeling van mijn bestelling, ga zo door.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van nancy aerts
Datum:   vrijdag 15 november 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   het was een hele goede levering geen enkel probleem

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Gea Ketelaar-Dittrich
Datum:   zaterdag 05 oktober 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik heb voor het eerst een BOX 250 paar EAR CLASSIC 28DB besteld op deze site. De volgende dag had ik ze al in huis. Keurig verpakt. En de oordopjes zijn nog goedkoop ook. Eerder kocht ik deze oordopjes bij ons in de woonplaats, maar wegens sluiting van deze winkel moest ik op internet zoeken waar ik dan in het vervolg oordopjes kon kopen. Ik hoefde niet verder te zoeken dan oordopjeskopen.nl Zij zijn stukken goedkoper dan ik altijd betaalde. De keus was snel gemaakt. Hier ga ik in het vervolg mijn bestelling doen. Geen twijfel mogelijk. Supersnelle service, en de prijs is prima. Kan niet anders zeggen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sandra Raven
Datum:   vrijdag 20 september 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   topper vandaag besteld morgen in huis

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van debbie veen
Datum:   maandag 02 september 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Vond dat het snel geleverd werd

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van E.C.E Visser
Datum:   zondag 11 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Vandaag besteld morgen in huis. Super!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Ed van Duijn
Datum:   zaterdag 10 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Perfecte snelle service !!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Erik Scheffer
Datum:   vrijdag 09 augustus 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima afwikkeling van de bestelling en supersnel geleverd. In vergelijking met eerdere bestelling is prijs m.i. ook nog wat gezakt, dus niets dan lof

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Paolo Wijman
Datum:   vrijdag 26 juli 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Bestelling en levering ging goed en super snel, toppie

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Wendy Horst
Datum:   donderdag 27 juni 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Perfecte service! Zeer snelle bezorging en netjes verpakt!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Mariette V.
Datum:   zondag 23 juni 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede prijs, goed advies en snelle levering! Ik kocht mijn herriestoppers eerst bij het kruitvat maar ben nu 10x voordeliger uit!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van ingrid wegman
Datum:   zaterdag 15 juni 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima snelle service.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van John Kossen
Datum:   vrijdag 07 juni 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Zeer goed, vandaag besteld, morgen al in huis. En goedkoop natuurlijk.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Tatjana Eerhart
Datum:   maandag 27 mei 2013
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Prima service! Snel en goed!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Chris Snoek
Datum:   vrijdag 10 mei 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle correcte levering en een goede prijs.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Martin van Ravenzwaaij
Datum:   vrijdag 26 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ze zijn gemakkelijk in te brengen en geven een goede geliudsbescherming. Het grote voordeel, je kan er gemakkelijk mee slapen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Debby Visser
Datum:   donderdag 18 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Ik ben zeer tevreden over deze oordoppen, ik heb alle verschillende oordoppen geprobeerd en deze zijn de enige die goed en prettig blijven zitten!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van johanna giljou
Datum:   zondag 07 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   kocht bij oordopjes-kopen een box ear classic 28DB. voor mij de beste oordopjes. vlotte service, niets te klagen. alles perfect afgehandeld.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Sandy Kloes
Datum:   maandag 01 april 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   goede, betrouwbare website. Goedkoop en snel. Ik zou hier zeker vaker mijn bestelling plaatsen. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden, wanneer je bestelling bezorgd wordt.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Marnix Van de Woestijne
Datum:   zondag 24 februari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Wij waren heel tevreden van jullie service .4 dagen na onze bestelling mochten we al onze box met oordopjes ontvangen.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van C. Honselaar
Datum:   vrijdag 07 december 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Goede communicatie en een prima service!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Dineke J.
Datum:   dinsdag 04 december 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Gezien de absurde prijzen voor oordopjes in de gewone winkel, eens op internet gaan snuffelen. Na de bestelling op vrijdag is de doos oordopjes binnen enkele dagen afgeleverd. Uitstekende kwaliteit van 3M.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van JL vd Vring
Datum:   zaterdag 25 augustus 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Gemakkelijk te bestellen, snelle bezorging, je wordt keurig op de hoogte gehouden.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Jan Nieuwenhuis
Datum:   woensdag 25 juli 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Heel goede service en heel snelle levering.bedrijf verdiend een pluim voor de service.

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Webshop Oordopjes-kopen
Datum:   dinsdag 19 juni 2012
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   @Danny. Beste Danny, dank voor uw reactie! Echter, om onduidelijkheid bij u en anderen te voorkomen: u heeft het over dezelfde oordoppen. Het merk is overgenomen door 3M en volgens ons is het productieproces niet veranderd, alleen wellicht de verpakking. Heeft u wellicht eerder de "Soft" versie gehad?

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van JB V\'venne
Datum:   zondag 27 mei 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ++++++top transactie++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van H. Peters
Datum:   zondag 20 mei 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Snelle levering, de volgende dag in huis. Oordopjes zijn zacht, en sluiten goed af. Zeer tevreden ermee!

Product:   EAR Classic - 250 paar
Klant   van Bart Brouwer
Datum:   maandag 14 mei 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede ervaring met classic gehoorbescherming. Dit geld ook voor de altijd duidelijke order afhandeling en de stipheid van de leveringen.