Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Oorkappen met radio

In deze categorie vind je oorkappen met een radiofunctie. Bescherm je gehoor en luister tegelijkertijd naar muziek op je favoriete radio met deze oorkappen. Oorkappen zoals de 3M Peltor DAB+ worden bijvoorbeeld in de bouw, in de industrie en in de luchtvaart gebruikt. Iedere radio oorkap heeft zijn eigen unieke kwaliteit. Zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten zijn deze oorkappen zeer bruikbaar. Ben je op zoek naar een ander model of grotere aantallen? Neem snel contact op.

Wil je ook graag je oorkap goed onderhouden? Voor de meeste oorkappen verkopen wij ook Hygiënesets.


Tijdens werk muziek luisteren

Wil je tijdens het werk naar muziek luisteren? Wij bieden gehoorbescherming van hoge kwaliteit met radio! Op onze website vind je een ruim aanbod aan gehoorkappen met ingebouwde AM/FM radio. Sommige oorkappen hebben ook een MP3/iPod aansluiting. Dubbel voordeel: goede demping maar ook "muziek terwijl je werkt".

Gehoorbescherming met radio

Het beste van twee werelden: hoogwaardige gehoorbescherming en een draagbare radio. Ga aan de slag in zo'n comfortabele hoofdtelefoon die bovendien de muziek bedekt zolang u ermee bezig bent. Ontvang met jouw bluetooth-hoofdtelefoon opnamen van radiozenders, MP3's en podcasts via bluetooth! Deze hoofdtelefoons zijn leverbaar in verschillende kleuren zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw veiligheidsuitrusting.

Gehoorbescherming met bluetooth

Luister naar de muziek waar je van houd op het werk terwijl je ook jouw gehoor beschermt. Met onze bluetooth-hoofdtelefoons kun je muziek streamen via bluetooth of verbinding maken met een standaard hoofdtelefoonaansluiting. Er zijn vele kleuropties beschikbaar zodat je de juiste look voor jouw behoeften kunt vinden.