Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Oordopjes slapen

Oordopjes slapen kopen? Wij hebben een compleet assortiment aan slaap oordoppen. Ideaal voor een snurkende partner of geluiden tijdens het slapen; allemaal oorzaken die kunnen zorgen voor een slechte nachtrust. Wij raden het aan om altijd goed naar de demping, comfort en pasvorm te kijken. Om de beste slaap oordop voor je persoonlijk te bepalen hebben we naast het grote assortiment slaap oordoppen, ook testpakketten oordoppen samengesteld. Zo kun je verschillende oordoppen proberen en uitvinden welke het beste werkt tijdens de nacht.

Veel van onze klanten kiezen voor herbruikbare oordoppen van siliconen of schuim. Hieronder vind je oordoppen van merken als Alpine Hearing Protection, Noizezz, Pluggerz, 3M E-A-R, Earline, Mack’s en Ohropax.

Bekijk ook: Geruisloos slapen met de beste slaap oordoppen

-21%
(206)  46,95
(3)  14,95
-43%
(228)  11,95
-65%
(100)  10,50
-39%
(49)  24,62
-43%
-24%
(102)  10,50
(60)  13,95
(51)  10,50
(85)  10,50
(1)  7,19
-27%
(19)  9,81
(6)  21,22
(4)  25,83


Wat zijn slaap oordopjes?

Slaap oordopjes zijn oordopjes voor het slapen die gebruikt worden om geluiden of lawaai te dempen. Vervelende geluiden zoals snurken of langsrijdende auto's kunnen met slaap doppen worden gedempt. De meeste slaap oordopjes zijn schuimen oordopjes of filter oordopjes. Filter oordopjes filteren vervelende geluiden. Echter worden belangrijke geluiden, zoals je wekker, wel versterkt. Wanneer je oordopjes in doet, dan kan je niet verwachten dat je hiermee een complete stilte krijgt. Ongetwijfeld zal je wat horen, maar dit zal in grote mate gedempt zijn.

Hoe vaak moet ik mijn slaap oordopjes vervangen?

Het is aan te raden om de gebruiksduur van slaap oordoppen te verlengen door ze goed te onderhouden en te reinigen volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Hoe vaak je je oordoppen moet vervangen, hangt af van het type oordoppen en hoe vaak je ze gebruikt.

  • Schuimen oordoppen kunnen bijvoorbeeld na enkele gebruiken uitdrogen en verliezen hun vorm. Ze moeten daarom regelmatig worden vervangen, meestal na een paar dagen tot een week, afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt.
  • Siliconen oordoppen zijn meestal duurzamer dan foam oordoppen en kunnen langer meegaan. Ze moeten echter ook regelmatig worden vervangen, meestal na een paar maanden tot een jaar, afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt.
  • Filter slaap oordoppen kan je goed onderhouden door ze af en toe te reinigen volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit kan bijvoorbeeld met een reinigingsset van Kendal. Hoe vaak je je oordoppen moet vervangen, hangt af van het type oordoppen en hoe vaak je ze gebruikt. Sommige filter slaap oordoppen, zoals de Noizezz Slaap oordoppen, zijn gemaakt van siliconen en hebben een speciale filter die omgevingsgeluiden dempt zonder de natuurlijke geluiden te blokkeren. Deze oordoppen zijn meestal duurzamer dan foam oordoppen en kunnen langer meegaan. Ze moeten echter ook regelmatig worden vervangen, meestal na een paar maanden tot een jaar, afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt.
  • Op maat gemaakte oordoppen of otoplastieken zijn meestal de duurzaamste optie, maar ze moeten wel regelmatig worden gereinigd om hygiënisch te blijven. De gebruiksduur kan variëren van enkele jaren tot een paar decennia, afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt en hoe goed ze worden onderhouden.