Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Oordopjes uitgaan

Ben je op zoek naar goede oordopjes voor tijdens het uitgaan? Dan ben je op de juiste plek! Steeds meer mensen gebruiken oordopjes, waardoor ze voorkomen dat ze op latere leeftijd problemen met hun gehoor krijgen. Dit komt doordat oordopjes de laatste jaren steeds beter zijn in het behouden van de kwaliteit van de muziek en vaak ook nog eens transparant en stijlvol er uit zien. Hierdoor is de drempel om ze te dragen steeds lager geworden.

We hebben hieronder een ruim assortiment voor je om uit te kiezen. Onze feestende klanten raden de Alpine PartyPlugs aan vanwege de pasvorm, looks en kwaliteit.


Wat zijn de beste oordopjes voor tijdens het uitgaan?

Elk gehoor is anders en iedereen heeft andere voorkeuren en wensen als het aankomt op oordoppen. Hierdoor is er niet één beste oordop voor iedereen. Dit zijn de meest verkochte uitgaansoordoppen:

Zijn wegwerp oordopjes of oordoppen met filter beter voor tijdens het uitgaan?

Wegwerp/schuim oordoppen dempen meer, maar dit gaat ten kosten van de kwaliteit van de muziek. Oordoppen met een filter dempen alleen schadelijke tonen, waardoor je kan genieten van de mooie muziek, zonder gehoorschade.