Toont alle 21 resultaten

Festival oordopjes

Bij ons kun je diverse festival oordopjes kopen om je gehoor te beschermen tegen de harde muziekgeluiden op een festival. We hebben filter- en schuim oordoppen die je kan gebruiken op een feest of festival. We raden het aan om festival oordoppen met muziekfilter te dragen voor de beste muziekervaring.

Ook bieden we voor mensen die werken op een festival, voordeelboxen met feest oordopjes aan: Howard Leight Max Lite 200 paar, 3M E-A-R Classic met 250 paar en de 3M E-A-R Soft FX met 200 paar oordopjes.

(86)  13,95
(10)  27,95
-25%
(10)  18,50
(1)  51,72
(1)  51,72
(2)  29,95
(1)  20,65
(1)  30,55
-2%
-2%
(6)  25,31


Wat zijn de grootste voordelen van feest oordopjes voor festivals?

Op een festival of op een evenement heb je al gauw te maken met harde volumes. Langdurige blootstelling kan zorgen voor permanente gehoorschade. Dat wil je natuurlijk voorkomen. 

  1. Zonder gehoorbescherming kan je bij 100 decibel al potentieel gehoorschade oplopen na 5 minuten. De meeste partyplugs hebben een SNR-waarde (Single Number Rating) van tussen de 19 dB en 35 dB. Dit betekent dat je uren lang kan genieten van de muziek zonder gehoorschade op te lopen. Voorbeeld: wanneer je op een festival staat, zal het gemiddelde decibel niveau variëren van 90 decibel tot maximaal 120 decibel. Met een feest oordop zal je dit niveau verlagen met gemiddeld 20 decibel. 
  2. Ga je voor een muziek oordopje met filter? Dan zal je merken dat de muziek beleving nog steeds optimaal is tijdens het dragen. Dit komt door het speciale filter. Hierdoor kan je heerlijk genieten van de muziek én kan je normaal communiceren met andere mensen. Een perfecte oplossing!
  3. Als je kiest voor een siliconen festival oordopje, dan hoef je deze niet meteen na gebruik in de prullenbak te gooien. Deze oordopjes zijn daarom veel duurzamer dan schuimen oordopjes. Na een aantal keren gebruikt te hebben, kan je je oordopjes eenvoudig schoonmaken met een sopje en warm water! Als goed alternatief kan je ook gebruik maken van een speciaal reinigingsmiddel, zoals de Kendal Clean Reiniging
  4. De meeste festival earplugs zijn onzichtbaar in het oor. Ook zijn de meeste festival oordopjes transparant en minder snel te zien. Daarom zal je ook niet gauw commentaar krijgen op jouw gehoorbescherming, ideaal toch? 

Verkopen jullie ook festival gehoorbescherming op maat?

Op dit moment verkopen wij geen festival oordopjes op maat (otoplastieken). Bij veel oordopjes zal je merken dat er verschillende maten in een doosje. Wij raden het dan ook aan om alle beschikbare maten te testen en na afloop bepalen welke maat het fijnst zit. Kom je er echt niet uit? Neem dan contact op met een van onze gehoorbescherming specialisten. 

Wanneer kies ik voor een schuimen of filter festival oordopje?

Op een festival of evenement bieden wegwerp oordoppen voldoende bescherming, maar ze kunnen de muziek wel vervormen. Wanneer u perfecte geluidskwaliteit zoekt en ook nog probleemloos een gesprek wilt kunnen voeren adviseren wij oordopjes met muziekfilter. Wil je op een evenement een maximale demping dan kunt u het beste een schuimen/ wegwerp oordopje gebruiken.

Zijn festival oordoppen niet wat sullig?

Er was een tijd dat het dragen van earplugs op festivals vreemd werd gevonden. Dat is nu wel anders. We merken wel eens dat als één persoon uit een groep besluit oordoppen te dragen, die dan wordt uitgelachen. Maar vervolgens zien we ’s avonds de rest van die groep ook dopjes kopen. Want hun vriend heeft nergens last van, terwijl zij rondlopen met suizende oren. De groepsdruk heeft dus blijkbaar toch effect.

Kunnen ze op festivals niet de muziek gewoon zachter zetten?

Hoge decibellen op muziekevenementen zijn vaak wel onvermijdelijk. “Hoe zachter je de muziek zet, hoe meer er wordt gekletst en hoe minder de muziek wordt beleefd. Dat is wel waar veel mensen voor komen, voor die beleving.” Zorg dan dus dat je je oordopjes voor muziek gewoon bij je hebt.

Gepersonaliseerde festival oordoppen op evenementen

Wilt u festival gehoorbescherming uitdelen met uw eigen logo? Wij kunnen het hele traject voor u uit handen nemen. U kunt bij ons een keuze maken uit alle wegwerp oordoppen op deze website, u levert uw logo aan volgens de aanleverspecificaties en wij doen de rest. 

Houdt u er rekening mee dat de prijs van de stickers sterk afhankelijk is van het aantal oordoppen dat u verwacht te verkopen? Heeft u vragen over prijzen of mogelijkheden?  Neem dan gerust contact met ons op via info@oordopjes-kopen.nl of +31 033 303 08 33

Snel een prijs? Stuur uw logo in hoge kwaliteit al naar ons toe en wij nemen spoedig contact met u op!

Verkopen jullie ook onzichtbare festival plugs?

In onze shop vind je verschillende onzichtbare oordoppen voor festivals. Onzichtbare oordoppen worden ook wel transparante oordoppen genoemd. Dit zijn earplugs zonder kleur. Op Oordopjes-kopen.nl vind je alleen siliconen oordopjes met een doorzichtige kleur.  Het grote voordeel van deze producten is dat ze doorzichtig zijn en amper zichtbaar in het oor. Hierdoor kun je ze gemakkelijk dragen zonder dat iemand het merkt. Ze zien eruit als een normale oordop, maar zijn ook onzichtbaar! De siliconen festival oordop is ook verkrijgbaar in andere kleuren dan transparant. Zo kun je zachte festival oordopjes vinden in het blauw, rood, zwart of geel. 

Waar koop je gehoorbescherming voor festivals, concerten en evenementen?

Ben je op zoek naar gehoorbescherming van een specialist? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Drogisterijen zoals de Kruidvat of de Etos verkopen ook party oordoppen, maar wij zijn de nummer 1 als het om festival oordopjes gaat! Onze herbruikbare en schuimen beste oordopjes voor festivals, evenementen en concerten hebben een geweldige SNR waarde tot ongeveer 33 decibel, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke behoefte aan bescherming tegen harde muziek. Al onze festival earplugs zijn ontworpen voor luide muziek en bieden je uitstekende gehoorbescherming terwijl je geniet van je favoriete bands of DJ's.

Onze zachte siliconen festival oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl het voorgevormde ontwerp ervoor zorgt dat ze perfect in je oren passen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je je stijl kunt uitdrukken! We houden allemaal van festivals, maar als je al een paar keer geweest bent (of vaker dan dat) dan weet je dat harde muziek niet altijd het beste voor je oren is. Oordopjes festival kopen doe je bij oordopjes-kopen.nl!