Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Evenementen oordoppen

Evenementen oordoppen nodig van hoge kwaliteit? Wij hebben zowel herbruikbare oordopjes voor bezoekers zoals de Alpine PartyPlug, NOIZEZZ Premium Music Medium of Thone M1 en goedkope wegwerp oordoppen zoals de Moldex Spark Plugs, Earline en 3M 1100 voor personeel op evenementen. Heb je ook gedacht aan kinder oorkappen en baby oorkappen voor de jonge bezoekers? Hoe mooi de muziekevenementen, sportwedstrijden of shows ook kunnen zijn, de harde volumes kunnen wel degelijk schadelijk zijn.


Zijn oordopjes op evenementen geaccepteerd?

Er was een tijd dat mensen die oordopjes droegen op evenementen een beetje gek werden aangekeken. Dat is tegenwoordig wel anders. We zien steeds vaker dat vriendengroepen elkaar aanraden om oordoppen te dragen op evenementen, om zo oorsuizen en gehoorschade te voorkomen. Groepsdruk heeft dus zeker een effect op de acceptatie.

Hoeveel decibel is het geluid op een evenement?

In Nederland is een wet van kracht waarin bepaald wordt dat geluid op een evenement niet boven 103 decibel uit mag komen. De meeste evenementen houden zich daar wel goed aan, maar het is wel een feit dat je ook in dat lawaai al binnen 7 minuten gehoorschade kunt oplopen en dat is onherstelbaar. Een permanente piep of suis in je oor – genoeg om schreeuwend gek van te worden.

Wanneer kies ik voor een schuimen of filter oordopje?

Op een evenement bieden schuim oordoppen voldoende bescherming, maar ze vervormen geluid en muziek. Wanneer je perfecte geluidskwaliteit zoekt en ook nog probleemloos een gesprek wilt kunnen voeren adviseren wij oordopjes met muziekfilter. Wil je op een evenement een maximale demping dan kun je het beste een schuimen/wegwerp oordopje gebruiken.

Gepersonaliseerde oordopjes op evenementen hebben?

Wil je gehoorbescherming uitdelen met je eigen logo of afbeelding? Wij kunnen het hele traject voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons een keuze maken uit alle wegwerp oordoppen op onze website, je levert uw logo aan volgens de aanleverspecificaties en wij doen de rest! Houd er rekening mee dat de prijs van de stickers sterk afhankelijk is van het aantal oordoppen dat je afneemt. Vragen over prijzen of mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via info@oordopjes-kopen.nl of +31 033 303 08 33