Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Concert oordopjes

Bij concerten bestaat er een stijgend risico op gehoorschade door de overweldigende geluidssterkte. Zonder adequate bescherming kunnen bezoekers te maken krijgen met vermoeidheid en oorsuizen na het evenement. Het is belangrijk om te weten dat het blootstellen aan hard geluid op lange termijn kan leiden tot blijvende gehoorschade. Gelukkig zijn er concert oordopjes beschikbaar die het geluid reduceren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de muziek en zonder gesprekken onverstaanbaar te maken. De Alpine PartyPlug, de Pluggerz Music Premium en de Noizezz Plug & Play Green zijn populaire opties!


Is concert gehoorbescherming nodig?

Het decibelniveau van een gemiddelde concertzaal is in nederland tussen de 95 en 103 decibel. Stel dat je 8 uur lang naar een decibel van 80 zou luisteren heb je al een risico op gehoorschade. Elke 3 decibel na de 80 is alweer de helft van de duur voordat je dit risico hebt bereikt. Bij een concert met 100 decibel loop je na 5 minuten als risico op gehoorschade zonder gehoorbescherming concert.

Hoe verminderen concert oordopjes het geluid zonder de muziek te verpesten?

Concert oordopjes zijn speciaal ontworpen om het geluidsniveau van muziek te verlagen zonder de kwaliteit van de muziek te verpesten. Dit wordt bereikt door het gebruik van filters die specifieke frequenties verminderen terwijl andere frequenties intact blijven.

De filters in de oordopjes zijn afgestemd op de muziekindustrie, waardoor de kwaliteit van de muziek behouden blijft, terwijl het geluidsniveau veilig wordt verlaagd. Hierdoor kun je genieten van muziek op een geluidsniveau dat niet schadelijk is voor je gehoor, zonder dat de kwaliteit van de muziek wordt aangetast.

Hoe bewaar ik mijn concert oordopjes op de juiste manier?

Er zijn een aantal manieren om je concert oordopjes op de juiste manier te bewaren. Veel van de concert oordopjes die wij verkopen, worden geleverd met een opbergkokertje waarin je de oordopjes veilig kunt opbergen. Dit kokertje beschermt de oordopjes tegen stof, vuil en beschadiging tijdens het vervoer of wanneer ze niet in gebruik zijn.

Daarnaast kun je opbergkokertjes ook apart bij ons aanschaffen. Het is belangrijk om je concert oordopjes te bewaren in een schone en veilige omgeving om hun levensduur en prestaties te verlengen.

Het is ook aanbevolen om de oordopjes na gebruik grondig schoon te maken met een zachte doek en deze op een droge plaats op te bergen.