Personaliseer je oordoppen met unieke en stijlvolle stickers

Oordopjes zijn onmisbare gehoorbeschermers geworden op elk festival of muziekevenement. Ben je op zoek naar oordoppen die je kan laten personaliseren?

Op evenementen of festivals wordt men blootgesteld aan een gemiddeld geluidsniveau van 105 dB. Dit is te vergelijken met het lawaai van een kettingzaag. Zonder oordoppen overbelast men de haarcellen in het binnenoor, waardoor ze stukgaan. De gehoorschade die we zo toebrengen aan de haarcellen verloopt sluipend en is onomkeerbaar. Preventie, en dus een goede bescherming met oordopjes, is dan ook heel belangrijk om verdere problemen te voorkomen.

We kunnen de oordopjes personaliseren met jouw boodschap, logo of reclame. Oordopjes zijn de ideale marketingtool, je bereikt gemakkelijk vele mensen. Zo kunnen de gepersonaliseerde oordoppen jouw naamsbekendheid verhogen of de klantrelatie verbeteren.

Oordopjes-kopen.nl biedt oordopjes van een zeer goede kwaliteit. Ze hebben een gemiddelde dempingswaarde van SNR 35 dB en komen altijd per paar. Er zijn zowel wegwerp- als herbruikbare oordopjes beschikbaar. De wegwerp oordopjes zijn verkrijgbaar in een plastic zakje of een handig kartonnen doosje. De herbruikbare oordopjes zijn verpakt in een plastic doosje. Instructies staan op elke verpakking.

De prijzen van het personaliseren zijn op aanvraag. Stuur hiervoor een bericht naar info@coolsafety.nl.

De volgende oordoppen worden het meest gebruikt voor personalisering