• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Top doppen

Alpine Gehoorbeschermers

Wij verkopen producten van Alpine Nederland.
Alpine Nederland is een van de grootste producenten van gehoorbescherming zowel voor de industrie als de verschillende particuliere markten.

Ons assortiment bestaat uit bescherming tegen overmatig geluid bij motorrijden, bescherming tegen beschadiging van de gehoorgang bij zwemmen, oordopjes voor vliegreizen, bescherming tegen te hard en lang geluid bij musiceren en oordopjes voor een rustige nacht.

Enkele populaire Alpine producten voor particuliere toepassingen zijn:

MotoSafe
  Nederlands meest gebruikte gehoorbescherming voor de motor- en cabriorijder. Tijdens het rijden ontstaat rond het hoofd de zogenaamde windruis, welke voor aanzienlijke gehoorbeschadiging kan zorgen.
  [ lees meer ]
SleepSoft
  Last van een snurkende partner? Dan biedt de SleepSoft de oplossing. Het speciale filter filtert het "irriterende" geluid van snurken weg, terwijl u nog wel wakker wordt van de wekker.
  [ lees meer ]
FlyFit
  In het vliegtuig, trein of bus kan het soms behoorlijk lawaaiig zijn. U wilt uw vakantie eigenlijk fit beginnen, maar van rust komt het dan niet. De TravelFit biedt dan uitkomst. Niet alleen tijdens het reizen, maar ook op de camping of in het hotel.
  [ lees meer ]
SwimSafe
  Heeft U snel en vaak last van water in uw oor maar wilt u toch zwemmen, douchen of deelnemen aan andere wateractiviteiten? Dan is de SwimSafe het product dat u kan helpen hier weer aan mee te doen.
  [ lees meer ]
SleepDeep
  Wil jij de perfecte nachrust ervaren? Dan kan de nieuwste generatie slaapoordoppen van Alpine jou hierbij helpen. Maak kennis met de Alpine SleepDeep!
  [ lees meer ]

Volgende