• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Noizezz Orange strong 20.1 dB

Orange dempt geluid met 20.1 dB

De Noizezz Premium serie oordopjes hebben een uniek knikje. Door dit knikje volgen ze de kromming van je gehoorgang wat ervoor zorgt dat ze nog beter zitten.

De Noizezz Orange heeft een krachtig filter met een SNR van 20.1 dB. Deze Noizezz kan worden gebruikt om de oren te beschermen tegen onder andere het windgeruis bij het motorrijden, klussen met elektrische gereedschappen en voor gevoeligheid voor geluidsprikkels. De Niozezz Premium Orange is ook de perfecte oordop voor motorrijders. Doordat de oordopjes niet uit je oren steken passen ze perfect onder je motorhelm zonder enige vorm van drukpijn.
De Noizezz Premium wordt standaard geleverd met 4 maten in de verpakking; S, M, L en XL. Hierdoor weet je zeker dat de juiste maat voor jou oren er ook bij zit!

Toepassingen:

  • Motor of cabrio rijders
  • Klussen
  • Circuitbezoek
  • Studeren (Bijvoorbeeld bij geluidsgevoeligheid)

Minimale demping:
SNR= 20.1 dB
H= 20.0 dB
M= 18.1 dB
L= 15.8 dB

Onze prijs: 26,34
Verwachtte leverdatum: 10-02-2023
Lees 11 recensies
Recensie van: Jos Hd:
"snelle bezorging. Product voldoet volledig aan de verwachting"
Verwachtte leverdatum: 10-02-2023
Specificaties
Demping: 20.1 dB
Inhoud: 4 maten S, M, L en XL in de verpakking

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.95 voor zendingen per envelop en € 4.95 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 30 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
Verwachtte leverdatum: 10-02-2023
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Noizezz Orange strong 20.1 dB scoort 3.6 van de 5 sterren op basis van 11 beoordelingen.

Klant   van M.D De Mon-de Nooijer
Datum:   woensdag 10 maart 2021
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Het rode pennetje bleef in mijn oor achter en moest er door een arts uitgehaald worden

Klant   van a janssen
Datum:   donderdag 07 juni 2018
Waardering:   3 sterren :  3
Recensie:   Gebruik ze op de motor, vind ze redelijk aan de prijs terwijl ze niet echt speciaal dempen. Valt beetje tegen.

Klant   van Jos Hd
Datum:   maandag 14 augustus 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   snelle bezorging. Product voldoet volledig aan de verwachting

Klant   van Kim R
Datum:   woensdag 11 januari 2017
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Hele fijne oordopjes! Normaal gesproken problemen met oordopjes omdat ze niet blijven zitten maar omdat deze gebogen zijn en in 4 verschillende maten worden geleverd (en je dus altijd de juiste maat hebt) blijven ze perfect zitten en doen ze geen pijn bij lange tijd dragen. Werken super. Andere mensen zijn nog steeds goed verstaanbaar door het filter maar harde geluiden worden enorm gedempt. Ik was verrast door de zeer snelle levering.

Klant   van Nick Knoops
Datum:   maandag 12 september 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zitten, op het rechter oortje na, prima. Minder last van mijn oren na een feest

Klant   van Menno van Beilen
Datum:   vrijdag 09 september 2016
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   vanwege meerdere maten altijd goed passend, snelle levering en goede comminucatie. Oordoppen nog niet kunnen testen op de motor.

Klant   van Rene Roeleven
Datum:   maandag 02 mei 2016
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Makkelijke site, snelle levering.

Klant   van Rob Kersbergen
Datum:   dinsdag 27 oktober 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Nadat op onverklaarbare reden mijn bestelling bij de post verdwenen was kreeg ik door oordopjes-kopen.nl zonder problemen nieuwe toegezonden. De dopjes werken perfect bij een stevig popconcert.

Klant   van Bert Koenders
Datum:   maandag 03 augustus 2015
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Een prachtig idee. De oordopjes zo maken naar de vorm van de gehoorgang. Ik was benieuwd of ik universele oordopjes zou kunnen vinden die als gegoten zouden zitten. Ik dacht dat dit met deze dopjes zou kunnen lukken. Gemaakt naar de vorm van de gehoorgang en geleverd in 4 formaten. Het tegendeel bleek waar te zijn. Ik heb precies de gebruiksaanwijzing opgevolgd. Het grootste formaat is te groot en het op een na grootste formaat sluit de gehoorgang niet goed af. De vorm van het oordopje volgt niet de gehoorgang. Bovendien is het materiaal van de oordopjes veel te stug. Met name de stugge ribbetjes irriteren en gaan pijn doen aan je gehoorgang. Deze oordopjes zijn daarom niet bruikbaar voor mij. Jammer. Zeker vanwege de behoorlijke prijs. Ik hou het nog steeds bij de universele oordopjes van Alpine. Deze sluiten het beste af en zitten het lekkerst.

Klant   van RB
Datum:   vrijdag 24 juli 2015
Waardering:   2 sterren :  2
Recensie:   Leuk idee anatomisch gevormde oordopjes. Maar voor mij werkt het niet. Ik krijg ze niet makkelijk in mijn oor en als ze eenmaal zitten dan prikt het randje van de filter in mijn oor en na 10 minuten doet dat pijn. Ze houden wel het geluid goed buiten. Een collegaatje met lange nagels is makkelijk om ze op je werk er weer uit te krijgen. Ik wil ze in de rechte uitvoering. Bestaat dat? VAN WEBSHOP: Beste RB, jammer dat de oordoppen niet naar wens zijn. De klassieke herbruikbare oordoppen hebben een rechte vorm. Zoek hiervoor op Alpine óf Pluggerz. ^Caspar

Klant   van Dirk W.
Datum:   woensdag 22 juli 2015
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Heb ze nog maar 20 min in gehad en ik kan nu al niet meer zonder. De motor ritten zullen nu alleen nog maar fijner zijn. Zeker een aanrader.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Noizezz Orange strong 20.1 dB. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

40 Mile etui gehoorbescherming

Perfect voor het opbergen van je meest geliefde oordoppen! Klein prijsje, ontzettend veel plezier!

3,05