• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Noizezz Premium Music Mild

Oordopjes tegen harde muziek

Luisteren naar muziek is geweldig maar te harde muziek kan het plezier verminderen en zelfs blijvende gehoorschade opleveren. Draag daarom altijd oordopjes tegen harde muziek zoals Noizezz Premium Music Mild oordoppen op festivals en evenementen om deze gehoorschade te voorkomen. Noizezz Premium Music Mild oordopjes voor muziek hebben speciale muziekfilters die het geluid vlak dempen. Zo blijft de muziekervaring intact maar wordt slechts het volume gedempt. Daarnaast hebben de Noizezz Premium Music Mild muziekoordoppen een hoog draagcomfort door de fantastische ergonomische vorm van de oordopjes. Het milde filter is speciaal voor klassieke muziek en zang (vocaal).

Toepassingen van Noizezz Premium Music Mild muziekoordoppen:

Klassieke muziek

Speel je in een klassiek assemble of solo? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je met het dragen van gehoorbescherming de muzikale nuances goed wilt kunnen horen. Deze filters bieden de uitkomst.

Zang (vocaal)

Als zanger of zangeres wil je de muzikale nuances van de muziek en je eigen stem perfect kunnen blijven horen. Deze gehoorbescherming beschermt je gehoor, maar laat de beleving intact.

Dempingswaarden van Noizezz Premium Music Mild oordopjes tegen harde muziek:

De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede spraakverstaanbaarheid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

SNR= 7 dB
H= 8 dB
M= 3 dB
L= 3 dB

H = Beschermingswaarde bij hoge frequentie

M = Beschermingswaarde bij middenfrequentie

L = Beschermingswaarde bij lage frequentie

SNR = Gemiddelde dempingswaarde

Onze prijs: 52,75
Over ongeveer 5 tot 7 dagen weer leverbaar
Recensie van: Hans Drevel:
"Goede uitleg op de site. Prijs kwaliteit voldoet."
Over ongeveer 5 tot 7 dagen weer leverbaar
Gratis verzending
Specificaties
Demping: SNR 7 dB
Inhoud: 4 maten S, M, L en XL in de verpakking

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
3 á 7 dagen levertijd 3 á 7 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Noizezz Premium Music Mild scoort 4 van de 5 sterren op basis van 1 beoordelingen.

Klant   van Hans Drevel
Datum:   dinsdag 26 oktober 2021
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Goede uitleg op de site. Prijs kwaliteit voldoet.

Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Noizezz Premium Music Mild. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

40 Mile etui gehoorbescherming

Perfect voor het opbergen van je meest geliefde oordoppen! Klein prijsje, ontzettend veel plezier!

3,05