• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Moldex 706101 Magnetische Wandhouder voor Dispensers

Gemakkelijk je Moldex dispensers ophangen

Met de Moldex 706101 Magnetische Wandhouder voor Dispensers hang je gemakkelijk je Moldex oordoppen dispensers op aan een muur. Zorg voor een gemakkelijke uitgifte van Moldex oordopjes op de bouw en industrie met de Moldex 706101 Magnetische Wandhouder voor dispensers en zorg ervoor dat je personeel veilig aan het werk kan.

Pluspunten:

  • Gemaakt van robuust plastic.
  • Magnetische versie met neodymium magneten.
  • Geschikt voor Moldex dispensers.
Onze prijs: 25,10
Over ongeveer 12 tot 14 dagen weer leverbaar
  • Over ongeveer 12 tot 14 dagen weer leverbaar

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.95 voor zendingen per envelop en € 4.95 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 30 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
9 á 14 dagen levertijd 9 á 14 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij Moldex 706101 Magnetische Wandhouder voor Dispensers. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Oordop Dispenser Moldex PuraFit 7725 - 250 paar
Oordop Dispenser Moldex PuraFit 7750 - 500 paar
Oordop Dispenser 250 paar Moldex SparkPlugs 7825
Moldex SparkPlugs Oordoppen Dispenser 7850 - 500 paar