Heb nooit last meer van gesnurk of geluiden tijdens het slapen

Iedereen heeft er wel eens last van: slapeloosheid vanwege een snurkende partner of luidruchtige buren. Gelukkig zijn er speciale slaap oordoppen op de markt die ervoor zorgen dat je nooit meer uitgerust wakker wordt. Deze dempen de ongewenste geluiden die je ’s nachts wakker houden en zorgen er tegelijkertijd voor dat je wel nog de wekker kunt blijven horen. Slaap oordoppen zijn dan ook ideaal voor iedereen die wel is last heeft van slapeloosheid en geruisloos wenst te kunnen slapen.

Alpine SleepDeep slaapoordoppen

De meest comfortabele slaapoordopen op de markt.

Alpine SleepSoft slaapoordoppen

Zorgen voor een betere nachtrust.

Waar je op moet letten bij het kopen van slaap oordoppen

Welke slaap oordopjes voor jou het beste zijn is afhankelijk van jouw voorkeuren en de eigenschappen. Wat goede oordoppen in gemeen hebben is dat ze een comfortabele en zachte pasvorm moeten hebben en niet voor ongemak mogen tijdens het slapen mogen zorgen. Schuimen slaapoordoppen dempen het meeste maar kunnen oncomfortabel zijn. Siliconen oordopjes met een filter zijn daarintegen comfortabeler en uitermate geschikt voor zijslapers, maar bieden niet altijd de meeste geluidsdemping. Het voor de eerste keer slapen met slaap oordopjes kan even wennen of misschien zelfs oncomfortabel zijn. Het is dan ook belangrijk om op zoek te gaan naar de beste slaap oordopjes voor jouw oren om optimaal te kunnen gaan slapen. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar de perfecte slaapoordoppen hebben wij speciale oordoppen testpakketten.  Zo heb jij de mogelijkheid om voordelig verschillende oordoppen uit te proberen en kom je er gemakkelijk achter wat de perfecte oordoppen voor slapen voor jou zijn!

De voordelen

Slaap oordoppen zijn een effectieve en eenvoudige oplossing voor degenen die last hebben van geluidsoverlast tijdens het slapen. Ze helpen bij het blokkeren van achtergrondgeluiden, waardoor de slaapkwaliteit verbetert. Hierdoor kun je ’s ochtends met meer energie en productiviteit aan de dag beginnen. Het gebruik ervan kan ook helpen om stress en angst te verminderen, vooral bij mensen die moeilijk in slaap kunnen vallen. Deze emoties kunnen worden verminderd door het creëren van een stille en rustige slaapomgeving. Ze zijn ook uitermate geschikt voor mensen die regelmatig reizen, aangezien ze compact en gemakkelijk mee te nemen zijn. Op deze manier kun je onder alle omstandigheden comfortabel slapen. Bovendien kunnen slaapoordoppen ook helpen bij het verminderen van snurkgeluid en verbeteren hiermee de slaapkwaliteit voor zowel de snurker als degene die naast hen slaapt. Kortom, deze oordopjes tijdens de nachtrust bieden een eenvoudige, betaalbare en effectieve oplossing voor geluidsoverlast tijdens het slapen. 

Slaap oordoppen zijn een effectieve en eenvoudige oplossing voor degenen die last hebben van geluidsoverlast tijdens het slapen

Als je een zijslaper bent, kan het soms moeilijk zijn om comfortabel te liggen met oordopjes in. Gelukkig bestaan er oordopjes die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen die op hun zij slapen. Deze oordopjes zijn vaak gemaakt van zacht materiaal dat zich naar de vorm van het oor aanpast, waardoor je comfortabel op je zij kunt liggen zonder dat de oordopjes in je oren drukken of irritatie veroorzaken. Zo zijn de Alpine SleepDeep gemaakt van zeer zacht materiaal waardoor dit ideaal is voor zijslapers.

5 tips om beter te kunnen slapen

  • Zorg voor een comfortabele slaapomgeving. Maak je slaapkamer donker, koel en rustig. Gebruik slaap oordopjes van bijvoorbeeld Alpine, Pluggerz of Noizezz en eventueel een oogmasker om storende geluiden of licht te blokkeren.
  • Zorg voor een vast slaapschema. Probeer elke avond om ongeveer hetzelfde tijdstip naar bed te gaan en op te staan, zelfs in het weekend. Dit kan helpen om je biologische klok in te stellen en ervoor te zorgen dat je beter kunt inslapen.
  • Voorkom het gebruik van schermen vlak voordat je naar bed gaat. Licht van schermen kan de productie van het slaaphormoon melatonine verminderen, wat kan leiden tot moeilijker inslapen. Probeer het gebruik van elektronische apparaten zoals telefoons, tablets en televisies een uur voordat je naar bed gaat te beperken.
  • Voorkom het gebruik van cafeïne en alcohol vlak voordat je naar bed gaat. Cafeïne en alcohol kunnen de kwaliteit van je slaap verminderen en het moeilijker maken om in slaap te vallen. Probeer deze middelen te vermijden in de uren voordat je naar bed gaat.
  • Probeer ontspannende activiteiten te doen voordat je naar bed gaat. Dit kan bijvoorbeeld zijn yoga, meditatie of lezen. Dit kan helpen om je geest te kalmeren en te ontspannen, wat kan helpen om beter in slaap te vallen.

De beste slaapoordoppen om geruisloos te kunnen slapen

-21%
(206)  46,95
-39%
(49)  24,62
(3)  14,95
(60)  13,95

De beste slaapoordoppen om geruisloos te kunnen slapen

-21%
(206)  46,95
-39%
(49)  24,62
(3)  14,95
(60)  13,95

De beste slaapoordoppen om geruisloos te kunnen slapen

-21%
(206)  46,95
-39%
(49)  24,62
(3)  14,95
(60)  13,95