Draag oordopjes of oorkappen om lawaai tegen te gaan

Thuiswerken in opperste concentratie: voor sommige mensen een utopie, voor anderen onbegonnen werk. Wil jij je beter concentreren tijdens het thuiswerken? Niet gestoord worden door de bovenburen die een nieuw kastje in de muur boren? Een partner die toch wel érg luid aan het bellen is? Of die puberzoon of dochter die het wel erg gezellig heeft op Fortnite?

Wij hebben een kleine selectie aan producten gemaakt die je thuiswerk kantoor weer in een meditatie ruimte veranderen. Met je oordopjes in of je oorkap op zijn alle afleidende geluiden om je heen verleden tijd en kun jij weer in alle rust en concentratie doorwerken!

Earline Coverguard Schuimen oordoppen

Oordopjes met 39 decibel demping. Perfect om te werken in alle rust.

3M Peltor X3A Oorkap

Oorkappen met een demping van 33 decibel. Genoeg demping voor optimale concentratie.

Productiever thuiswerken? Wij geven je 7 tips!

1. Geen pyjama tijd, trek kleren aan. Het is ontzettend verleidelijk om in je pyjama op de bank of zelfs in bed achter de computer te kruipen. Maar dit komt je productiviteit helaas niet ten goede. Nu hoef je niet in een 3-delig pak achter je computer te kruipen, maar zorg wel dat je je pyjama even aan de kant legt tijdens het werk. Des te fijner is het om hem weer aan te trekken wanneer je je computer afsluit!

2. Plan je werkdag. Veel mensen werken al met to-do lijsten op het werk, dus waarom zou je deze thuis niet ook gebruiken? Bepaal wat je werktijden van de dag zijn, maak een (realistische) lijst met wat je die dag wil afronden en ga aan de slag! Je vaste werktijden en to-do lijst helpen ook bij het afsluiten van je werkdag. Doei tot laat doorwerken, hallo to-do lijst af en computer uit!

3. Gun jezelf pauze. Ook met thuiswerken heb je gewoon recht op pauze dus gun jezelf ook deze tijd om even te relaxen. Moet je de vaatwasser inruimen of de was ophangen? Geen probleem, tijdens je pauze heb je hier alle tijd voor! Deze tijdelijke afleiding zorgt er alleen maar voor dat je hierna weer vol frisse moed achter je computer kruipt.

4. Zorg dat je niet áltijd bereikbaar bent. Ben je ochtend het meest productief? Of misschien net na de lunch? Hou hier dan rekening mee in je dagplanning. Wanneer je weet dat je het meest productief bent op een dag zet dan tijdelijk je notificaties uit van je mail en whatsapp. Hierdoor kun je ongestoord doorwerken en heb je hierna tijd om je gemiste berichtjes of mails in alle rust te beantwoorden.

5. Wees goed voorbereid. Een computer, bureau en bureaustoel zijn allemaal nodig om thuis aan de slag te kunnen gaan. Maar zorg ook dat je toegang hebt tot alle documenten en informatie die je nodig denkt te hebben. Check daarom je VPN, cloud of (one) drive voordat je thuis aan de slag gaat.

6. Maak duidelijke afspraken met je partner, gezin of huisgenoten. Thuiswerken betekent natuurlijk dat je ook daadwerkelijk moet werken. Helaas kun je niet op de bank even netflixen met je huisgenoot, of een paar uur spelletjes spelen op de playstation. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over wanneer je wel en niet gestoord mag worden. Hierdoor weet iedereen in huis waar ze rekening mee moeten houden.

7. Snel afgeleid? Sluit jezelf soms af! Sommige mensen kunnen alleen werken met muziek aan, en sommige mensen kunnen alleen werken in absolute stilte. Behoor jij tot de laatste groep? Zorg dan dat je je ook daadwerkelijk kan afsluiten van deze afleidingen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een oorkap of oordopjes om je omgevingsgeluiden te dempen.

Deze gehoorbeschermers sluiten je gehoor af van de drukke omgeving

-21%
(206)  46,95
-39%
(49)  24,62
-24%
-23%
(25)  43,43
(1)  35,56
-30%
(32)  26,14

Deze gehoorbeschermers sluiten je gehoor af van de drukke omgeving

-21%
(206)  46,95
-39%
(49)  24,62
-24%
-23%
(25)  43,43
(1)  35,56
-30%
(32)  26,14

Deze gehoorbeschermers sluiten je gehoor af van de drukke omgeving

-21%
(206)  46,95
-39%
(49)  24,62
-24%
-23%
(25)  43,43
(1)  35,56
-30%
(32)  26,14