• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

Bilsom Thunder T3

Onze prijs: 22,95
Lees 6 recensies
Recensie van: Marco Merkx:
"Doet waar het voor bedoeld is. Prima kwaliteit."

Bilsom Thunder T3 gehoorbescherming met extreem hoge demping!

Topniveau qua bescherming en comfort, nu met gepatenteerde Air Flow Control. Norm: EN 352-1. De oorkap heeft een demping van maar liefst SNR 36 dB

Pluspunten:

  • Niet vervormbare comfort hoofdband past op alle hoofdomtrekken
  • Geventileerde interne hoofdband en zachte kussens voor maximaal draagcomfort
  • Quick-Click hoogteverstelling: blijft stevig zitten tijdens het dragen
  • Diëlektrisch design: veilig voor elektronische omgeving

Riemclip

Bij deze oorkap extra te bestellen een degelijke riemclip. Ideaal om de oorkap aan op te hangen en dan heb je de oorkap toch bij je!

Specificaties
Demping: 36dB
Materiaal: -
Inhoud: 1 oorkap
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Extra: -
Verpakking: -
SKU: -
Dempingstabel
Hieronder vindt u de dempingstabel voor dit product waarbij de demping overzichtelijk is weergegeven. De tabel zal verduidelijken hoeveel Decibel (dB) geluid gedempt zal worden bij welke Frequentie (Hz). Van links naar rechts vindt u de Frequenties, van laag naar hoog. Hoe hoger de Frequentie, hoe hoger de toon.

Diagram:

 

Frequency (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 21.5 23.6 30.8 34.6 40.3 38.3 43.1 40.3
Std Attenuation (dB)
3.6 5.3 4.5 3.0 2.2 3.4 3.4 3.6
Expected Attenuation (dB)
17.9 18.3 26.3 31.6 38.1 34.9 39.7 36.7
  SNR=36 H=37 M=34 L=26

Om vast te stellen wat de beste gehoorbescherming is voor uw situatie dient u eerst vast te stellen wat ongeveer de gemiddelde Frequentie van uw omgeving is. Daarna kunt u bepalen welke gehoorbescherming voor u het beste is.

Extra Hygiëne Kit

U kunt bij dit product tevens een extra Hygiëne kit aanschaffen. Hiermee kunt u de oude ringen vervangen of de kap Hygiënischer overdragen aan anderen. Kies hiervoor aan de rechterkant de optie "ja" bij "Hygiëne Set". Let op dat er een meerprijs berekend zal worden.


Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 4.95 incl.btw. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 24.99 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
1 á 5 dagen levertijd 1 á 5 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Bilsom Thunder T3 scoort 4.2 van de 5 sterren op basis van 6 beoordelingen.

Klant   van Marco Merkx
Datum:   maandag 28 mei 2018
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Doet waar het voor bedoeld is. Prima kwaliteit.

Klant   van Leonis l
Datum:   zaterdag 11 juni 2016
Waardering:   1 sterren :  1
Recensie:   Veel te zwaar en groot. Mijn zoon heeft nog steeds last van geluiden. REACTIE WEBSITE: Beste Leonis, jammer dat de oorkap niet fijn zit bij uw zoon. Een oorkap sluit overigens nooit al het geluid af, dit komt onder andere doordat geluid niet alleen via de oren het hoofd binnenkomt. De oorkap is er om geluid te dempen. Als u even contact met ons opneemt kunnen we kijken naar een passende oplossing, zodat uw zoon alsnog goed geholpen wordt. Groeten ^Thijs

Klant   van jacques heijnen
Datum:   maandag 18 augustus 2014
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   ik heb deze gekocht voor de grote DB-reductie en daarbij is de prijs voor ij gunstig gebleken Zit goed zonder te drukken of te knellen. Ik beveel deze gehoorbeschermer iedereen aan. Echt goed!!!!!!!!!!!!!!!

Klant   van ruud quint
Datum:   zaterdag 23 februari 2013
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Prima demping van de zwaarste geluiden. Kap zit prettig. Kwaliteit uitstekend. Prima service van Oordopjes Kopen!

Klant   van dhr M. Geelhoed
Datum:   dinsdag 03 juli 2012
Waardering:   5 sterren :  5
Recensie:   Het product is geheel naar wens, de aflevering is vlot en correct mijn hartelijke dank hoogachtend, dhr M.Geelhoed

Klant   van Nick de Swarte
Datum:   dinsdag 22 mei 2012
Waardering:   4 sterren :  4
Recensie:   Zit wel goed en zeer snel geleverd.Blijkbaar moet ik hier 50 karakters invullen. Vaag.