• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Betaalmethoden

Op het moment accepteren wij de volgende methodes van betaling:

 iDEAL
 Factuur
 Bancontact
 PayPal
 Mastercard/Visa


Betaling via iDEAL, Mastercard of PayPal is altijd het snelste. Wij kunnen dan meteen zien of de betaling succesvol is afgerond en kunnen wij uw bestelling meteen klaarzetten (mits op voorraad) voor verzending.

Hieronder meer details over de methodes van betalen:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 

 

Factuur

Wij kunnen, vanaf een aankoopbedrag van 20 euro, uw bestelling ook met een factuur opsturen. U kunt dan zelf, binnen de door ons gestelde betalingstermijn, bepalen wanneer de factuur betaald wordt. Echter, dit is alleen voor bedrijven.

Zorg ervoor dat u uw bedrijfsnaam invult bij het aanmelden. Na beoordeling van uw bedrijf en e-mailadres zullen wij onmiddelijk uw bestelling in orde maken zodat u uw aankoop snel zult ontvangen. Let op: Oordopjes-Kopen.nl behoudt zich het recht om een bestelling "Op Factuur" te weigeren.
 

 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact of Mister Cash zijn Belgische betaalkaarten. Door middel van een PIN-code kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald. Meestal is aan deze elektronische betaalkaart ook een proton-functie verbonden (= elektronische portemonnee).

Wij regelen dit betalingsysteem via MultisafePay. U dient hier wel een account by MultisafePay voor aan te maken, maar daarna kunt u dit account op vele duizenden sites hergebruiken
  Lees hier meer over Bancontact/Mister Cash

 

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op vele online shops, eBay en bij ons kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken tijdens het afrekenen van uw bestelling. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening. Volledig veilig!
  Lees hier meer over PayPal

 

Mastercard of Visa

Onze credicard betalingen doen wij ook via PayPal, maar u kunt ook kiezen voor MultiSafepay. U hoeft echter geen PayPal account te hebben, maar slechts eenmaal uw creditcard gegevens op te geven. PayPal zorgt wel voor de betaling, maar dan zonder in te loggen via PayPal. Net zo veilig, net zo snel...

Kies voor PayPal of MultiSafepay tijdens afrekenen.
 

Volgende