• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

Beste oordopjes slapen

Beste oordopjes slapen. Om het snurkgeluid te dempen maar toch uw wekker of een huilende baby te kunnen horen, raden wij een oordopje met filter aan. Dit soort oordopjes is gemaakt van zacht materiaal en heeft een filter dat vervelende geluiden wegfiltert maar niet helemaal blokkeert. Voor mensen die zo min mogelijk geluid willen tijdens de slaap, raden we schuimrubberen oordopjes aan. Deze dempen tussen de 28 en 39dB.

U hebt de keuze tussen twee soorten oordopjes. Die met een filter, zoals de Alpine SleepSoft (die snurkgeluiden uitfiltert), of oordopjes van schuimrubber die van zacht materiaal zijn gemaakt en die u elke dag kunt vervangen. Het hangt allemaal af van wat je nodig hebt.

Voor een zijslaper of mensen die zoveel mogelijk geluid willen dempen tijdens hun slaap adviseren wij schuimen oordoppen. Die dempen tussen de 28 en 39dB. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal. Schuimen oordoppen moeten wel elke dag vervangen worden. Dat heeft alles te maken met de hygiëne. Het allerbelangrijkst aan een oordop is dat ‘ie goed in je gehoorgang zit.

Beste oordoppen slapen - top 5

#1 Oordop voor slapen: De Alpine Sleep Deep

SleepDeep is de nieuwe generatie slaap oordopjes. De unieke ovale vorm zorgt voor een perfecte pasvorm in je oor en ultiem comfort. De geluiddempende gel in de oordop zorgt voor maximale demping op omgevingslawaai en gesnurk.

Koop deze slaapoordop hier:

Beste oordop voor slapen nummer 1


#2 Oordop voor het slapen: De Macks Pillow Soft

Deze siliconen oordopjes die eenvoudig op maat de kneden zijn. Deze oordoppen zijn heel fijn te gebruiken wanneer je last hebt van omgevingsgeluiden met bijvoorbeeld slapen of geven je oren bescherming bij concerten en evenementen. Ook zorgen ze ervoor dat er geen water in het oor komt bij het zwemmen of douchen.

Koop deze slaapoordop hier:

Beste oordop voor slapen nummer 2


#3 Slaapoordopjes: De Alpine Sleepsoft

Door de speciale filters blijven geluiden als de wekker, de bel of een alarm nog wel hoorbaar, het wordt dus niet helemaal stil maar de storende geluiden worden afgevlakt. Door het zachte materiaal van de slaap oordoppen en het zachte filter zijn de oordoppen de hele nacht comfortabel.

Koop deze slaapoordop hier:

Beste oordop voor slapen nummer 3


#4 Slaapoordop: Het assortimentspakket probeer ze uit

Nog steeds op zoek naar het juiste oordopje? Wij bieden u de kans om alle foam-oordopjes uit ons assortiment te testen! 

Koop het pakket hier:

Beste oordop voor slapen nummer 4


#5 Slaap oordopje: De Pluggerz Sleep

Deze zachte slaap oordoppen zijn geschikt voor mensen met slaapproblemen door vervelende geluiden en lawaai. De oordoppen worden geleverd met een handige opbergkoker. De Uni-Fit Sleep is geschikt voor mensen met slaapproblemen door lawaai. Het unieke filter zorgt ervoor dat hinderlijke geluiden gedempt worden, zonder het oor volledig af te dichten.

Koop deze slaapoordop hier:

Beste oordop voor slapen nummer 5

Veel gestelde vragen over beste slaap oordoppen

Is het slecht om te slapen met oordopjes?

Oordopjes zijn niet schadelijk voor het gehoor. Je kan ze zonder problemen elke nacht in doen. Als je de oordopjes goed gebruikt en onderhoud is het gebruik van oordoppen niet schadelijk voor het oor. Je kan ze NIET gebruiken als je last hebt van oorontstekingen of van ophoping van oorsmeer.

Wat zijn de beste oordopjes tegen snurken?

Dat is echt enorm verschillend per persoon. De meesten maken gebruik van oordopjes met een filter erin zoals die van Alpine SleepSoft of Pluggerz Sleep, omdat deze niet zo'n 'afgesloten' gevoel geven. Er zijn echter ook enorm veel klanten die zweren bij schuimen oordopjes zoals de Ear Soft FX en 3M Ear Classic omdat de demping hiervan hoger is.


Volgende