Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Hygiënesets

Verleng de levensduur van je gehoorbescherming met hygiënesets en andere reiniging spullen. Deze sets voor je oorkappen en andere gehoorbescherming zorgen ervoor dat je gehoorbescherming er weer als nieuw uitziet en nog jaren mee kan gaan. Onze hygiënesets zijn dan ook een voordelig alternatief op het kopen van compleet nieuwe gehoorbescherming en oorkappen. Deze sets zijn te koop voor de meeste populaire modellen oorkappen.

Een hygiëneset voor je oorkap beschikt over gloednieuwe materialen voor je gehoorbeschermer. De set bestaat voornamelijk over nieuwe oorkussens en schuimen vullingen.


Wat zijn de voordelen van hygiënesets voor gehoorbescherming?

Hygiënesets voor gehoorbescherming hebben verschillende voordelen:

  • Hygiëne: Gehoorbescherming zit vaak voor lange perioden op je hoofd en oren, en over tijd tast dit het materiaal van de oorkap aan. Met behulp van een hygiëneset maak je gemakkelijk je gehoorbescherming weer als nieuw en heb je nooit meer last van vieze oorkappen.
  • Verlengde levensduur van oorkappen: De levensduur van gehoorbescherming is afhankelijk van hoe vaak en voor hoe lang deze gedragen wordt. Door een hygiëneset aan te schaffen zorg je ervoor dat je oorkap langer mee kan.
  • Voordelig: Het is voordeliger om een schoonmaakset voor je gehoorbescherming te kopen dan om een volledig nieuwe oorkap aan te moeten schaffen. Door een hygiëneset voor je gehoorbescherming aan te schaffen gaat je gehoorbescherming langer mee en bespaar je geld!