Resultaat 1–16 van de 54 resultaten wordt getoond

Accessoires voor jouw gehoorbescherming

Er bestaan veel accessoires voor oordopjes of voor oorkappen. Van opbergkokertjes tot slaapmaskers, allerlei producten die de beleving van je product vergroten. Een opbergkokertje is reuze handig om je oordopjes niet kwijt te raken. Een opbergtasje kun je ook gebruiken om je oorkap in mee te nemen.

Hieronder vind je een overzicht van al onze accessoires:


Zijn hygiene kits nodig voor het onderhoud van oorkappen?

Het is niet strikt noodzakelijk om een hygiene kit te gebruiken voor het onderhoud van oorkappen, maar het kan wel nuttig zijn om hygiëne en comfort te waarborgen. Een hygiëne kit bevat vervangbare oorkussens om bacteriën te helpen voorkomen en het hygiëneniveau te verhogen. Het is belangrijk om altijd de aanbevelingen van de fabrikant te volgen en de oorkappen volgens de voorschriften te onderhouden.

Verlengt cleaning spray de levensduur van mijn oordopjes?

Het regelmatig reinigen van jouw oordopjes met een cleaning spray kan bijdragen aan hun levensduur door bacteriën te helpen voorkomen en het hygiëneniveau te verhogen. Bovendien kan het ook helpen om het uiterlijk en de prestaties van de oordopjes te verbeteren door stof en vuil te verwijderen. Het is belangrijk om altijd de aanbevelingen van de fabrikant te volgen en de oordopjes op de juiste manier te reinigen.