• Snelle levering
  • Boven de 30 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk en 9.4 uit 10!

5-pack EAR Clear oordopjes transparant

5-pack Oordoppen EAR Clear

Ideaal voor onopvallende gehoorbescherming. Zeer geschikt voor de vermaaksector (bijv. tijdens concerten, in discotheken, in de horeca).

Product kenmerken

  • Vrijwel onzichtbaar 
  • Bescherming zonder communicatieproblemen 
  • Comfortabel en herbruikbaar

De korte steel maakt het plaatsen en verwijderen gemakkelijk, maar is vrijwel onzichtbaar. Met 3 lamellen voor een perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort. Ingebouwd filter voor optimale spraakverstaanbaarheid

U koopt hier vijf paar EAR Clear oordoppen.

Onze prijs: 25,79
Over ongeveer 5 tot 7 dagen weer leverbaar
  • Over ongeveer 5 tot 7 dagen weer leverbaar
10-pack EAR Clear oordopjes transparant
10-pack EAR Clear oordopjes transparant Voordeel
Wij hebben een voordeelpakket van dit product voor u samengesteld. Voor een prijs van slechts 50,35 profiteert u van dikke voordeel op uw favoriete 5-pack EAR Clear oordopjes transparant. Voorlopig zit u niet zonder dus!

Voordeelprijs: 50,35

Specificaties
Demping: SNR 20dB
Materiaal: Transparant polymeermengsel
Inhoud: 5 paar + doosje
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Extra: -
Verpakking: -
SKU: UF-01-021

Verzendkosten
De verzendkosten op onze webshop bedragen € 2.95 voor zendingen per envelop en € 4.95 euro voor zendingen per grotere doos. Er komen geen extra kosten bij en bestellingen boven de € 30 euro worden gratis bezorgd.

Voorraad
Voorraadstatus:
3 á 7 dagen levertijd 3 á 7 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.