• Snelle levering
  • Boven de 25 euro gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Webshop Keurmerk

4-pack ELACIN ER20 oordopjes KIND

Onze prijs: 56,87
Gratis verzending

ELACIN ER20 SMALL VOOR KINDEREN OF MENSEN MET KLEINE GEHOORGANG!

De ELACIN ER20 SMALL is de enige universele gehoorbeschermer in het productassortiment van ELACIN. In vergelijking met reguliere oordopjes (wegwerp of voorgevormde) zijn deze gehoorbeschermers een stuk aangenamer. Dankzij de dempende eigenschappen kunt u profiteren van een natuurgetrouwe geluidsweergave en bent u prima beschermd tegen overmatig lawaai.

Het deel van de ER20 SMALL dat in het oor wordt gedragen bestaat uit zachte siliconen flensen.

De ER20 SMALL is ook ideaal voor iedereen die de overstap wil maken van reguliere oordoppen naar een opmaatgemaakt product met optimale geluidsbeleving.

De ER20 SMALL is een kleine uitvoering van de ER 20 MEDIUM en is speciaal bedoeld voor mensen met een kleinere gehoorgang.

U koopt hier vier paar Elacin ER20 Small

Gratis verzending
Specificaties
Demping: +/- 20 dB lineair
Materiaal: siliconen
Inhoud: 4 paar
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Extra: -
Verpakking: opbergdoosje + koordje
SKU: -

Verzendkosten
De verzending van dit product is helemaal gratis! Er komen geen extra kosten bij. Dat geldt ook voor onze Belgische klanten.

Voorraad
Voorraadstatus:
4 á 8 dagen levertijd 4 á 8 dagen levertijd
Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!
Klantbeoordelingen

Wij hechten grote waarde aan de meningen van onze klanten. Wij kunnen met uw mening uiteraard onze service verbeteren, maar u ook wellicht vertrouwen geven om de juiste aankoop bij ons te doen. Schroom niet om een recensie achter te laten via de knop rechts.
Wij adviseren ook

Op basis van onze ervaring en andere bestellingen van klanten adviseren wij de volgende producten ook nog bij 4-pack ELACIN ER20 oordopjes KIND. Wellicht dat we je hier een goede tip geven?

Medische Mondmaskers - 10 Stuks - TYPE II

Handig! Direct meepakken die maskers! #StayHealthy

9,95 2,95

40 Mile etui gehoorbescherming
Medisch mondmasker TYPE II- 50 stuks

39,95 5,95